Τον καλό της… σέξι εαυτό βρήκε ξανά η Ελένη Φουρέιρα που εδώ που τα λέμε, δεν τον έχασε και ποτέ! Οι φήμες εγκυμοσύνης βέβαια, μας έκαναν για λίγο να ξεχάσουμε πόσο εντυπωσιακά σέξι είναι!

Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να ακύρωσε όλες τις συναυλίες και τις εμφανίσεις που είχε προγραμματίσει για όλο το καλοκαίρι που διανύουμε, επικαλούμενη λόγους υγείας όμως παρά τις φήμες που τη θέλουν έγκυο στο πρώτο της παιδί, εκείνη δίνει χωρίς καν να μιλήσει την απάντηση.

Η αγαπημένη show woman και τραγουδίστρια με μία ανάρτησή της με φωτογραφίες, έκλεισε πολλά στόματα. Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει σε αυτή τη σειρά φωτογραφιών με σέξι μπικίνι με φόντο το απέραντο γαλάζιο και τίποτα δεν προδίδει στο σώμα της ότι μιλάμε για μία έγκυο γυναίκα. Το αντίθετο μάλιστα. Η Ελένη είναι στην πιο fit φάση της ζωής της, διατηρώντας άψογους κοιλιακούς και πιο αδύνατη αλλά και καλλίγραμμη από ποτέ ποζάρει με αυτοπεποίθηση στον φωτογραφικό φακό.

Να θυμίσουμε ότι τον τελευταίο καιρό, μετά τις απανωτές ακυρώσεις των εμφανίσεών της, μία στην Κύπρο και λίγο αργότερα στον Έβρο όλοι μιλούσαν για πιθανή εγκυμοσύνη της που ίσως η ίδια δεν ήθελε να παραδεχτεί δημοσίως. Αυτή η φημολογία σε συνδυασμό με την μικρή «σιωπή» της στα social media στα οποία δεν έκανε τις αναρτήσεις στην οποία την είχαμε συνηθίσει, έκαναν τα σενάρια εγκυμοσύνης να φουντώνουν ακόμα περισσότερο.

Τίποτα όμως από όλα τα παραπάνω δεν ισχύει και σήμερα (24/7) που ο υδράργυρος έχει ανέβει επικίνδυνα, η Ελένη φρόντισε να τον ανεβάσει ακόμα περισσότερο προκαλώντας… θερμοπληξία!

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε: