Ζώδια: Μια αισιόδοξη εβδομάδα που ξεκινά με παιδική διάθεση. Οι ενέργειες μεταμορφώνονται στην πορεία, μπαίνουμε σε διάθεση ενδοσκόπησης. Ίσως βγουν λίγο εκδικητικές τάσεις. Αφήστε το κάρμα να κάνει τη δουλειά του στον σωστό χρόνο και μην μπλέκεστε σε «αυτοδικίες» όποιου τύπου. Αποκάλυψη μυστικών και άλλων κρυμμένων καταστάσεων. Σκληρότητα, ζήλια και δριμύτητα. Τα πράγματα μαλακώνουν αμέσως μετά με τη σύνοδο Σελήνης – Ποσειδώνα και μας κάνουν να ψάξουμε τους εαυτούς μας μέσα στον πνευματικό κόσμο ή ακόμα και στον Θεό. Η εβδομάδα κλείνει όμορφα με τη σύνοδο Σελήνης – Δία στον Κριό. Νιώθουμε παρορμητικοί και με παιχνιδιάρικη διάθεση και μια τάση να τα πάρουμε όλα από την αρχή.

Κριός: Μη μιλάτε, γράψτε το

Καλύτερα να… μασάς πάρα να μιλάς. Σκέψου και φιλτράρισε καλά τι θες να επικοινωνήσεις και ποιος είναι ο απώτερος σκοπός. Να ξεσπάσεις νεύρα ή να φέρεις αποτελέσματα; Στην αρχή της εβδομάδας η τύχη και η θετική ατμόσφαιρα βοηθούν. Στο μέσον ζορίζεσαι, αλλά μείνε στη σιωπή και την προσευχή αν το επιθυμείς. Νιώσε την έμπνευση που ίσως σε κατευθύνει. Ένας ήρεμος νους ακούει καλύτερα. Το τέλος της εβδομάδας θα σε ανταμείψει αρκετά, καθώς ο Δίας και η Σελήνη συναντιούνται και δίνουν λύση σε όλα όσα σε αφορούν. Έρωτας, αισιοδοξία, σπάταλες.

Ταύρος: Ξεσκαρταρίσματα στον ορίζοντα…

Αφήνετε το παλιό. Εκσυγχρονίζεστε και πάτε μπροστά. Στην αρχή της εβδομάδας έχετε μια μοιραία συνάντηση ή έρχεστε σε επαφή με το πεπρωμένο σας. Κανείς δεν αποφεύγει τα λίγα αλλά σημαντικά της ζωής. Στην πορεία σάς δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε κάποιο κύρος μέσα από γνωριμίες ή από την εργασία σας. Στο μεσοδιάστημα πάλι θα δυσκολευτείτε και θα ζορίσει η κατάσταση από οφειλές όποιου είδους. Επικοινωνία με το εξωτερικό και με εργασίες διά θαλάσσης. Το τέλος της εβδομάδας είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς. Αφεθείτε στη φύση και την ξεκούραση.

Δίδυμοι: Το μυαλό δεν ησυχάζει

Εργάζεται με υπερωρίες το μυαλό και το υποσυνείδητό σας. Η έναρξη της εβδομάδας έχει καλή αφετηρία και φέρνει αισιοδοξία. Τα γεγονότα που έπονται όμως θα σας ωθήσουν να γίνετε σκληροί και επικριτικοί. Σκεφτείτε το καλά και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Ούτως ή άλλως τώρα δεν θα κρατήσει τίποτα. Το πολύ θετικό είναι ότι επιτέλους παλιότερα σχέδια υλοποιούνται εύκολα και χωρίς εμπόδια ή καθυστερήσεις. Χαρείτε τώρα διότι, όταν ο Άρης μπει ανάδρομος στο ζώδιό σας στο τέλος του μήνα, σε πολλά πράγματα θα μπει φρένο. Ένας έρωτας σας εμπνέει και σας κάνει ευτυχισμένους.

Καρκίνος: Θερμά επεισόδια

Έντονα είναι τα συναισθήματά σας. Σας προτείνω να βάλετε μέτρο σε όλα. Ούτε παράπονα ούτε στενοχώρια. Μη χαλάτε την υγεία σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να φιλοσοφήσετε και να πείτε «μια ζωή την έχουμε». Πάμε παρακάτω με ελαφρά πηδηματάκια και αφήστε πίσω ό,τι δεν λειτουργεί. Υιοθετήστε μια νέα στάση. Βάλτε ένα πρόγραμμα, μια τάξη και ένα όνειρο να σας εμπνέει για το μέλλον σας. Σύντομα θα βρείτε καθοδήγηση στο πρόσωπο ενός θεραπευτή ή ψυχολόγου και θα έχετε την ευκαιρία να ανακάμψετε. Επαγγελματικά διαφυλάξτε το κύρος σας και αποφύγετε το παρασκήνιο.

Λέων: Χαρά, τύχη, αισιοδοξία

Ο τίτλος τα λέει όλα. Έχετε βάλει φτερά στα πόδια. Στα ερωτικά σας αν δεν κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και δεν τα προσεγγίσετε με πρωτοτυπία, θα φάτε μια ψυχρολουσία. Μπορεί να σας έχουν απορροφήσει τα επαγγελματικά και τα κοινωνικά σας, αλλά δώστε προσοχή στον σύντροφο. Οι συνεργάτες απαιτούν πιο υπεύθυνη μεταχείριση, το ίδιο και οι πελάτες σας. Αυτό να το έχετε κατά νου μέχρι τον Μάρτιο, που τότε θα ησυχάσετε. Η εβδομάδα ξεκινά με καλή ενέργεια και τελειώνει με υπέροχα τυχερά γεγονότα. Στο μέσον εργαστείτε σκληρά και με προσοχή.

Παρθένος: Όχι άλλο… κάρβουνο

Βρε παραπονιάρηδες, δεν μπορεί όλα να πηγαίνουν τέλεια. Συνήθως μέσα στον χαμό βγαίνουν τα καλυτέρα. Μερικοί από εσάς είστε οι σπάνιοι που το καταλαβαίνουν αυτό και πραγματικά επωφελείστε της καταστάσεως. Αν όμως το ψειρίζετε το πράγμα, όλο και κάτι θα βρείτε που θα σας χαλάσει. Ηρεμήστε. Μια προαγωγή ή μια νέα εργασία θα σας προταθεί. Γενικά εσείς δεν χάνεστε, αλλά αγχώνεστε. Αλλάξτε μυαλά. Αν πραγματικά ασχοληθείτε με την αυτογνωσία, είστε τόσο εργατικοί, έξυπνοι και φιλότιμοι που θα φτάσετε σε επίπεδο γκουρού. Στο μέσον την εβδομάδας μια βαριά ατμόσφαιρα μετατρέπεται σε ευκαιρία.

Ζυγός: Είστε στα καλύτερά σας

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας δίνει τα καλύτερα στοιχεία της και είναι σε full power. Κάνει σύνοδο με τον Ήλιο και γεμίζει έρωτα η πλάση. Μαζί με σας και οι υπόλοιποι παρασυρόμαστε στον ρυθμό της αγάπης και του ρομαντισμού. Σε έναν κόσμο σκληρό, είστε το αντίδοτο. Αν πάλι έχετε χάσει το χαμόγελό σας, τώρα υπάρχει λόγος να χαμογελάσετε πλατιά. Κρατήστε την αισιοδοξία σας μέσα σε κάποιο πλαίσιο και κάντε καλό κοντρόλ στα έξοδά σας. Θα έχετε ευκαιρίες να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός έργου, άλλοτε οικοδομικού και άλλοτε πιο θεωρητικού που θα συμπεριλαμβάνει κόσμο.

Σκορπιός: Πάμε δυνατά

Νιώθετε κουρασμένοι, αλλά είθισται καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο. Ίσως έχετε μικρές αδιαθεσίες. Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην πέφτει το ηθικό σας. Είναι κάτι παροδικό. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα όμως σοβαρά και να κάνετε προετοιμασίες, καθώς μπροστά σας έχετε δύο εκλείψεις και εκεί θα βιώσετε αλλαγές ανάλογα με το πού θα πέσει στον προσωπικό σας χάρτη. Στο μέσον της εβδομάδος καλά θα είναι να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία κέρδους και να κάνετε αποταμίευση. Κατόπιν θα υπάρχουν δύο μέρες δυσπραγίας που θα αποκατασταθούν με την καλή θέληση των γύρω σας.

