Πολλές οι ανατροπές και οι εντάσεις των ηµερών!

Ζώδια: Μαντάρα μας τα έχει κάνει ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό. Καλύτερα θα ήταν να αναθεωρήσουμε όλων των ειδών τις σχέσεις που έχουμε. Από συγγενικές και επαγγελματικές μέχρι φιλικές και ερωτικές. Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό στις 23 Σεπτέμβρη και ο Ερμής… αναδρομεί στις αναιρετικές μοίρες της Παρθένου κάνοντάς μας υπερβολικά επικριτικούς. Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον. Ο σταθερός σταυρός των ζωδίων Ταύρου, Σκορπιού και Λέοντα, Υδροχόου φαινομενικά ζορίζονται. Οι Ήλιος – Πλούτωνας κάνουν μια όψη τριγώνου ανοίγοντας πόρτες σε σημαντικά στελέχη επιχειρήσεων ή κρατών. Οι εντάσεις είναι πολλές, καθώς οτιδήποτε παλιό καταρρέει και αφήνει χώρο στο καινούργιο

 

 

Κριός

Οικονοµικές αλλαγές…

Σας το χρωστούσε το Σύµπαν ένα δωράκι και ένα όνειρο που περιµένατε καιρό. Οικονοµικές αλλαγές είτε µε αύξηση είτε µε µείωση. Γίνεστε κάπως επιθετικοί µε τον λόγο. Προσοχή γιατί ό,τι φύγει από το στόµα δεν γυρίζει πίσω. Η Σελήνη, που περνάει από τα ζώδια του Καρκίνου και του Λέοντα έως και της Παρθένου, σας φέρνει θέµατα οικογενειακά, µε τα παιδιά, ερωτικά και υγείας. Απ’ όλα έχει ο µπαξές. Ήλιος – ∆ίας σε αντίθεση, σας κάνει επεκτατικούς και υπεραισιόδοξους.

 

 

Ταύρος

Τα πράγµατα ζορίζουν

Από την προηγουµένη εβδοµάδα είχατε καλοµάθει, µε τον Ήλιο – Ουρανό να σας φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις. Εντάσεις έρχονται σε θέµατα υγείας και έρωτα. Η βδοµάδα τελειώνει µε υποχρεώσεις που απαιτούν να τρέξετε να τις καλύψετε άµεσα. Το µεγάλο τρίγωνο ανάµεσα στον Ήλιο, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό ωφελεί το τρίτο δεκαήµερο του ζωδίου. Γίνεστε πιο διεκδικητικοί. Έρωτας, αισθησιασµός και χρηµατοδοτήσεις. Όλα καλά στους τοµείς που συνήθως σας καίνε. Είστε από τους κερδισµένους της βδοµάδας. Υλοποιήστε αυτά που έχετε ονειρευτεί από καιρό.

 

 

∆ίδυµοι 

∆υναµισµός  και έµπνευση 

Γεννάτε κυριολεκτικά νέες ιδέες και ένας νέος έρωτας περνάει πρώτα από τον εγκέφαλό σας. Το πολύ θετικό είναι ότι είστε κυριολεκτικά στην πιο εποικοδοµητική περίοδο της χρονιάς αυτής. Θέλετε να δηµιουργήσετε και τα σχέδιά σας παίρνουν σάρκα και οστά, έστω και µε καθυστερήσεις και ασυνεννοησίες. ∆ώστε φροντίδα και προσοχή να φέρετε ισορροπία σε όλες τις σχέσεις που ίσως πάσχουν. ∆ιατηρήστε δίκαια στάση απέναντι σε καταστάσεις και ανθρώπους. Από 4 Οκτωβρίου θα αλλάξουν πολλά.

 

Καρκίνος

Αργά και  σταθερά

Χρειάζεται να διατηρήσετε την ψυχραιµία σας. Ευκαιρίες να αξιοποιήσετε τα όποια ταλέντα σας προσφέρουν τα τρίγωνα στα ζώδια της Γης. Νέες συνεργασίες µεταξύ γυναικών. Ένα οικονοµικό θέµα επιστρέφει για να το λύσετε και ίσως να βγάλετε κέρδος. Προσοχή στα ψεύδη και στην παραπληροφόρηση. Παραισθήσεις, µπερδεµένες αισθήσεις και συναισθηµατισµός σε θολά νερά από την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα. Αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα δίνει ερωτική εξαπάτηση και ψέµατα που θα αποκαλυφθούν αργότερα.

 

 

Λέων

Επαγγελµατική  εύνοια

Αναρωτιέστε πού θα καταλήξουν όλες οι αναποδιές. Εσείς θα τα πάτε περίφηµα… Αυτό έπεται της αντίθεσης µε τον Πλούτωνα στα ζώδια του Αιγόκερου αλλά και του Καρκίνου, που ενεργοποίησαν το κακό παρασκήνιο, αλλά ταυτόχρονα σας άνοιξαν τα µάτια για το ποιοι σας σκάβουν τον λάκκο. Το µεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Γης ατσαλώνει και σταθεροποιεί τις επαγγελµατικές σας αποφάσεις και σας ωθεί να κάνετε µια νέα αρχή. Ξεκινήστε και θα πάτε καλά.

