Με έμφαση στα ζώδια της Γης, Ταύρο, Παρθένο και Αιγόκερω, ξεκινά η εβδομάδα, και με ένα μεγάλο τρίγωνο να επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο. Οι αλλαγές θα είναι καταιγιστικές. Τα ατυχήματα παντός είδους δεν θα λείπουν. Τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα θα πέσουν σε σπάταλες οικονομικές και συναισθηματικές. Επίκεινται μεταμορφώσεις και επεμβάσεις με σκοπό να φύγει, να κοπεί το παλιό κομμάτι που δεν έχει πια ζωή. Κάτι σαν… κλάδεμα. Θα ακολουθήσει η ανάσταση και η άνθιση τους επομένους μήνες. Τα ζώδια του Νερού έχουν ευκαιρία για οικονομικό κέρδος. Ο Ερμής μπαίνει ανάδρομος στις 11 στον Ζυγό.

Κριός: Παλιές οφειλές

Ναι, αν σας χρωστάνε, θα τα λάβετε πίσω. Αν πάλι χρωστάτε θα τα δώσετε. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς και η Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής, σας ενεργοποιούν θέματα εργασιακών συνεργασιών, αλλά και επιστροφή σχέσεων σε προσωπικό επίπεδο. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα σταθεροποιήσετε μια κατάσταση που ήταν ασαφής. Μην κάνετε καινούργιες ενάρξεις έως και 3 Οκτώβριου. Τα οικονομικά σας απαιτούν κονδύλια και ίσως ξεκινήσετε την κατασκευή ή επισκευή ενός ακίνητου. Η τύχη σάς χαμογελά στο τέλος της εβδομάδας. Να είστε προσεκτικοί στην προφορική και γραπτή επικοινωνία σας. Κάποια παλιά σχέση ή έρωτας αναθερμαίνεται.

LOVE Ζώδια: Τρίγωνο έρωτα και deal ζωής για τα ζώδια της Γης (5 έως 11 Σεπτέμβριου) ΤΡΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

Ταύρος: Η δύναμη των τριών

Με το μεγάλο τρίγωνο να σημαδεύει τους τομείς της προσωπικής εικόνας, του έρωτα και της γενικής σας φιλοσοφίας για τη ζωή, η εβδομάδα αυτή είναι πολύ δυνατή. Το τρίτο δεκαήμερο ειδικά θα ζήσει μεγάλες στιγμές, καθώς η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα μιλώντας για ριζικές αλλαγές και μεταμορφώσεις σε πολλά επίπεδα, που αποτέλεσμα θα έχουν την αλλαγή της κοσμοθεωρίας σας και, κατ’ επέκταση, της ζωής σας. Απαραίτητο να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, ρυθμίζοντας πιθανές οφειλές ή απαιτώντας τα δεδουλευμένα και τα κεκτημένα σας. Μια εξαιρετική φάση για έρωτα και κέρδος.

Δίδυμοι: Ένταση και πάθος

Είστε πιο ζωντανοί από ποτέ. Το νευρικό σας σύστημα όμως υποφέρει, ίσως από αυπνίες. Ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει σε αναδρομή τροχιά. Εκτός πορείας θα βρίσκεται στις 10 Σεπτεμβρίου, μια μέρα που χρειάζεται να είστε ειδικά προσεκτικοί σε ατυχήματα, παρεξηγήσεις και τον έρωτα. Στο μέσον της εβδομάδας θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε νέα όρια στη ζωή σας και ίσως να περιχαρακώσετε τα κεκτημένα σας. Προστατέψτε ό,τι αγαπάτε. Είναι μια γόνιμη κατά τα αλλά περίοδος και καλά θα κάνετε να προετοιμαστείτε για να δράσετε μετά τις 2 Οκτωβρίου. Είστε ένα καζάνι που βράζει. Υπομονή…

LOVE Ζώδια: Τρίγωνο έρωτα και deal ζωής για τα ζώδια της Γης (5 έως 11 Σεπτέμβριου) ΤΡΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

Καρκίνος: Ας είμαστε ρεαλιστές

Ιδιαίτερη προσοχή να δείξετε αυτή την εβδομάδα, καθώς ας πούμε ότι θα έχει εντάσεις και για μερικούς ίσως βγει εκτός ελέγχου. Τα ζώδια της Γης βοηθούν να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Ο Πλούτωνας πραγματικά σας προσφέρει μια μεγαλύτερη μπουκιά από αυτήν που μπορείτε να μασήσετε, αλλά ίσως είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία των τελευταίων χρόνων. Ανασκουμπωθείτε και αδράξτε τη μέρα. Αλλάζετε κοσμοθεωρία και για τον γάμο και για την εργασία σας και τις σχέσεις με τους συνεργάτες. Ο Ουρανός σάς αλλάζει ευεργετικά. Τα ζόρια δεν λείπουν, αλλά ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Λέων: Ήρθε η ώρα να ανοιχτείτε

Με κόπο και πολλή εργασία εκμεταλλευτείτε τη φάση αυτή για να προλειάνετε την κατάσταση που θα εκτοξεύσει την καριέρα και τα όνειρά σας. Οι συνεργάτες σας δεν είναι οι κατάλληλοι, αλλά ακόμα και οι τρικλοποδιές που σας βάζουν θα βγουν σε καλό. Διορθώστε τα ελαττώματα που σας έκαναν να χάνετε στις προηγούμενες φάσεις της ζωής σας. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη είναι στον τομέα των οικονομικών σας. Αυτό σας δίνει κάποιες ευκαιρίες και εύνοια στα οικονομικά. Ας πούμε ότι μέχρι και επιστροφή από την Εφορία θα έχουν κάποιοι. Προετοιμασία για μετά τις 2 Οκτωβρίου.

LOVE Ζώδια: Τρίγωνο έρωτα και deal ζωής για τα ζώδια της Γης (5 έως 11 Σεπτέμβριου) ΤΡΙΟ ΤΡΙΓΩΝΟ

Παρθένος: Η προσωπική σας Πρωτοχρονιά

Είναι ο μήνας των γενέθλιων σας και το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Γης σάς πριμοδοτεί σε ό,τι και να κάνετε, δίνοντας προβάδισμα σε σχέση με τους εκπροσώπους των άλλων ζωδίων. Αναπτύσσετε πολλές και καλές συνεργασίες και πάτε τη ζωή σας ένα βήμα πιο πέρα. Κάντε όμως καλύτερες και σαφέστερες συμφωνίες καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει να σκοντάψετε στην αφηρημάδα και την απροσεξία που σπανίως δείχνετε και συγχωρείτε εύκολα στον εαυτό σας. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα και να πάρετε θέση για ό.τι σας απασχολεί. Να είστε σχολαστικοί.

Ζυγός: Ο ανάδρομος Ερμής απαιτεί προσοχή

Μεγάλη και σημαντική η επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας. Χρειάζεται να είστε σχολαστικοί και τσεκάρετε δυο και τρεις φορές τα μέιλ σας, αλλά και τι λέτε και τι ακούτε. Θα υπάρχουν σίγουρα καθυστερήσεις και παρανοήσεις. Παρ’ όλα αυτά, αυτή την εβδομάδα πάση θυσία βάλτε μια τάξη και μια σειρά. Δείξτε υπομονή. Δυστυχώς, σε εσάς έλαχε ο κλήρος να κάνετε τον διαμεσολαβητή που θα διορθώνει καταστάσεις και θα κατευνάζει τα πνεύματα. Προσοχή στις οικονομικές και συναισθηματικές σπατάλες και υπερβολές. Το παρασκήνιο δίνει και παίρνει, και λύνει και δένει. Έχετε μάτια και στην πλάτη.

agriesmelisses-love (1)

Σκορπιός: Εύνοια και σταθεροποίηση

Είστε από αυτούς που καλά θα κάνουν να φροντίζουν την εικόνα τους. Το κύρος θα ανέβει, καθώς έχετε δείξει την αξία σας στα δύσκολα. Έχετε κάποιους δυνατούς ανθρώπους με το μέρος σας και αυτό είναι από μόνο του πολύ σπουδαίο. Μυστικά θα αποκαλύπτονται συνεχώς και οι πιθανές παγίδες που στήθηκαν για εσάς. Ευκαιρίες για κρυφά κέρδη θα είναι το φόρτε σας. Μια γενική ασάφεια και ανικανότητα του περιβάλλοντος να σας δώσει τη σταθερότητα που αποζητάτε σας αγχώνει. Οικονομικά προλειαίνετε τώρα τις καταστάσεις και να κάνετε έναρξη σε κάτι νέο μετά τις 2 Οκτωβρίου.

Τοξότης: Υπερβολές στα έξοδα

Προσέχετε τι λέτε, τι γράφετε και τι ξοδεύετε. Ό,τι λάμπει δεν είναι καθόλου χρυσός! Αυτή η περίοδος είναι η περίοδος των εξαπατήσεων. Αξιολογήστε καλυτέρα τις αποφάσεις και τις επιλογές σας και κάντε πίσω όταν χρειάζεται. Εντάσεις και επιθέσεις να περιμένετε από φανερούς εχθρούς, ανταγωνιστές και πελάτες. Οι συνεργασίες επίσης πλήττονται. Οι παντρεμένοι θα ζήσουν αναθέρμανση του πάθος στον γάμο, αλλά αυτό μπορεί και να ξεφύγει σε καβγάδες. Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο. Εργασιακά η καθημερινότητα δεν έχει ρουτίνα αλλά ποικιλία και ανατροπές. Χαρές θα πάρετε από τα παιδιά σας. Βάλτε τάξη στις γνώσεις και στην επικοινωνία σας.

Αιγόκερως: Ούριος άνεμος στα πανιά σας

Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Γης και η Σελήνη που συναντά τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας δημιουργούν μια έντονη ενεργειακή όψη συνόδου. Ό,τι κάνετε θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στο ευρύ κοινό. Αν αδράξετε κάποιες ευκαιρίες και γνωριμίες πριν από τις 10 Σεπτέμβριου, τότε έχετε πολλά καλά να περιμένετε. Βάλτε κάποιες οικονομικές συμφωνίες σας σε μια σειρά. Υπογραφές για σημαντικά έγραφα αλλά και αγορές μετά τις 2 Οκτωβρίου. Οι τομείς που θα πάνε εξαιρετικά καλά είναι η προσωπική έκθεση και η δημοτικότητά σας, τα ερωτικά αλλά και οι επενδύσεις. Καθυστερήσεις θα υπάρχουν.

Υδροχόος: Μυστικά και ψέματα

Πολλά βγαίνουν στην επιφάνεια και σας ανοίγουν τα μάτια. Μια σχέση ερωτική και μια συνεργασία γίνονται πιο σοβαρές και με μέλλον. Κάτι τελειώνει οριστικά. Το κάρμα σας κλείνει τον προτελευταίο κύκλο του. Ο τελευταίος είναι τον Μάρτιο του 2023. Από εκεί και πέρα, θα ανασάνετε γενικώς σε θέματα υγείας, που είναι και το πιο σημαντικό, αλλά και σε όλα τα άλλα θέματα που σας απασχολούν. Οικονομικά είστε σε εύνοια και προστατευμένοι από ουράνιες δυνάμεις. Νέες γνώσεις και επιτυχημένα σεμινάρια. Προσοχή στα μέιλ αλλά και τα τηλεφωνήματα, όπως και στη γενικότερη επικοινωνία.

LOVE Having a threesome is the nation's top sexual fantasy ( Image: Victoria Dawe)

Ιχθύς: Ανάγκη για λύσεις

Ξέρω ότι πολλοί είστε σε αναμονή για κάτι εργασιακό, άλλοι για θέμα υγείας. Τα οικονομικά σας θα έχουν μια βελτίωση. Τα έξοδα πάλι δεν θα λείπουν. Οι σχέσεις με τα αδέλφια δύσκολες. Αλλαγή σε κάποια θέματα σεμιναρίων. Επαφές με άτομα κύρους που σας βοηθούν να σταθεροποιήσετε σημαντικές καταστάσεις. Ρομαντική διάθεση για τέχνη, έρωτα και πνευματικότητα. Προσοχή στην αφηρημάδα, την οδήγηση και σε ό,τι άλλο. Ο σύντροφος είναι σε καλή φάση, αλλά με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και εντάσεις. Εντάσεις και στην οικογένεια. Οι ομαδικές εργασίες πάνε καλύτερα. Προσοχή στις επενδύσεις με κεφάλαια άλλων.