Τοξότης: Εξαιρετικές προοπτικές

Όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να είστε καλά. Καλές σχέσεις με τον περίγυρό σας αλλά και έρωτας, φιλία και κοινωνικότητα. Όλα καλά, όλα ανθηρά. Η σύνοδος Ηλίου – Αφροδίτης σας δίνει δημοτικότητα και νέο έρωτα. Η Σελήνη στον Τοξότη στην αρχή της εβδομάδας δίνει καλές προοπτικές στα επαγγελματικά. Η σύνοδος Σελήνης – Δία στον Κριό φέρνει ένα νέο φλερτ ή χαρά με τα παιδιά σας. Τώρα υπάρχει ένα συννεφάκι στον γαλανό ουρανό σας, καθώς θα έχετε κάποιες υποχρεώσεις οικονομικού χαρακτήρα ή με τα αδέλφια σας. Η έμπνευση και η διαίσθησή σας θα είναι πολύ καλή.

Αιγόκερως: Επαγγελματικές συμφωνίες

Τα είδατε τα παλιά σας κατ’ ευφημισμόν «συνεταιράκια» πώς πήγαν να σας τη φέρουν. Μη σας νοιάζει. Αυτός ο Πλούτωνας ατσαλώνει εσάς και τσουρουφλίζει τους αντιπάλους σας. Δείξτε ψυχραιμία. «Η γριά δεν είχε δόντια, ήθελε και παξιμάδια». Θα έχετε τον κόσμο με το μέρος σας. Καλλιτεχνικές και πνευματικές εμπνεύσεις. Φτιάξτε κάτι μοναδικό είτε σε οικοδομικά είτε σε τέχνη. Η διαίσθησή σας είναι ξεκάθαρη και καλά θα κάνετε να την ακούτε. Αν γίνεστε παρορμητικοί, καλά θα κάνετε να κρατάτε μικρό καλάθι. Πολλές και καλές επαγγελματικές συμφωνίες. Έρωτας που στηρίζει.

Υδροχόος: Δημιουργικότητα και έμπνευση

Σταθεροποιούνται τα πιο πολλά από όσα κάνετε αυτόν τον καιρό. Σχέσεις, εργασία και σπουδές. Όλα είναι σε μια καλή ροή. Προσέχετε αυτούς που θέλουν να σας σαμποτάρουν και πείτε τους να πάνε να κουρευτούν. Έχετε με το μέρος σας όλο το σύμπαν. Βοηθήστε λίγο την τύχη σας με το να βάλετε πολλούς και πολλά στη θέση τους. Ο έρωτας σας δίνει φτερά. Υλοποίηση, πραγματοποίηση και δημιουργική εργασία. Απλά κάνε το καλό και ρίξ’ το στον γιαλό. Καρμικές αλλαγές, συνεχείς και υποχρεωτικές. Ας έχετε και στην πλάτη μάτια για πιθανά λάθη.

Ιχθύς: Απαιτείται προσοχή

Εσείς οι σοφοί και ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου ακόμα δεν έχετε βρει κέντρο-στόχο. Χρειάζεται ακόμα να είστε προσεκτικοί γιατί σας διακατέχει αφηρημάδα. Αυτή η εβδομάδα όλο σας γυροφέρνει για κάτι καλό, αλλά τελικά δεν αποδίδουν τα πράγματα, εκτός και αν έχετε πολλούς πλανήτες στον Κριό. Τότε θα έχετε καλή ανταπόκριση σε αυτά που ζητάτε. Είστε σε καλή φάση να κάνετε καλλιτεχνική και πνευματική εργασία. Ακόμα καλυτέρα πάει η θεραπευτική εργασία για όσους ανήκουν στα ιατρικά ή παραϊατρικά επαγγέλματα. Έχετε κάτι να προσμένετε με την επιστροφή του Δία στο ζώδιό σας στις 28 Οκτωβρίου.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: dewa222@hotmail.com

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί