Δέσποινα Βανδή: Eπέστρεψε δυναμικά και με νέα εμφάνιση στο Chart Show και παρουσίασε τα 30 πιο επιτυχημένα χορευτικά τραγούδια από το 2000 μέχρι σήμερα. Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε δυναμικά και με νέα εμφάνιση στο Chart Show και παρουσίασε τα 30 πιο επιτυχημένα χορευτικά τραγούδια από το 2000 μέχρι σήμερα.

Αυτό το Chart Show έβαλε φωτιά στη σκηνή και ξεσήκωσε τους τηλεθεατές, σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, φτάνοντας μέχρι και 20% σε τέταρτο στο δυναμικό κοινό 18-54. Το Chart Show και ο Alpha μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, σε μια βραδιά με πολύ έντονο ανταγωνισμό, σημειώνοντας στο δυναμικό τηλεοπτικό κοινό 18-54 το ποσοστό 13,3%, ενώ ήταν πρώτο trend στο twitter για ένα ακόμα Σάββατο, με τους χρήστες να αποθεώνουν την Δέσποινα Βανδή και τον Πάνο Κιάμο.

Μαζί της, όπως κάθε φορά, ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος και ο Chart Expert Πέτρος Δραγουμάνος μοιραστήκαν μικρά και μεγάλα μυστικά των τραγουδιών που ο ρυθμός τους «ξεκλειδώνει» το μυαλό και παρασύρει το σώμα σε ξέφρενο χορό.

Στη μουσική σκηνή του Chart Show ανέβηκαν με αγαπημένες επιτυχίες οι Σώτης Βολάνης, Πάνος Καλλίδης, Κωνσταντίνος Κουφός, Μαλού Κυριακοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Χάρις Σάββα και Χρύσπα, ενώ στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχτηκε τον Βασίλη Λιάτσο, και τη Ντόρα Μακρυγιάννη.