Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 31/05

Κριός

Ο Άρης στο ζώδιό σου, σε ωθεί να ζήσεις τη ζωή και τον έρωτά σου στο έπακρο κι αν είσαι μόνος/η, ούτε που θα… προλάβεις να καταλάβεις πως έγινε το καλό! Ίσως μάλιστα κάποιος/α που σε θέλει πολύ και το δείχνει να σε βγάλει από τον «κόπο». Αυτό όμως μπορεί να συμβεί και στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η κι επειδή ο πειρασμός θα είναι πολύ δελεαστικός μπορεί και να… υποκύψεις, με ότι συνεπάγεται αυτό!

LOVE Είμαι γυναίκα και γνώριζα πως είμαι bisexual ήδη από τα 16 μου.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στα μέρη σου, τα προσόντα σου έλκουν περισσότερες υποψηφιότητες για μια θέση στην καρδιά σου, από τη στιγμή ωστόσο που έχεις αποφασίσει πως δεν θα «χαραμίσεις» τα αισθήματά σου με κάποιον/α που δεν έχει αποδείξει την αξιοπιστία του/της, μια πιο «δοκιμασμένη» επιλογή έχει τον πρώτο λόγο. Σε αυτό εξ άλλου συνηγορεί και ο ανάδρομος Ερμής αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να βρεθείς και σε δίλημμα.

Δίδυμοι

Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, η μεγάλη ποικιλία στις επιλογές σου, θα σε αφήσει ευχαριστημένο/η και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. Επιπλέον μπορείς να εμφανιστείς προς τα έξω με… όποιο πρόσωπο επιθυμείς, αν όμως αρχίσεις να ελίσσεσαι λέγοντας μισές αλήθειες ή και… εντελώς ψέματα κάποιος/α από το άμεσο περιβάλλον σου θα σηκώσει το «γάντι», με την κόντρα σας να είναι… ηχηρή και επεισοδιακή!

agriesmelisses-love (1)

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου σε προικίζει με γοητεία κι αν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να επιλέξεις το καλύτερο για σένα κι όχι βέβαια κάποιον/α που είτε παριστάνει το θύμα, είτε σου «πουλάει» μια δήθεν ευτυχία για να επωφεληθεί, αφού σήμερα κυκλοφορούν πολλά τέτοια άτομα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μια καλή φιλική παρέα αρκεί για να περάσετε όμορφα.

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους τα αφήνει όλα… ανοικτά στις παρέες σου, ενώ με την Αφροδίτη στον Ταύρο και το 10ο ηλιακό οίκο σου έλκεις και έλκεσαι από πρόσωπα που κατέχουν εξουσία και… εννοείται ότι η δεύτερη σε παραπέμπει σε πολύ πιο αξιόπιστες επιλογές. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για κάτι σταθερό να την… προτιμήσεις κι εσύ, ίσως μάλιστα η αρχή να γίνει κατά την διάρκεια ενός –υποτίθεται- επαγγελματικού μίτινγκ.

The Love Punch (2013) - Directed by Joel Hopkins. With Pierce Brosnan, Emma Thompson

Παρθένος

Κάποιος/α που ενδιαφέρεται για σένα σου δείχνει το καλό του/της πρόσωπο, ίσως μάλιστα να δημιουργηθεί κάτι το «πλατωνικό» μεταξύ σας αλλά να θυμάσαι ότι όσο ικανοποιημένος/η κι αν νοιώσεις από μια σχέση που σε κάνει να ονειρεύεσαι, τίθεται σαφώς ένα θέμα ως προς την αξιοπιστία της. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μάλλον πρέπει να ρίξεις το βάρος στις δουλειές σου, αφού εκεί είναι που χρειάζεται να μπει μια τάξη.

Bored Panda The Love Story Of Barack & Michelle Obama In Pictures

Ζυγός

Ο Άρης απέναντί σου δεν εγγυάται την… ήπια εξέλιξη μιας κατάστασης, που ήδη υπάρχει ή θεωρείς ως δεδομένη, αφού το ζητούμενο είναι η απελευθέρωση από τα… δεσμά, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου γνωρίσει ένα νέο πρόσωπο που θα σε «παρασύρει» με τη θέρμη του. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάποιον/α, που αρχικά σε ανταγωνίζεται αλλά η μεταξύ σας «χημεία» μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε περαιτέρω… συναρπαστικές εξελίξεις.

Σκορπιός

Ο ανάδρομος Ερμής σε βάζει να «ψάχνεσαι» με παρελθοντικές επιλογές και επειδή σημασία έχεις να περάσεις καλά δεν έχεις παρά να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να «ζορίζεσαι». Φυσικά αν είσαι μόνος/η μπορείς να κάνεις τις «δοκιμές» σου, ξέροντας ότι τίποτε από όλα αυτά που θα συμβούν δεν έχει… μέλλον! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, σκέψου αν αξίζει πραγματικά να την θέσεις σε δοκιμασία από ένα «καπρίτσιο».

Improve sex life

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να βρεις κάτι που υπάρχει μόνον «στα πιο τρελά σου όνειρα», να ξέρεις όμως ότι η… πολλά υποσχόμενη κατάσταση είναι αβέβαιη ως προς την διάρκειά της και καλό είναι να την εκλάβεις ως κάτι προσωρινό. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια… διολίσθηση προς την απιστία, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από το ταίρι σου, με το… σκάνδαλο να βρίσκεται προ των πυλών!

LOVE ΕΡΩΤΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Λέων, Τοξότη εκρηκτικός σεξουαλικός συνδυασμός , Ζυγός, Σκορπιός, Ιχθύς, Δίδυμος.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε μόνον η ανασφάλειά σου μπορεί να αποτρέψει μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό παραμέρισε τις όποιες επιφυλάξεις σου και «άκουσε» την καρδιά σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται ένα «άνοιγμα» σε τρίτο πρόσωπο -ίσως και πρώην- να οδηγήσει σε «σκηνές απείρου κάλλους», όποιος/α κι αν έχει κάνει το «φάουλ»!

Τι πρέπει να τρως μετά το σεξ RATPACK Η αυξημένη όρεξη μετά το σεξ είναι φυσικό επακόλουθο της κοπιώδους διεργασίας, όμως πρέπει να την ικανοποιήσεις αναπληρώνοντας όλα εκείνα που έχασε ο οργανισμός σου κατά τη διάρκεια του «αγώνα».

Υδροχόος

Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου τα αφήνει όλα ανοικτά κι όσο πιθανό είναι να «τραβήξεις» κοντά σου ένα πρόσωπο με λεπτούς τρόπους και φυσική ευγένεια, άλλο τόσο είναι να «παραμυθιαστείς», πέφτοντας θύμα υποσχέσεων που δίνονται απλά και μόνον για να σε «τουμπάρουν». Μπορείς ωστόσο να πράξεις κι εσύ αναλόγως, αν και σε κάθε περίπτωση το πιθανότερο είναι να μείνουν όλα στα πλαίσια της φαντασίας και των… φαντασιώσεων!

PLUS-SIZE-CHUBBY (2) LOVE ΕΡΩΤΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ Λέων, Τοξότη εκρηκτικός σεξουαλικός συνδυασμός , Ζυγός, Σκορπιός, Ιχθύς, Δίδυμος.
 .

Ιχθύες

Το να κερδίζεις το ενδιαφέρον ενός σημαίνοντος προσώπου είναι κάτι που σε κολακεύει και δεν μπορείς να αγνοήσεις, από εκεί και ύστερα όμως το πόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι μια τέτοια σχέση, μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Υπάρχει πάντα διαθέσιμη για σένα βέβαια και η επιλογή του να φαντάζεσαι χωρίς να πράττεις, κάτι που σίγουρα θα σου φανεί… χρήσιμο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν θες να εκτεθείς.