Περιστατικά που θυμίζουν “Greek Mafia” από τους ιδιώτες εργολάβους στα Ελληνικά Νοσοκομεία

Απίστευτη καταγγελία έκανε ο Μιχάλης Γιαννακός πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη

ΜΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑ ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ξεχαρβαλώνουν το ΕΣΥ

Απολύουν 6.000 εργαζόμενους από τα κρατικά νοσοκομεία ώστε να μπουν εργολάβοι, την ώρα που υπάρχουν καταγγελίες για μπράβους και εκβιασμούς προς τους εργολαβικούς εργαζόμενους!

Για να εξυπηρετήσει τα σχέδια των εργολάβων οι οποίοι έχουν ισχυρούς δεσμούς με την κυβέρνηση, απολύει χιλιάδες εργαζόμενους, οδηγώντας τα νοσοκομεία σε απόλυτη παραλυσία. Πρόκειται για ένα πρωτοφανές σκάνδαλο, με δεδομένο ότι οι εργολάβοι κοστίζουν τα διπλάσια στο ελληνικό δημόσιο ενώ οι υπηρεσίες που προσφέρουν είναι ανύπαρκτες.

Στην ουσία η κυβέρνηση υιοθετεί πρακτικές δουλεμπόρων για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των εργολάβων.

Αδιαφορεί για τη δημόσια υγεία και τις συνέπειες που θα προκαλέσει η απόλυση έξι χιλιάδων έμπειρων εργαζομένων που κράτησαν όρθιο το ΕΣΥ τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Επιπρόσθετα σε όλα τα παραπάνω στο Kontra24 έγινε με τρομακτική αποκάλυψη για μπράβους που απειλούν τους εργολαβικούς εργαζόμενος, μέσα και έξω από τα νοσοκομεία!

Διαβάστε σήμερα στη Kontra News σε όλα τα περίπτερα και Σούπερ Μάρκετ της Χώρας:

 

 

 

Advertisement