Ο πλανήτης του κάρμα, ο Κρόνος, γυρίζει ανάδρομος και χάνει τη δύναμη και έντασή του. Από τη μια μεριά η ένταση του καρμικού χρέους αποδυναμώνεται, αλλά και διαιωνίζεται σε κάποιες καταστάσεις, έως και τις 23 Οκτωβρίου 2022. Ταλαιπωρεί τους Υδροχόους και τους ωροσκόπους του δεύτερου και τρίτου δεκαήμερου από την 25 έως την 18 μοίρα του ζωδίου, ενώ η περίοδος έως τον Φεβρουάριο του 2023 είναι πολύ κομβική για όλη την ανθρωπότητα.Οι εντάσεις και τα νεύρα ανεβάζουν τη θερμοκρασία στις σχέσεις μας.

Κριός: Σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και πολλά νεύρα…

Σταθερό κομμάτι σας είναι η ένταση και τα νεύρα. Κυρίαρχο συναίσθημα του Κριού είναι ο θυμός, που τον φέρει μαζί του από τα γεννοφάσκια του. Τώρα λοιπόν με τη σύνοδο Άρη – Δία – Χείρωνα, ό,τι ελαττώματα έχετε βγαίνουν στη φόρα. Καλείστε να καλύψετε τα κενά και τις ρωγμές στα πάντα. Έμφαση δίνεται στον τομέα των αδελφικών σχέσεων και της εκπαίδευσης κάθε είδους. Τάση ανεξαρτησίας και θεραπείας. Το υποσυνείδητο αναμοχλεύει ο Άρης, καθοδηγεί και θεραπεύει ο Δίας και ο Χείρωνας. Θα βρείτε έναν καλό δάσκαλο και θεραπευτή για να κλείσετε τις πληγές σας.

 

Ταύρος: Αλλαγές και εύνοια στα οικονομικά

 

Παρασκήνιο που αγνοείτε τι σας… μαγειρεύει πίσω από την πλάτη σας. Ακούστε τη διαίσθησή σας, καθώς ο φύλακας άγγελός σας εργάζεται υπερωρίες για να σας σώσει από τα δόντια του λύκου. Το υποσυνείδητο ξεβράζει πράγματα και βρίσκετε ίσως και την ψυχολογική αίτια μιας ασθένειας που σας ταλανίζει καιρό. Ο ύπνος σας είναι μέτριος. Οι φίλοι είναι απατηλοί και τα εργασιακά γεμάτα υποχρεώσεις. Ένα θέμα συμβολαίου ή γραφειοκρατίας σάς απασχολεί. Θέλετε σταθερότητα αλλά κάθε μήνα έχετε αλλαγές. Ανάκαμψη μετά από τραγικά γεγονότα. Εντάσεις και ζόρια.

 

Δίδυμος: Συμφωνίες με μεγάλα συμφέροντα

Ο Ερμής έρχεται επιτέλους ορθόδρομος, αλλά οι δυσκολίες θα τελειώσουν στις 15 Ιουνίου. θέλετε να κλείσετε κάποιες συμφωνίες και καλό είναι να το κάνετε μετά τις 15. Ο πειρασμός είναι μεγάλος και μη βιαστείτε, καθώς το πακέτο που προσφέρετε είναι σεβαστό. Κάντε υπομονή διότι, αν ξεκινήσετε κάτι τέτοιο τώρα, θα τραβήξετε της ψυχής σας τον τάραχο. Ένα μεγάλο τρίγωνο δημιουργείται ανάμεσα στον Κρόνο, τον Ήλιο και στη Σελήνη στα ζώδια του αέρα, που θα δώσει αντικειμενική λύση σε οικονομικά και επικοινωνιακά θέματα. Οικονομικό παρασκήνιο.

