Η Αυστραλή επαγγελματίας σέρφερ και καλλιτέχνης Φελίσιτι Πάλματιρ (Felicity Palmateer) κυκλοφόρησε μια νέα ταινία μικρού μήκους που «δαμάζει» με τη σανίδα της τα κύματα, όπως την έπλασε ο Θεός.

Η 28χρονη πρωταθλήτρια επέλεξε τις κορυφαίες τοποθεσίες σέρφινγκ στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Φίτζι, της Χαβάης, της Αυστραλίας και της Ουαλίας για να γυρίσει την ταινία.

Σύμφωνα με την Πάλματιρ μετά από τέσσερα χρόνια κατάφερε να ολοκληρώσει, το τετράλεπτο έργο της με τίτλο «Skin Deep», στο οποίο συνδυάζει τα πάθη της για την τέχνη και το σερφ.

«Ο ωκεανός ήταν η παιδική χαρά μου, έχει διαμορφώσει τη ζωή μου από τότε που ήμουν μικρή, όπως και η τέχνη. Χρησιμοποιώ τόσο το σέρφινγκ όσο και την τέχνη ως μορφές διαλογισμού, κινήτρου και ως απόδρασης. Νιώθω πιο άνετα όταν είμαι είτε στο νερό για σερφάρισμα ή δημιουργώ», δήλωσε η επαγγελματίας σέρφερ και η πρώτη γυναίκα που κατάφερε το 2015 να…καβαλήσει το τεράστιο κύμα «Cowaramup Bombora» στο Margaret River του Περθ.

Ο παραγωγός ταινιών Johnathan «JJ» Jenkins, ο οποίος είναι επίσης συνεργάτης της Πάλματιρ, είπε ότι η εύρεση τοποθεσιών για την ταινία ήταν δύσκολη υπόθεση, καθώς όχι μόνο έπρεπε να επιλέξουν ιδανικές περιοχές για γυρίσματα, αλλά και να διασφαλίσουν ότι η Αυστραλή σέρφερ θα μπορούσε να αισθανθεί άνετα γυμνή.