(29 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου)

Έχουμε μπει στη λεγομένη υποσκιά του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ξεκινήσει και αναμοχλεύουμε το παρελθόν μας. Ίσως υπάρχουν επιστροφές παλιών καταστάσεων για να κλείσουν τον κύκλο τους. Ίσως αναθερμανθούν όλων των ειδών σχέσεις που είχαν παγώσει στο παρελθόν και τώρα… ανασταίνονται με άλλη μορφή.
Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, είναι η ευκαιρία για να προετοιμαστούμε και να μπούμε σε δράση τελικά όταν θα έρθει ξανά ορθόδρομος. Ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό θα φέρει παρεξηγήσεις από κακή συνεννόηση ή αφηρημάδα σε ερωτικές σχέσεις ή συνεργασίες.

Κριός
Μαχητικός στον λόγο

Δεν χαρίζετε κάστανα και δεν μασάτε τα λόγια σας αυτή την εβδομάδα. Με τον Άρη στους Διδύμους και τη Σελήνη να κάνει σουλάτσο από τα ζώδια του Σκορπιού, του Τοξότη και του Αιγόκερου, είστε σούπερ διεκδικητικοί και αφήνετε πίσω τη χαλαρότητα των διακοπών μπαίνοντας σε συγκρούσεις και ανταγωνισμούς για το όποιο έπαθλο νομίζετε. Η Σελήνη κάνει ένα μεγάλο τρίγωνο στα Ζώδια της Φωτιάς και είναι καιρός για… υλοποίηση. Φροντίστε την περιουσία σας, την καριέρα και την υγεία σας. Τρεις τομείς που θα πάνε πολύ καλά. Ας είστε πιο ευγενικοί στις ερωτικές σχέσεις σας.

Maitland Ward Disney
 

Ταύρος
Μεγάλες ευκαιρίες

Με το μεγάλο τρίγωνο στα Ζώδια της Γης επωφεληθείτε σε θέματα έρωτα, σεξ, οικονομικών, αλλά και ομαδικών εργασιών και ονείρων. Ανατροπές και καλές ευκαιρίες -αναπάντεχη καλή τροπή της τύχης. Η Σελήνη στον Σκορπιό σάς κάνει πιο διεκδικητικούς και με εντονότερες επιθυμίες παντός είδους. Θέλετε να κάνετε πράγματα στην ακίνητη περιουσία σας ή σε ό,τι έχει να κάνει με αγοραπωλησίες ακινήτων και γης. Ξεκινήστε ένα νέο αποταμιευτικό πρόγραμμα, ακόμα και αν είναι μόνο μικροποσά στην αρχή. Προσοχή στο παρασκήνιο. Αν αντιμετωπίζετε ψυχολογικά θέματα, θα βρείτε λύση.

Γελένα Καρλέουσα Jelena Kasleusa
 

Δίδυμοι
Γεμάτοι ενέργεια

Νιώθετε ευδιάθετοι και ζωηροί. Αν όμως υπάρξουν κάποιες υπερβολές μπορεί να γίνετε και ευερέθιστοι. Είστε υπερδραστήριοι, καθώς σας επηρεάζει το τρίγωνο Δία – Άρη. Ο Ερμής στον Ζυγό σάς κάνει να θέλετε συνεργασίες, να συγγράψετε και να υπογράψετε νέες συμφωνίες ή συμβόλαια. Προσοχή στο μέσον της βδομάδας με την αντίθεση Άρη – Σελήνης. Ίσως βάλετε μη πραγματοποιήσιμους στόχους και αποτύχετε. Μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Ερωτικά είστε στα καλύτερά σας, καθώς και η Αφροδίτη στην Παρθένο σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και εύστροφους. Έχετε ανάγκη να παίξουν έξυπνα με το μυαλό σας για να ενδώσετε.

Άννα Μαρία Βέλλη: Γυμνισμό στην Τήλο
 

 

Καρκίνος
Μόνο το όνειρο σας σώζει

Πάνω που νομίζατε ότι οι εχθροί σάς ξέχασαν. Τσουπ να κάποιες πισώπλατες μαχαιριές. Τοίχο τοίχο να πηγαίνετε αυτή την εβδομάδα. Μα πώς σας τα λέω. Μη σας πιάνει ανασφάλεια. Πολλά θα αποκαλυφθούν και θα τελειώσουν την τρέχουσα εβδομάδα. Θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, μια συνεργασία. Πολύ καλά κάνετε και το θέλετε. Θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες αλλά τίποτα που να μην μπορείτε να το ξεπεράσετε. Επωφεληθείτε ούτως ή άλλως σε θέματα καριέρας. Αν είστε σπουδαστές σε λίγο ξεκινούν τα δύσκολα. Αν είστε νομικοί τα δύσκολα ισχύουν και για εσάς. Επαγγελματικές προκλήσεις.

Ντομαγκόι Βίντα: H πανέμορφη Ιβάνα Γκούγκιτς αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέματα όλων στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Λέων
Οικογενειακές και ερωτικές χαρές

Η Σελήνη κάνει ενδιαφέρουσες όψεις σε θέματα εργασίας, οικογένειας και προσωπικής έκφρασης. Θέλετε να δώσετε και προσφέρετε τον εαυτό σας είτε καλλιτεχνικά είτε με όποιο τρόπο σάς ταιριάζει καλυτέρα. Τρίγωνο Δία – Σελήνης είναι μια πολύ τυχερή όψη για ταξίδια, τουριστικά ενδιαφέρονται και κουλτούρα. Γίνετε λιγάκι παιδί και πάρτε κάποιο μικρό ρίσκο. Καλός καιρός για οικονομικά ξεκινήματα, αλλά όχι μετά τις 11 Σεπτεμβρίου. Μην αφήνετε το μυαλό σας να τρέχει σε καταστάσεις υπερβολής ή ανεδαφικών προσδοκιών. Καλή φάση για υλοποίηση και ολοκλήρωση παλιών σχεδίων σας. Προχωρήστε δείχνοντας κάθε δυνατή υπευθυνότητα.

helenapaparizouofficial ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Παρθένος
Θεία έμπνευση

Ακουστέ την έμπνευσή σας, το ένστικτό σας και προχωρήστε με αυτό ως γνώμονα. Σταματήστε την κοφτερή σας γλώσσα και προβείτε ξεκινώντας μια εργασία που θα έχει μελέτη και συγγραφή. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς χοροπηδάτε στην καρέκλα σας. Όμως έχετε ταλέντο σε αυτό. Άλλωστε, όλο λίστες φτιάχνετε και οργανώνετε. Κέρδη από συνεργασίες αλλά και άλλες απασχολήσεις. Αυξάνονται και κάποια έξοδα. Μερικοί μπορεί βρείτε τον έρωτα και το χρήμα μαζί, πακέτο. Μην ξοδευτείτε αισθηματικά και οικονομικά και φυσικά μη χάνετε τον χρόνο σας. Εξετάστε έξυπνα πριν προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό.

Τζένιφερ Λόπεζ: Πιο σέξι από ποτέ η τραγουδίστρια – Ποζάρει ολόγυμνη στα 53 της και κόβει την ανάσα
 

Ζυγός
Συναίσθημα και τετράγωνη λογική

Ο Δίας από τον Κριό σε αντίθεση με τον Ερμή στον Ζυγό σάς διχάζει εσωτερικά. Αυτό ίσως σας ωθήσει να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής. Σιγοντάρει και ο Χείρωνας στον Κριό. Δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να αλλαξοπιστήσει. Γενικά χρειάζεται και είναι και απαραίτητο να είστε πιο συγκροτημένοι και οργανωμένοι σε ό,τι κάνετε. Σταματήστε τις σπάταλες και τις αυθόρμητες αγορές. Η Σελήνη στον Τοξότη στο μέσον της εβδομάδας θα σας κάνει πιο αισιόδοξους, παιχνιδιάρηδες και ταξιδιάρηδες. Θα έχετε πιο έντονη την ανάγκη για δικαιοσύνη. Στην αρχή της εβδομάδας αποκαλύπτονται μυστικά.

Η Κόνι Μεταξά μας προσφέρει ακόμα μια λήψη από τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε...
 

Σκορπιός
Με περίεργες διαθέσεις

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας τις πρώτες τρεις μέρες τις εβδομάδας. Γίνονται περίεργες όψεις με Κρόνο Ποσειδώνα, Πλούτωνα και φυσικά Ουρανό. Το σενάριο λοιπόν έχει ως εξής: Αυτή την εβδομάδα προσέχετε μη εξαπατηθείτε και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις εν βρασμό. Επίσης μην ξοδέψετε παραπάνω από όσα έχετε υπολογίσει στον προϋπολογισμό σας. Οι επιχειρηματίες θα κλείσετε καλές συμφωνίες, αλλά μην είστε απρόσεκτοι και εξετάστε καλά τα ψιλά γράμματα. Ο Κρόνος σας ζορίζει και μετρά τις αντοχές σας σε θέματα εργασίας αλλά και στα οικογενειακά ζητήματα.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Τοξότης
Εντάσεις και αλλαγές

Άλλη μία ευκαιρία για γιορτή και χαρά με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και τρίγωνο με τον Δία στον Κριό. Είστε ίσως εισπράκτορας εντάσεων από τον σύντροφο, τους συνεργάτες και τους πελάτες σας. Ούτως ή άλλως ο κόσμος έχει ξεφύγει. Είστε δέκτης αυτής της ανισόρροπης κατάστασης. Ίσως να συμβάλετε και στον επαναπροσδιορισμό της νέας πραγματικότητας. Έχετε μεγάλη πιθανότητα οι αδέσμευτοι να συναντήσετε έναν έρωτα με καλές προοπτικές. Η καλή σας τύχη ίσως αναδυθεί μέσα από κάποιες εντάσεις που θα κληθείτε εσείς να εξισορροπήσετε. Βρείτε νέους τρόπους.

Μύκονος
 

Αιγόκερως
Παρασκήνιο και φως στο μυστήριο

Το μεγάλο τρίγωνο στα Ζώδια της Γης σταθεροποιεί τη λήξη κάποιων νοσηρών καταστάσεων. Είναι ο κατάλληλος καιρός να αφήσετε πράγματα πίσω και να συμφιλιωθείτε με τη νέα πραγματικότητα. Η ζωή είναι δύσκολη για όλους, και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο το έχετε εμπεδώσει. Μερικές φορές νιώσατε μόνοι σας και αυτό ίσως επαναληφθεί. Όσοι έχετε κάνει καλή διαχείριση και έχετε κάνει τη μικρή σας ή μεγάλη οικογένεια έχετε ένα σημείο αναφοράς και στήριξης. Όσοι ακόμα παλεύετε με αυτό, ίσως να έχετε αγανακτήσει και να θέλετε να συνθηκολογήσετε ή να αποχωρήσετε από συγκρουσιακές καταστάσεις.

Μαρία Κορινθίου

 

Υδροχόος
Ας είστε πάντα αισιόδοξοι

Η ζωή μάς έχει διδάξει ότι πολύ γρήγορα όλα ανατρέπονται. Όσο και να ανησυχείτε για αυτούς που αγαπάτε. Τον πλανήτη, τη χλωρίδα και την πανίδα, όλα αυτά κάποια στιγμή θα τελειώσουν. Αυτό που αξίζει είναι το ταξίδι και χρειάζεται πάντα να θυμόμαστε αυτό. Ας κάνουμε το καλύτερο. Η Σελήνη στον Τοξότη σάς δίνει αισιοδοξία, αλλά και ο Άρης σας δίνει ενέργεια. Μην υποτιμάτε μια κατάσταση υγείας. Φροντίστε την. Κουράγιο μέχρι τον Μάρτιο του 2023 που θα φύγει ο Κρόνος από τον Υδροχόο και θα πάρετε ανάσα. Θα μαζέψετε τα κομμάτια σας.

LOVE Ξεχάστε το 69… Το 77 είναι η νέα στάση στο σεξ που θα σας στείλει στον 7ο ουρανό

Ιχθύς
Φως σε εργασία και υγεία

Ξέρω ότι συχνά εμπλέκεστε σε δραματικές καταστάσεις προσπαθώντας να βοηθήσετε τους άλλους. Δεν περιμένουμε να αλλάξετε σε αυτό και να βάλετε κάποιο καλύτερο μέτρο. Περιμένουμε όμως να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίδονται σε θέματα καθημερινά, εργασίας και ίσως και υγείας για μερικούς. Είναι καλή εβδομάδα για υλοποίηση και πραγματοποίηση στόχων. Αδράξτε την ευκαιρία. Θα είστε πιο αισιόδοξοι αλλά και λιγάκι αλλοπρόσαλλοι. Κάποια πράγματα χρειάζεται να τα αποχαιρετήσετε, καθώς έκαναν τον κύκλο τους. Κάντε νέα αρχή μέσα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Η Σελήνη στον Σκορπιό σάς κάνει δυνατούς.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: dewa222@hotmail.com

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί