Με σοβαρό κλίμα, η εβδομάδα ξεκινά με ενδοσκόπηση και ίσως απαισιοδοξία. Ας γίνουμε πιο πρακτικοί και κατόπιν ρομαντικοί και αισιόδοξοι. Ο συναισθηματικός κύκλος αλλάζει μέχρι να μας φέρει στην επόμενη έκλειψη που γίνεται στις 8 Νοεμβρίου. Η σύνοδος Ηλίου – Αφροδίτης, σε αντίθεση με Βόρειο Δεσμό και Ουρανό, μιλάει για έναν μύθο. Ότι θα συναντήσεις τον έρωτά σου από προηγουμένη ζωή. Ο μύθος όμως θα έχει happy end; Εν καιρώ πολέμου η δύναμη του έρωτα αλλά και οι ηρωικές πράξεις είναι που μας λυτρώνουν. Ο ανάδρομος Άρης κάνει τα πράγματα να κινούνται με δυσκολία.

Κριός: Προσοχή, δυσπραγίες

Το καλό και το κακό ξεκινούν από μέσα μας. Η Σελήνη και Άρης, που είναι ο κυβερνήτης σας, δυναμιτίζουν τη διάθεσή σας. Συγκρατήστε τα ανεξήγητα νεύρα σας. Τα λόγια είναι καρφιά και αφήνουν σημάδια. Δεν θέλει και πολύ να έρθετε από τα λόγια στα χέρια. Να έχετε υπομονή και αυτοέλεγχο αυτή την περίοδο. Τελειώστε πράγματα που έχετε αφήσει στη μέση και μελετήστε καλά την πορεία σας πριν λάβετε δράση. Ο ερωτισμός σας είναι λίγο πεσμένος. Το να είστε πρακτικοί σάς καταπιέζει και θέλετε να αποδεσμευτείτε, αλλά δεν είναι εφικτό.

Ταύρος: Επιρροή εκλείψεων

Έχετε καταλάβει ότι οι εκλείψεις χορεύουν στην πλάτη σας. Υπομονή, διότι για τους επομένους μήνες θα ζήσετε μεγάλες στιγμές με μερικές ανάπαυλες για να πάρετε αέρα. Τα οικονομικά, η υγεία και η εικόνα σας αλλάζουν και σας προβληματίζουν. Μην κολλάτε, θα περάσει κι αυτό. Έχετε να προσβλέπετε σε επαναλαμβανόμενες αλλαγές που δεν θα αφήσουν τίποτα το ίδιο. Η ψυχολογία σας αλλάζει, αλλά καταλαβαίνετε ότι χρειάζεται να πρυτανεύσουν η λογική κα η ισορροπία των συναισθημάτων. Κάνετε λεπτούς χειρισμούς και γίνετε καλός παρατηρητής των καταστάσεων αντί να μπείτε σε πράξεις με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Δίδυμοι: Εντάσεις και αναβολές

Όλα σας δείχνουν ότι πρέπει να επανεξετάσετε τις κινήσεις σας. Ό,τι κάνετε θα έχει μικρότερο αποτέλεσμα απ’ όσο περιμένετε, οπότε ας κάνετε δέκα για να έχετε τουλάχιστον πέντε. Οι συνεργάτες ίσως είναι κι αυτοί αναποτελεσματικοί, ακόμα και ο σύντροφός σας. Από την άλλη, οι γνωστοί και άγνωστοι εχθροί σας θολώνουν το τοπίο. Όπου υπάρχει καπνός δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει και φωτιά, οπότε μην τρέχετε να κάνετε τον πυροσβέστη. Κρατήστε καλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Μικρά θέματα υγείας. Το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα για να επιλύσετε πράγματα που θέλουν δικαίωση ή τα έχετε αφήσει στη μέση.

