(Αστροπροβλέψεις 12 με 18 Σεπτεμβρίου 2022)Άλλα λέει η θεια, άλλα ακούν τα αυτιά. Η ασυνεννοησία χτυπάει κόκκινο. Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού. Στα αέρινα ζώδια θα υπάρχει μια τρικυμία εν κρανίω. Ο Δίας που κάνει σύνοδο με τη Σελήνη στο ζώδιο του Κριού ωφελεί τους Λέοντες και τους Τοξότες. Τρίγωνο του Ηλίου με τη Σελήνη, τον Ουρανό και τον Βόρειο Δεσμό είναι μια πολύ δυναμική όψη. Επιτέλους συνασπίζονται η αρσενική και θηλυκή δύναμη, οι άρχοντες και ο απλός κόσμος. Η όψη αντίθεσης Ηλίου – Ποσειδώνα δεν βοηθά καθόλου, καθώς μας κάνει ευσυγκίνητους, υπερβολικά ρομαντικούς και γενικά να βλέπουμε με «ροζ γυαλιά». Ίσως δεν αντέχουμε τη σκληρή πραγματικότητα. Ο Ερμής έστω και αναδρομικά επιβραβεύει Ζυγούς και Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου φέρνοντας ένα κέρδος οικονομικό ή επικοινωνιακό.

ΚΡΙΟΣ: Με θάρρος και θράσος

Με την αντίθεση Δία – Σελήνης από τον Κριό και Ερμή στον Ζυγό και με τη βοήθεια στον αστεροειδή Χείρωνα ξεκινά μια επεισοδιακή εβδομάδα. Το μυαλό μας τρέχει με τρελές στροφές, η τύχη στα οικονομικά μάς φέρνει αντιμέτωπους με παλιές ξεχασμένες ευκαιρίες. Το τέλος της εβδομάδας σημαίνει μια πιθανή νέα συνεργασία με σκοπό τη δημιουργία είτε ενός χειροπιαστού τρισδιάστατου εγχειρήματος είτε ενός πνευματικού. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δώσουμε στην οικονομία μας και σε πιθανές παρανοήσεις ή εξαπατήσεις. Πιθανή εγκυμοσύνη. Ένα ξεκίνημα για κάτι που θα αποφέρει καρπούς. Προσοχή στην οδήγηση και στον επιθετικό λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη φοβάστε την αλλαγή

Για εσάς τους Ταύρους η εβδομάδα ξεκινά με πλούσιο παρασκήνιο που αφορά εργασιακά θέματα που χρήζουν διόρθωσης. Μια ευχάριστη αλλαγή και έκπληξη σας περιμένει κατά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδος. Επαφή με σημαντικούς ανθρώπους. Και μια καινούργια συνεργασία με οικονομικά οφέλη μπαίνει στα σκαριά. Προσοχή σε θέματα οικονομίας και υγείας. Άλλο τόσο χρειάζεται να προσέχετε την αφηρημάδα και την εξαπάτηση. Το τέλειο τρίγωνο Ηλίου στην Παρθένο της Σελήνης στον Ταύρο υποδηλώνει τη δημιουργία ερωτικής ή επαγγελματικής σχέσης που λόγω Ουρανού στον Ταύρο θα είναι ξαφνική και ανορθόδοξη. Ο Πλούτωνας δημιουργεί ζήλιες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα βγείτε κερδισμένοι

Η εβδομάδα ξεκινάει με τύχη στις συνεργασίες, αλλά ακολουθεί πλούσιο παρασκήνιο και ίντριγκα. Προσέχετε τα νώτα σας από άτομα που συνασπίζονται εναντίον σας τα οποία άλλοτε είναι συγγενικά σας και άλλοτε του υποκόσμου. Ένα θέμα που περιμένατε καιρό αποδίδει καρπούς. Ευνοούνται οι κατασκευές και η συγγραφή. Ίσως όσοι ασχολείστε με τη συγγραφή διανύετε την καλύτερή σας περίοδο. Καλός καιρός για εκδόσεις. Προσοχή σε ερωτικές σχέσεις που δείχνουν πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ψευδαισθήσεις και απατηλές υποσχέσεις σε επαγγελματικά και ερωτικά. Έχετε την τάση να συναναστρέφεστε αφερέγγυα άτομα. Προσοχή στην επιθετική χρήση του λόγου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απ’ όλα έχει ο μπαξές…

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Σελήνη, διελαύνει αυτή την εβδομάδα από τα ζώδια του Κριού, του Ταύρου και των Διδύμων. Στην πρώτη φάση από τον Κριό οι δυσκολίες μπορεί να είναι έως και υπερβολικές. Κατά το μέσον όμως της εβδομάδος έρχονται σωτήριες λύσεις οι οποίες θα στεφθούν στο τέλος της με τη γέννηση μιας νέας κατάστασης με μακροχρόνια αποτελέσματα. Η διάθεσή σας θα έχει σκαμπανεβάσματα περίεργα καθ’ όλη αυτή την περίοδο. Ουσιαστικά προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθείτε με άτομα κύρους τα οποία θα σας ευνοήσουν σημαντικά. Μπορεί να ζορίζεστε λιγάκι αλλά υπάρχει και κέρδος.

ΛΕΩΝ: Νέα κόλπα, άλλα σχέδια

Η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ καλή διάθεση και ευνοϊκά γεγονότα. Ίσως πραγματοποιήσετε κάποια ταξίδια επαγγελματικά ή αναψυχής. Μια συνεργασία ή μια σχέση, ακόμα και μια εγκυμοσύνη θα βοηθήσει μία κατάσταση να στεριώσει. Η συναισθηματική σας ευφυΐα θα σας βοηθήσει έτσι ώστε να επιλέξετε το σωστό. Ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει. Δώστε σε αυτήν τη σχέση που έχει έρθει για να κλείσει τον κύκλο της μια ευκαιρία ή να αλλάξει μορφή και να γίνει κάτι πιο σοβαρό ή να τελειώσει. Ευκαιρίες για κέρδη οικονομικά και συναισθηματικά. Ζευγαρώστε, ταιριάξτε και συγχωρήστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην τρέφετε ψευδαισθήσεις

Εάν λάβετε υπόψη σας πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, τότε όλα θα πάνε καλά. Ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές και ερωτικές σχέσεις να είστε προνοητικοί. Σημαντική είναι η ακριβής αντίθεση Ηλίου – Ποσειδώνα. Αυτή η όψη σάς βάζει σε κίνδυνο να βλέπετε τον κόσμο με ροζ γυαλιά και να έχετε περισσότερη αισιοδοξία απ’ ό,τι χρειάζεται. Μην τρέφετε ψευδαισθήσεις. Η αντίθεση Δία – Ερμή σας βάζει σε υπερβολές στα έξοδα. Ενώ αντίστοιχα χρειάζεται να διορθώσετε ή να επισκευάσετε κάποιο ακίνητο. Ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις στα ερωτικά, υποχρεώσεις ή πρόστιμα στα οικονομικά. Ξαφνικά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ: Προσοχή στιςυπερβολές…

Ψάχνετε να βρείτε την πιο λογική λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Σας αφορούν κάποια θέματα υγείας, γονιών ή συγγενικών προσώπων. Προσοχή στις υπερβολές και στην εξαπάτηση στον ερωτικό τομέα. Εάν είστε εσείς που πράττετε το γεγονός, προσοχή γιατί θα αποκαλυφθείτε. Οι επιπτώσεις θα είναι χρόνιες. Χρησιμοποιήστε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη για να μπείτε σε μία φάση που δημιουργεί πλούσιες ευκαιρίες. Προσοχή στη διαχείριση χρημάτων άλλων. Να είστε πιο προσεκτικοί με τα χρήματα του συζύγου, τραπεζικών λογαριασμών τρίτων ή θεσμών, καθώς οι επιπτώσεις θα είναι σοβαρές και μακροχρόνιες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μυστικά καιψέμματα…

Τα τυχερά σας θα έχετε σε θέματα υγείας, καθημερινής εργασίας, εάν δώσετε την αρμόζουσα προσοχή στο πώς επικοινωνείτε. Μυστικά και ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια και να εύχεστε να μην είναι τα δικά σας. Το κάρμα σας σας ακολουθεί και οι ανοησίες πληρώνονται. Σημαντικές δυσκολίες από συνεργάτες ή από τον/τη σύζυγό σας. Ανατροπές και απάντεχα γεγονότα σάς χαλούν το πρόγραμμα. Διάθεση για ριζικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Οικονομική παροδική ανάκαμψη, καθώς γίνεστε πιο φανερά μαχητικοί και ενώ η Σελήνη, ο Πλούτωνας και ο Ήλιος δημιουργούν ένα τρίγωνο δύναμης εξουσίας και κέρδους. Μεγάλος πλουτισμός για κάποιους από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τυχεροί και χαρούμενοι

Η εβδομάδα ξεκινάει με πολύ καλή διάθεση και πολλές χαρές που θα σας δώσουν τα παιδιά σας. Για όσους είστε ερωτευμένοι, ο έρωτας είναι πηγή ενέργειας. Προσοχή στις υπερβολές και στα λόγια χωρίς σημασία. Τα αισθήματα σας γεμίζουν και σας ολοκληρώνουν. Είναι κάτι που σας είχε λείψει. Είναι καιρός να διορθώσετε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν δάνεια, διαχείριση οικονομικών τρίτων προσώπων αλλά και χρηματοδοτήσεις. Δεν νιώθετε τελείως απελευθερωμένοι, καθώς για πολλούς του δευτέρου δεκαημέρου οι υποχρεώσεις είναι δεσμευτικές. Προσοχή στην οδήγηση και στα εργατικά ατυχήματα. Πιθανή εγκυμοσύνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη ωφελεί!

Το μεγάλο τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα – Ηλίου στα ζώδια της Γης μάς μιλάει για την επιστροφή των «πλούσιων αγελάδων». Έστω ας πούμε ότι έχετε βρει τρόπους για να τροφοδοτήσετε τα σχέδιά σας με χρήμα, σωστούς συνεργάτες και καλό κόσμο. Τα οικονομικά έξοδα είναι πολλά. Μπορεί να ξοδεύετε για κάποιο ακίνητο, για κατασκευές ή ανακαινίσεις. Ο κυβερνήτης σας Κρόνος σάς δίνει ενδείξεις ότι χρειάζεται να προσέχετε από την επιθετικότητα κάποιων ανθρώπων. Αλλαγές υποχρεωτικές και ωφέλιμες. Η τύχη ωφελεί σε βάθος χρόνου. Ένας έρωτας παθιασμένος θα συγκινήσει ακόμα και εσάς τους ορθολογιστές Αιγόκερους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάξτε μυαλά…

Αυτή η εβδομάδα έχει εξαιρετικά δύσκολες αλλαγές. Θα χρειασθεί να αλλάξετε σε ψυχικό και νοητικό επίπεδο. Αλλαγές θα υπάρχουν και στα επαγγελματικά οι οποίες θα φέρουν λαμπρά αποτελέσματα προς το τέλος της εβδομάδας. Μια έναρξη σε κάτι προσοδοφόρο. Πιθανή εγκυμοσύνη. Προσοχή στα κολλήματα που μπορεί να έχετε σε τσιμεντοποιημένες πεποιθήσεις τις οποίες χρειάζεται να αφήσετε δια παντός. Πιθανή εξαπάτηση από διαχείριση χρημάτων τρίτων, τραπεζών ή άλλων θεσμών. Υπάρχει κίνδυνος για συναισθηματική εξαπάτηση ή να χαθείτε στον κόσμο των ψευδαισθήσεων. Μία σχέση ή συνεργασία γίνετε πιο σοβαρή. Προσέξτε τις λεπτομέρειες.

ΙΧΘΥΣ: Σταματήστετα έξοδα!

Εσείς ζείτε στον κόσμο τον δικό σας. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικά κακό. Δεν σημαίνει ότι οι άλλοι σας κατανοούν. Μην ασχολείστε. Απλώς μην αφήνετε τη φαντασία σας να καλπάζει. Σταματήστε τα έξοδα και περίπου στο μέσον της εβδομάδας θα δείτε μία οικονομική ανάκαμψη. Δυσκολίες θα έχετε με τους γείτονες ή τα αδέλφια σας. Για όσους παρακολουθούν σεμινάρια, θα υπάρχουν αναπάντεχες καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. Στο τέλος της εβδομάδας ο διχασμός θα είναι έντονος με μία αίσθηση χάους. Σε όλα αυτά θα σας βοηθήσει ο σύντροφός σας ή ο συνεργάτης ή κάποιοι πελάτες σας.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: dewa222@hotmail.com

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί