Βραβεία Juno 2023: Η Aβρίλ Λαβίν αντιμετώπισε μία τόπλες διαδηλώτρια στη σκηνή και το περιστατικό έκανε τον γύρο του κόσμου. Viral έχει γίνει ένα περιστατικό απο τα μουσικά βραβεία Juno που διοργανώθηκαν στην Αλμπέρτα του Καναδά. Η 52η τελετή απονομής των Juno έλαβε χώρα χθες, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου. Η ποπ τραγουδίστρια Αβρίλ Λαβίν ετοιμαζόταν να παρουσιάσει έναν καλλιτέχνη που θα βραβευόταν, όταν μία γυναίκα χωρίς μπλούζα, με φούξια παντελόνι και αυτοκόλλητα πάνω στο γυμνό στήθος της ανέβηκε στην σκηνή και άρχισε να περιφέρεται, κουνώντας τα χέρια της και χαμογελώντας αυτάρεσκα.

Ένα μήνυμα στην πλάτη της έγραφε «σώστε την πράσινη ζώνη», σε μία προφανή αναφορά σε ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο οικιστικής ανάπτυξης από την κυβέρνηση του Οντάριο. Η Λαβίν προσπάθησε να ολοκληρώσει την ομιλία της πριν έρθει αντιμέτωπη με τη γυναίκα.

«Eξαφανίσου», είπε -σε ελεύθερη μετάφραση- και χτύπησε το στήθος της, ανέφερε το καναδικό CBC News. Στη συνέχεια, η γυναίκα οδηγήθηκε εκτός σκηνής από έναν φύλακα. Η καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο περιστατικό στην μετέπειτα ομιλία της.

«Μην το ξαναδοκιμάσει κανείς…» είπε μεταξύ άλλων, ενώ λάμβανε το βραβείο επιλογής των θαυμαστών TikTok Juno. Ο οικοδεσπότης της τελετής, ο ηθοποιός Σιμου Λιου επαίνεσε τη Λαβίν η οποία κατάγεται από το Οντάριο, επειδή «χειρίστηκε αυτή την τόπλες κυρία…σαν πρωταθλήτρια».

Τον Νοέμβριο, η κυβέρνηση του Οντάριο εξέδωσε νέους κανονισμούς για την αφαίρεση 7.400 στρεμμάτων προστατευόμενης γης Greenbelt και τη διάθεσή της για στέγαση, με 50.000 νέα σπίτια να ετοιμάζονται να ανεγερθούν μέχρι το 2025. Η κίνηση έχει επικριθεί από περιβαλλοντικές οργανώσεις

Όσκαρ 2023: «Το γυμνό είναι το νέο μαύρο» – Αποκαλυπτικές εμφανίσεις στο πάρτι του Vanity Fair