Οι ομάδες που επιχειρούν στην περιοχή Εμπράρ αντιλήφθηκαν ότι ένας άνθρωπος ήταν ζωντανός και κατόρθωσαν να ανασύρουν από τα ερείπια την 29χρονη Νεσλιχάν Κιλίντς. Οι ελπίδες είναι ζωντανές στην Τουρκία, καθώς 29χρονη γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια 258 ώρες μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Καχραμανμαράς.

Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, οι ομάδες που επιχειρούν στην περιοχή Εμπράρ αντιλήφθηκαν ότι ένας άνθρωπος ήταν ζωντανός και κατόρθωσαν να ανασύρουν από τα ερείπια την 29χρονη Νεσλιχάν Κιλίντς.

Η νεαρή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Καχραμανμαράς. «Ο Θεός άκουσε τις προσευχές μου» δήλωσε συγκινημένος και ο πατέρας της. «Η ασθενής μάς μίλησε και είπε το όνομά της. Ρωτάει για τους συγγενείς της και όταν ακούει ότι είναι καλά, ανακουφίζεται. Έχει τις αισθήσεις της, η κατάστασή της είναι σταθερή πλέον.

Κάναμε την απαραίτητη παρέμβαση για να μην την κουράσουμε. Επειδή βρισκόταν σε πολύ κρύο περιβάλλον, ξεκινήσαμε θερμοθεραπεία. Παρείχαμε την απαραίτητη υποστήριξη υγρών και κάνουμε αιμοκάθαρση» δήλωσε ο υπεύθυνος του νοσοκομείου στην Τουρκία, όπου νοσηλεύεται η διασωθείσα.

Advertisement