Ούτε βήμα πίσω δεν κάνουν οι άνθρωποι της τέχνης απέναντι στον κυβερνητικό εμπαιγμό – Απαιτούν άμεση απόσυρση του Π.Δ. που υποβαθμίζει τα πτυχία τους
«Πλημμύρισαν» το Σύνταγμα οι άνθρωποι του Πολιτισμού, καταγγέλλοντας τον κυβερνητικό εμπαιγμό σε βάρος τους και απαιτώντας εδώ και τώρα την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος 85, που υποβαθμίζει τα καλλιτεχνικά πτυχία σε απολυτήρια Λυκείου.

Ευτυχώς ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος, είναι σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής και φωτογράφος αλλά στο εξωτερικό και όχι στη μπανανία του Μητσοτάκη.

Διαπρέπει στο εξωτερικό ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου, Αλέξανδρος Μανωλίδης, ο οποίος βρέθηκε «υποψήφιος» για Όσκαρ καθώς συμμετείχε στην ταινία «Glass οnion: A knives out mystery», η οποία προτάθηκε για το καλύτερο διασκευασμένο σενάριο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδα «Secret».

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Knives out», το Netflix έφερε τον Δεκέμβριο του 2022 το sequel της ταινίας: «Glass onion: A knives out mystery», το πρώτο από τα δύο σίκουελ που το Netflix είχε συμφωνήσει µε τον δημιουργό της.

Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου και του Θοδωρή Μανωλίδη, Αλέξανδρος, είναι σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής και φωτογράφος και διαπρέπει ήδη στον χώρο του κινηματογράφου, από τα 27 του χρόνια.

Advertisement