Καρκίνος: Προετοιμασία για βουτιά

Κάτι δεν σας πάει καλά μέσα σας και η διαίσθησή σας δεν σας γελάει ποτέ. Ακούστε την! Οδηγείστε σε μια μεγάλη εσωτερική πτώση, αλλαγή και μεταστροφή. Ίσως μια απογοήτευση από πράγματα που περιμένατε από άλλους και τελικά σας αφήσαν στα… κρύα του λουτρού. Ο ερωτικός τομέας, τα παιδιά και τα κατοικίδια θα σας φέρουν σε καταστάσεις ξαφνικές. Ας είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για όλα. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις κατά μέτωπο. Προσοχή σε μολύνσεις και μεταδοτικές ασθένειες. Έχετε περισσότερο ανθεκτική ψυχολογία, για αυτό κοντρολάρετε τις εκρήξεις που θα σας βγαίνουν.

Λέων: Οικονομικές ανατροπές

Ας είστε ρεαλιστές. Αυτό δεν σημαίνει απαισιόδοξοι, απλώς ας έχετε επίγνωση ότι κάποια πράγματα που ζητάτε δεν γίνονται. Θα έρθετε αντιμέτωποι απέναντι είτε σε μια επαγγελματική απογοήτευση είτε πάλι η οικογένειά σας δεν σας στηρίζει με τον τρόπο που θέλετε. Αμαρτίες του παρελθόντος θέλουν ξεκαθάρισμα και εξιλέωση. Μάθετε από τα λάθη σας και ας είστε σοβαροί αυτή την εβδομάδα. Οργανωθείτε. Ο Ήλιος μιλά για νέες σχέσεις και για συνεργασίες που χρειάζεται να μην τις πάρετε αψήφιστα. Οικονομικές ανατροπές σε θέματα καριέρας σάς σπρώχνουν να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Παρθένος: Η πειθαρχεία σώζει…

Κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Μην κάνετε παρορμητικές πράξεις. Είναι καιρός για εσωτερικές αλλαγές και διεργασίες. Επιμορφώνοντας τον εαυτό σας ίσως προετοιμάζεστε για κάτι καινούργιο. Πηγαίνετε με τη ροή και συμμορφωθείτε με τα προστάγματα των καιρών. Μη χάνετε το κουράγιο σας, ακόμα κι αν κάποιες καταστάσεις σάς χτυπάνε σαν… χταπόδι. Είναι οι κραδασμοί από το παλιό που γκρεμίζεται. Ας συνάδετε με το τέλος μιας εποχής που τελειώνει επεισοδιακά. Ακολουθήστε ένα καινούργιο Plan B. Περισσότερο αφουγκραστείτε τις ανάγκες των καιρών και για να κερδίσετε οικονομικά, καλύψτε ανάγκες του κόσμου.

Ζυγός: Σκληρός καιρός

Συναισθηματικό άδειασμα θα νιώθετε αυτή την περίοδο. Καθώς είστε άκεφοι και δεν σας καλύπτουν οι στενές σχέσεις σας. Έχετε τις δίκες σας φιλοδοξίες. Γυρίστε τον διακόπτη του μυαλού. Είστε αυτό που σκέπτεστε. Στην ηλιόλουστη προσωπικότητά σας δεν ταιριάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό, αλλά θα σας φέρει και κάποιες ευεργετικές αλλαγές στα οικονομικά σας. Σας προβληματίζουν κάποια ακίνητα ή η περιουσία και τα χρήματα του συντρόφου ή κάποιου σπόνσορα. Βάλτε τα δάνειά σας σε σειρά. Είναι καιρός για ενδοσκόπηση καλό προγραμματισμό και προσεκτικές κινήσεις για το μέλλον σας. Ζήστε τη ζωούλα σας.

Σκορπιός: Εκλείψεις και εκπλήξεις

Ο Ηλιός, η Αφροδίτη και ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας και συμμετέχουν με τη Σελήνη και τον Ουρανό στις εκλείψεις των ημέρων. Θα βιώσετε καθοριστικές για το επόμενο εξάμηνο αλλαγές και ίσως και για το υπόλοιπο της ζωής σας. Εξαρτάται από τον βαθμό του ρίσκου που θα πάρετε σε σχέση με την υγεία, τα οικονομικά και την εικόνα που βγάζετε προς τον κόσμο. Ευρισκόμενοι μέσα σε αυτό το πλανητικό σάντουιτς, καλό θα ήταν να έχετε μέτρο. Σκεφτείτε καλά και μην αφήνετε τα νώτα σας εκτεθειμένα. Μην ανοίγετε πολλά μέτωπα.

