Σχεδόν ένας μήνας μας χωρίζει πια από το φινάλε της δραματικής σειράς του Antenna, «Αγριες Μέλισσες».

Η σειρά των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη που ξεκίνησε το 2019 και σάρωσε σε τηλεθέαση ολοκληρώνει τον τρίτο κύκλο μετάδοσής της και οδηγείται πια στο φινάλε.

Τα πάθη των αδερφών Σταμίρη και οι ανατροπές της πλοκής στο Διαφάνι καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό και χάρισαν στον Antenna μια μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που κατά γενική ομολογία επανέφερε τη μυθοπλασία στον τηλεοπτικό χάρτη.

ΔΕΙΤΕ: Έλλη Τρίγγου: Ολόγυμνη σε ταινία η Ασημίνα από τις «Άγριες Μέλισσες» – Ακατάλληλα πλάνα

Και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε που θα καταλήξουν οι ιστορίες των ηρώων που αγαπήσαμε. Κι αν περιμένετε κάποιο spoiler επ’ αυτού θα σας απογοητεύσουμε γιατί όπως μάθαμε δεν υπάρχει ένα μόνο φινάλε στις «Άγριες Μέλισσες».

Οι σεναριογράφοι αποφάσισαν όχι μόνο να γράψουν παραπάνω από ένα τέλος, αλλά να γυρίσουν και τις πολλαπλές εκδοχές που έγραψαν. Και έτσι τελικά υπάρχουν και θα γυριστούν τρία εντελώς διαφορετικά φινάλε για το αγαπημένο σήριαλ πριν οι σκηνοθέτες πουν το It’s a wrap. Δηλαδή οτι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα.

Έτσι, ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν θα γνωρίζουν ποιό τελικά θα είναι το μέλλον του ήρωά τους στο τελευταίο επεισόδιο που απ’ όσο γνωρίζουμε θα προβληθεί στις 8 Ιουλίου.

Θα ξέρουν τις τρείς διαφορετικές καταλήξεις, αλλά όχι ποια τελικά επιλέχθηκε για να παιχτεί στο ολοκληρωμένο τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό γίνεται σε μια τηλεοπτική σειρά. Μέχρι σήμερα όμως ξέραμε συνήθως για δύο διαφορετικές εκδοχές, οι «Άγριες Μέλισσες» όμως κάνουν τη διαφορά και σε αυτό.

Κι αν κάτι τελικά διαρρεύσει, από τα τρία ενδεχόμενα φινάλε, δεν είναι σίγουρο ότι αυτό θα είναι και που θα δείτε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.