 

Καρκίνος: Θετικές αλλαγές στα οικονομικά

Ανάγκη να βάλετε τα συναισθήματά σας σε σειρά αλλά και το μυαλό και τις σκέψεις σας γύρω από θέματα ζωής. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Γης και του Αέρα κάνει αυτήν την εβδομάδα ξεχωριστής σημασίας, αφού σας σπρώχνει να εκλογικεύσετε ότι συμβαίνει στον ψυχισμό σας. Σταθεροποίηση και σχέδια απόκτησης κάποιο υλικού αγαθού. Αλλαγές θετικές στα οικονομικά σας αλλά και έξοδα για διασκέδαση. Οι σκέψεις σας χρειάζεται να είναι πηγή προόδου και όχι έντασης. Αλλάξτε τρόπο σκέψης. Μια νέα γνωριμία με προοπτικές είτε επαγγελματικές είτε ερωτικές.

 

Λέων: Εντάσεις σε  οικογένεια και εργασία

Συνεχίζει το μπαράζ πιέσεων που δέχεστε από την οικογένεια αλλά και στον επαγγελματικό τομέα. Οι αλλαγές που προσδοκάτε ίσως σας απομακρύνουν από τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν είστε και τόσο κοινωνικοί. Ο Δίας και ο Άρης σάς κάνουν δραστήριους και εριστικούς συνάμα. Η τύχη είναι το μέρος σας στους στόχους που έχετε θέσει. Αναγκαστικές αλλαγές ζωής στην αρχή της εβδομάδας. Επιτέλους ξεκολλάνε κάποια πράγματα που περιμένατε καιρό να γίνουν. Οι εντάσεις δεν λείπουν, αλλά καλό είναι να τις αντιμετωπίσετε με φυσική άσκηση και υπομονή. Έρχονται καλές μέρες.

 

Παρθένος: Πρόοδος σε σχέσεις και στην καριέρα

Τα μεγάλα τρίγωνα που γίνονται στα ζώδια της Γης και του Αέρα αυτή την εβδομάδα σας ευνοούν και σας γεμίζουν με ενέργεια, σταθερότητα και καλή σκέψη. Καλές και συμφέρουσες συμφωνίες, βασισμένες στη λογική και στον ρεαλισμό. Νομικές υποθέσεις που οι αποφάσεις τους θα σας αλλάξουν τη ζωή και τα οικονομικά σας. Κάποιος προϊστάμενος ίσως σας κάνει να νιώσετε πιεσμένοι. Αντιθέσεις ανάμεσα σε κόρη και μητέρα. Ψυχολογικές διακυμάνσεις και φοβίες. Μια σοβαρή σχέση προχωρά σε επισημοποίηση και παίρνετε χαρά από τον ρομαντικό και τρυφερό σας σύντροφο. Ώρα για πρόοδο.

 

Ζυγός: Αντιθέσεις και εντάσεις με σύντροφο

Χρησιμοποιήστε τη διαλλακτικότητα και τη διπλωματία για να ξεγλιστρήσετε από το σημάδι του θυμού του συντρόφου σας. Είναι η ώρα να θεραπευτούν κάποια σημεία που βλάπτουν τη σχέση σας. Ερωτικά ξεπορτίσματα και αναζήτηση λίγης προσοχής και φλερτ, καθώς ο σταθερός σύντροφος δεν ασχολείται και τόσο με εσάς. Σημαντική αλλαγή και αναπροσδιορισμός για κάποιους Ζυγούς που περνούν αλλαγές όπως το φίδι που αλλάζει δέρμα. Όλο αυτό είναι επώδυνο και αναπόφευκτο. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του Αέρα και της Γης σάς κάνει πνευματώδεις, ευρηματικούς και έτοιμους να υλοποιήσετε κάποιες ιδέες σας.

 

Σκορπιός: Δημιουργικός και ερωτευμένος όπως πάντα…

Πάρα τις εντάσεις με τους πελάτες, ο ήλιος καίει για εσάς αυτό το καλοκαίρι στο καμίνι του ερώτα. Εκεί θα σιγοψήσετε τον έρωτά σας με αλλεπάλληλες στιγμές απόλαυσης. Εργασιακά τα πράγματα έχουν δυσκολίες, αλλά έχετε και καλά αποτελέσματα. Στηρίζετε κάποιους συνεργάτες αλλά και ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντός σας. Ο Άρης, ο Πλούτωνας και ο Δίας δημιουργούν το υπόβαθρο να γίνουν οι επιθυμίες σας πραγματικότητα. Η σχέση με τα παιδιά έχει εντάσεις, αλλά και στιγμές χαράς. Υποχρεώσεις για κάποιο ακίνητο και μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Μυστήριες σκέψεις και μυστικά.

 

Τοξότης: Ευκαιρίες για σχέση και συνεταιρισμούς

Καιρό ήταν να έρθουν στη ζωή σας οι κατάλληλοι συνεργάτες, πελάτες και ένας σύντροφος. Μια έμπνευση θα σας δώσει έναυσμα για ένα ρίσκο που θα σας βγει σε καλό. Μην ασχοληθείτε με τζόγο όμως. Ο Δίας – Άρης σας ενεργοποιούν και σας φέρνουν απλή και ακατέργαστη τύχη. Δεν χρειάζεται να το φιλοσοφήσετε ιδιαίτερα, απλώς θα γίνει. Οικογενειακές υποθέσεις θα βρουν θεόσταλτη λύση. Σταματήστε να ανησυχείτε. Αλλαγές στην οικονομική κατάσταση της εργασίας σας. Τα ερωτικά σας περνούν από πολλά φεγγάρια και κρύο – ζεστή. Αγάπες και πείσματα.

 

Αιγόκερως: Ιδανικό… καταφύγιο η εργασία σας

 

Έχετε ακούσει για τον Τροπικό του Αιγόκερω. Τώρα θα ακούσετε για το Τρίγωνο των Βερμούδων, μόνο που δεν εξαφανίζονται πλοία, αλλά άνθρωποι από τη ζωή σας και κάνουν φτερά οι σχέσεις σας. Είναι εποχή να φύγει το σαθρό από τη ζωή σας. Είστε κάπως κουρασμένοι να προσπαθείτε μόνο εσείς και θέλετε να πάρουν τα πράγματα μια φυσική ροή. Εύνοια έχετε στο να δημιουργήσετε κάποιο υλικό αγαθό ή αποκτήματα. Το μυαλό σας είναι στη σωστή κατεύθυνση, όμως μερικές σκέψεις ριτιδιάζουν την ήρεμη θάλασσα των συναισθημάτων σας. Καταφύγιο θα βρείτε στην εργασία σας.

 

Υδροχόος: Ευθύνες σε πολλά μέτωπα…

Ο Υδροχόος είναι σαν τον ακροβάτη. Κάνει τα δυσκολότερα πράγματα με ευκολία, αλλά κολλάει στα απλά. Του αρέσει το ρίσκο και η ελευθερία, αλλά πάντα μπλέκεται σε υποθέσεις που τον δεσμεύουν. Τελικά χρειάζεται να μάθει να βάζει μέτρο στη ζωή. Είστε μια τσιγγάνα ψυχή κατά βάθος και δεν είστε ο εαυτός σας όταν προσπαθείτε να αποδείξετε την αξία σας με δηθενιές και εκκεντρικότητες. Το απλό είναι πιο κοντά στην αλήθεια σας και το ήρεμο είναι καλό για την ψυχή σας. Οι εντάσεις που κουβαλάτε χρόνια βγαίνουν άτσαλα στην επιφάνεια. Καιρός για να θεραπευθείτε.

 

Ιχθύς: Ο θεός έρωτας σας …χτυπά με το βέλος του

Αξίζει τον κόπο μια γνωριμία που έχετε κάνει τους τελευταίους μήνες για να το προχωρήσετε και πιο σοβαρά. Νιώθετε αναπτερωμένοι. Δραστηριότητα μεγάλη και νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν ευκαιρίες πάσης φύσεως. Προσέχετε την ψυχολογία και την υγεία σας γενικότερα. Οι σχέσεις με τον κύκλο σας αλλά και με τα αδέλφια σας χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς και αποστασιοποίηση. Η οικογένεια σας δίνει ενέργεια και προορισμό. Ανεξαρτησία αλλά και ερωτική φαντασίωση που παίρνει σάρκα και οστά. Ζήστε το όνειρο οι αδέσμευτοι και την αγάπη οι δεσμευμένοι. Το καλοκαίρι προμηνύεται αξέχαστο.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: dewa222@hotmail.com

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί