Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας. Επίμονος στο ρεπορτάζ του, κάνει την πλάκα του, τσαλακώνει την εικόνα του και ζει τα ρεπορτάζ που βγάζει στον αέρα.

Βρίσκεται πάντοτε, από τη μία πλευρά, στο επίκεντρο του ρεπορτάζ και μας το παρουσιάζει αναλυτικά, ενημερώνοντάς μας για την εκάστοτε κατάσταση έγκυρα, ενώ από την άλλη βάζει τη… δική του «πινελιά», είτε με κάποια μεγαλειώδη ατάκα είτε με κάποια κίνηση που θα μας κάνει να θυμηθούμε πόσο… επική μπορεί να γίνει μια ανταπόκριση. Πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα στα 90s ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανήκε στην ομάδα της εκπομπής «Πες το στη Σεμίνα». Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, είναι αγνώριστος. Τότε είχε πλούσια μακριά μαλλιά και -όπως και τώρα- έδινε ρέστα.

Ο φίλος, όπως θα δείτε και παρακάτω, θέλει πίσω την κοπέλα του. Αφού πρώτα, λοιπόν, τα ήπιαν, πήγε να τη ζητήσει. Ο Γιώργος Τσελίκας, ως ειδικός στα ζητήματα αγάπης, προσπάθησε επίσης να πείσει την κοπέλα. Δυστυχώς, η ιστορία δεν είχε happy end αφού τον μπουγέλωσε

Advertisement