Τοξότης: Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Έχοντας τον Άρη ανάδρομο στους Δίδυμους υπάρχει μια περιρρέουσα ένταση που πηγάζει από τους γύρω σας και τους στενά προσκείμενους. Όπως σύζυγος, συνεργάτες και πελάτες. Η πρόκληση είναι να κρατήσετε τα νεύρα σας και να μη χαλάσετε καταστάσεις που θα φύγουν ανεπιστρεπτί. Η ψυχολογία σας πλήττεται και νιώθετε σαν να σας τραβούν κυριολεκτικά το χαλί κάτω από τα πόδια. Οπότε και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί. Οικονομικές, εργασιακές υποθέσεις αλλά και η υγειά σας θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα. Τα αισθηματικά, τα αδέλφια και η οικογένεια φέρνουν θέματα με καλή κατάληξη.

Αιγόκερως: Βρίσκετε δύναμη

Είναι πολλά αυτά που κάνετε και άλλα τόσα και παραπάνω όσα σχεδιάζετε για να πέτυχετε. Οι υποχρεώσεις πολλές και οικονομικές. Τα συναισθηματικά σας δεν καλύπτονται από τα πρέπει που έχετε θέσει στον εαυτό σας. Αφήνετε κάποια όνειρα ενώ ξεκινάτε προς άλλες κατευθύνσεις ζωής. Γεμίζετε έναν έρωτα με πρωτοτυπία και ανατροπές, πράγμα που δεν συνηθίζετε. Αλλάζετε τροπάρι και αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης. Η περίοδος αυτή δεν είναι τόσο δύσκολη όσο απαιτητική και κουραστική. Λύστε θέματα οικονομικά κρατώντας καλό κοντρόλ και βάζοντας στόχους. Συνεχίζει να είναι καλή φάση για προετοιμασία.

Υδροχόος: Πρωτοτυπία και αναδιοργάνωση

Δεν πρόκειται να πάτε μακριά με αυτόν τον ανάδρομο Άρη, οπότε μαζέψτε ό,τι μερεμέτια έχετε αφήσει στο σπίτι. Ολοκληρώστε πράγματα ημιτελή. Κάντε ρεαλιστικές, μικρές αλλαγούλες και πορευτείτε αρμονικά μαζί με τους άλλους. Τα δύσκολα θα τελειώσουν κάπως αργότερα, για αυτό υπομονή και επιμονή. Πειθαρχία η λέξη-κλειδί. Η ψυχολογία σας είναι κάπως υπονομευτική, καθώς βουτάτε στα σκοτάδια σας αλλά τελικά με το έξυπνο μυαλό σας τα βγάζετε πέρα και καταφέρνετε να δείτε την άλλη πλευρά της ζωής, αισιόδοξοι και φωτεινοί. Ένας έρωτας ταράζει τα νερά, αλλά αναρωτιέστε αν είναι καλό το timing.

Ιχθύς: Νέες ισορροπίες

Ο καλός καραβοκύρης στη φουρτούνα φαίνεται. Εσείς έχετε γίνει πυροσβέστης της φωτιάς που σας ανάβουν οι άλλοι. Καιρός να βρείτε χώρο και χρόνο για εσάς. Διασκεδάστε και πάρτε δύναμη. Τα οικονομικά ζορίζουν κάποιους, όχι όλους. Θέματα με τον νόμο και την τάξη θα αναδυθούν και χρειάζεται να μην αδιαφορήσετε. Βαριά και σφιγμένη διάθεση που καλά θα κάνετε να την ελαφρύνετε και να την χαλαρώσετε. Δεν είναι καλή ώρα σίγουρα. Έχετε όμως τον φιλικό Δία που σας προωθεί, έστω και ανάδρομος, οπότε κάτι καλό σας περιμένει στην άλλη γωνία. Αλλάξτε οπτική.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: dewa222@hotmail.com

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί