Η Αναστασία διάβασε το νέο μήνυμα για το σημερινό παιχνίδι του Love Island ώστε να γνωριστούν όλοι οι παίκτες και με την Ιωάννα που ήταν η τελευταία προσθήκη στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Το παιχνίδι που κάνει η Ιωάννα με τα αγόρια του Love Island συνεχίζεται και σήμερα. Στην κουβέντα που είχαν η Αναστασία με τον Γιώργο Κ. Εκείνος όμως ενώ της μιλούσε είχε τα μάτια του στο σώμα της Ιωάννας, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί η Αναστασία.

Όπως είπε η ίδια στην κάμερα του ριάλιτι, την ενοχλεί όταν μιλά με κάποιον ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεται ερωτικά γι’αυτόν, να μην της δίνει την προσοχή του.

«Γενικότερα το έχω αυτό γιατί μιλάμε σοβαρά, έχουμε ανοίξει συζήτηση και μου κοιτάς απέναντι το κ…ι της Ιωάννας; Εντάξει, ωραίο είναι, το είπαμε. Ωραίο κορμί. Αλλά σου μιλώ αγόρι μου, τι κοιτάς απέναντι;»

Μετά από τη διαμαρτυρία της Αναστασίας που της είπε χαρακτηριστικά: «Κορίτσι μου ρίξε κάτι πάνω σου». Τότε η Ιωάννα άλλαξε στάση στην ηλιοθεραπεία και τα πνεύματα ηρέμησαν. Οπότε και συνέχισαν την κουβέντα τους.

Δείτε όσα έγιναν στο Love Island

 

Το Love Island που ήρθε και κατέκτησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σήμερα θα φέρει πολλές εκπλήξεις, αφού μια νέα είσοδος στο ριάλιτι θα φέρει τρομερές εξελίξεις και μεγάλο εκνευρισμό.

Στο Love Island, o θεός έρωτας έχει το δικό του app, και του αρέσει να παίζει! Κατέβασε δωρεάν το Love Island Greece App στο κινητό σου και απόκτησε πρόσβαση σε exclusive υλικό μέσα από τη βίλα, στα βιογραφικά όλων των συμμετεχόντων, στα πιο fun κουίζ αλλά και σε online ψηφοφορίες που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι!

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ LOVE ISLAND

Στο νησί της αγάπης όλα αποκτούν το δικό τους νόημα. Λέξεις, νοήματα και εκφράσεις μπερδεύονται γλυκά δημιουργώντας μία νέα ορολογία για όσους αναζητούν την αγάπη! Ας ρίξουμε μία ματιά στους όρους που περιλαμβάνει το πιο… love-λεξικό!

Love guard (η): Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια του Love Island, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Islander (ο,η): Είναι ο/η κάτοικος του «Love Island». Κορίτσια και αγόρια που διασκεδάζουν με την ψυχή τους αναζητώντας την αγάπη (πληθ. islanders).

Μήνυμα (το): Κείμενο, ηχητικό, εικόνα ή video που αποστέλλεται σε έναν ή περισσότερους παίκτες και ειδοποιεί για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, ένα ξαφνικό ραντεβού ή την άφιξη της Ηλιάνας.