 

Παρθένος

Πολλά  παράπονα

Είτε εσείς παραπονιέστε είτε εσείς ακούτε τα παράπονα των άλλων. Γίνεστε ο δέκτης κι ο ποµπός αρνητικής ενέργειας, και τελικά όλο αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο. Κάντε ένα διάλειµµα και αποµακρυνθείτε από όλα αυτά. Αλλαγή πορείας 180 µοιρών. ∆είτε το θετικά. ∆εν υπάρχει άλλη λύση. Έτσι γίνονται οι αλλαγές. Το µεγάλο τρίγωνο των ζωδίων της Γης ευνοεί αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου και ωφελεί στο να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας, να κάνετε καλές εργασιακές κινήσεις και να απολαύσετε έναν έρωτα.

 

 

Ζυγός 

Σωστή  διάκριση

Μαζί µε τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Ας έχετε πιο σωστή κρίση. Ξεχωρίστε την ήρα από το στάρι. Θα συµµετάσχετε σε µια οµαδική εργασία ενός εγχειρήµατος. Ο χρόνος θα δείξει την αξία σας. Μια συνεργασία µεταξύ γυναικών ίσως βγάλει εντάσεις και ίσως χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε τους ρόλους σας. Αλλαγές που θα κάνουν τελικά καλό σε όλους. Ενθαρρύνετε τον εαυτό σας να πάτε παρακάτω στη ζωή, καθώς πολλά έχουν τελειώσει από τον Αύγουστο.

 

 

Σκορπιός 

Αντοχή και  αφοσίωση

Το µεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Γης ωφελεί υπέροχα τα ζώδια του Νερού. Έτσι κι εσείς θα έχετε το κέρδος σας. Ο Ουρανός σας έχει αλλάξει τα… φώτα κυριολεκτικά, καθώς ίσως εµφανιστούν ηλεκτρολογικά και τεχνολογικά προβληµατάκια. Προσέξτε το όχηµά σας και τα λάστιχά του. Μη διακόψετε αν δεν το έχετε πάρει απόφαση να είναι οριστικό. Αφήστε να περάσει ο δύσκολος καιρός. Αφιερώστε τα ταλέντα και τη δύναµή σας στο να ξεπεράσετε τους σκοπέλους. Αφήστε τις φοβίες έξω από το σύστηµά σας.

 

 

Τοξότης 

Τολµηρή 

τύχη!

Πάρτε κάποια ρίσκα που να µην ενέχουν τρελούς κινδύνους. Εσείς που έχετε λίγο το πνεύµα του τζογαδόρου, ξέρετε ότι κάποιες φορές χρειάζεται να ποντάρετε πιο σοβαρά. Μιλάµε για τη ζωή και όχι για πραγµατικό τζόγο. Μακριά από τυχερά παιχνίδια. Αντιθέτως εργαστείτε σκληρά και µε επιµονή και αντοχή προς τον στόχο σας. Επιθετικοί θα είναι ο σύντροφος και ο συνεργάτης. Κάτι νέο θα ξεκινήσετε να το καλλιεργείτε µέσα στο µυαλό σας και µετά θα το θέσετε σε λειτουργία.

 

 

Αιγόκερως 

Με σύνεση  η εύνοια

Εργάζεστε σκληρά και αυτό την παρούσα φάση θα ανταµειφθεί από τα τρίγωνα στα ζώδια της Γης. Το τρίτο δεκαήµερο είναι το πιο ευνοηµένο. Στα ερωτικά, στα θέµατα υγείας και σε κάποιο εργασιακό θέµα τα πράγµατα πάνε καλά. Θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση. Αυτό είναι µια µετοχή που θα ανεβαίνει η αξία της και φυσικά και εσείς στα µάτια του κόσµου. Αυτό θα µεταφραστεί σε οικονοµικό και κοινωνικό κέρδος.

 

 

Υδροχόος

Εποικοδομητικοί  και αποδοτικοί

Σας έχει επηρεάσει και εσάς ο ανάδροµος Ερµής που είναι η κατώτερη στοιβάδα του ανάδροµου Ουρανού, που είναι και κυβερνήτης σας. Μήπως σας έχει πιάσει να κριτικάρετε τα πάντα. Ίσως χρειάζεται να δώσετε εσείς το παράδειγµα σε όλους τους άλλους αρχικά σταµατώντας να κρίνετε. Καθένας κάνει το καλύτερο που µπορεί. Φταίει και αυτός ο Κρόνος που είναι πάνω στον Ήλιο σας και θαµπώνει το φως σας. Αυτοσυγκράτηση και µετριοπάθεια παρακαλώ.

 

 

 

Ιχθύς 

Ξεπερνώντας τις  ψευδαισθήσεις

Είναι γεγονός ότι ο Ποσειδώνας έχει θολώσει τα νερά και την κρίση όλων µας. Πόσω µάλλον τη δική σας που ίσως να σας επηρεάζει περισσότερο ως κυβερνήτης. Ο Ερµής από το απέναντι ζώδιο της Παρθένου είναι εξαιρετικά επικριτικός και σας κάνει απρόσεκτους. Είστε ίσως κάπως ανεπίκαιρος και ανακριβής. Συντονίστε τα µυαλά µε τον λόγο σας. Ένα ροµάντζο σας ταλαιπωρεί και σας βάζει σε διαδικασίες ασαφείς και επώδυνες. Πείτε αλήθειες και απαιτήστε και από τους άλλους να είναι ειλικρινείς.


 

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος.  


Advertisement