Η εισαγωγή της εβδομάδας γίνεται με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζοντας όλα τα μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου. Θα λειτουργήσει θετικά με τις αρμονικές όψεις Άρη – Δία. Ευκαιρία για μερικούς να αξιοποιήσουν τον Άρη επιχειρηματικά για να επεκταθούν με τη βοήθεια του Δία σε θέματα που αφορούν και το εξωτερικό. Η Αφροδίτη κάνοντας όψεις με Κρόνο, Ποσειδώνα και Δία μπορεί και υλοποιεί τα όνειρα και πραγματοποιεί έρωτες και κέρδη μέσω λογικής. Κοινωνικές αντιξοότητες. Μοιραία περιστατικά. Δοκιμάζεται η ορθότητα της σκέψης μας. Αιφνιδιαζόμαστε συναισθηματικά. Γεγονότα που θα απασχολήσουν την κοινή γνώμη.

Κριός: Η εποχή της μεγάλης εύνοιας

Ευκαιρία επεκτατισμού και αναβάθμισης, καθώς ο Άρης σάς δίνει πίσω τη δύναμη και την ορμή του κριαριού που ορμά μέσα στη φωτιά του για να κατακτήσει τον κόσμο. Η Νέα Σελήνη προμηνύει νέα ξεκινήματα σε οικονομικές υποθέσεις αλλά και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Για τους πιο νέους επιτυχίες στις εξετάσεις του σχολείου και του πανεπιστήμιου. Ξαφνικές οικονομικές αναλαμπές. Κερδίζετε μια θέση κύρους άλλοι στην εργασία και άλλη στην καρδιά των ανθρώπων. Γνωρίζετε άτομα του πνεύματος ή και από ξένη χώρα. Τυχερές, μοιραίες συναντήσεις με το πεπρωμένο σας. Νέες ευκαιρίες.

Ταύρος: Δημιουργικές προετοιμασίες

Σκέπτεστε το χρήμα και πώς να το κατακτήσετε. Η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη και πραγματικά θέλετε να κάνετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας με σκοπό να σας αποφέρουν τεράστια κέρδη. Υπέροχη εποχή να προγραμματίσετε μια νέα έναρξη, ένα promotion της επιχείρησής σας. Ερωτικά γίνεστε ακαταμάχητοι και έχετε εύνοια σε όλους τους τομείς, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στην πλήρη δύναμή τους χαράσσοντας νέα πορεία σε μια κομβική για τη ζωή σας περίοδο. Ένας κρυφός θαυμαστής σας εκδηλώνει μυστικά τον πόθο του. Αφήστε κάποια πράγματα κρυφά προς το παρόν.

Δίδυμοι: Ανανέωση και πρωτοτυπία

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θέλετε να κάνετε ένα restart γενικής φύσεως. Ανάλογα με τον ωροσκόπο σας τελικά θα φανεί πού θα κάτσει η μπίλια στη ρουλέτα της ζωής σας και πού τελικά θα κερδίσετε. Το παρασκήνιο της ζωή σας είναι κάπως σαν τον χαμαιλέοντα, εκεί που νομίζετε ότι το έχετε εντοπίσει αλλάζει χρώματα και το χάνετε πάλι. Έναν έρωτα θέλετε να τον κρατήσετε κρυφό προς το παρόν και καλά θα κάνετε. Εύνοια σε ομαδικές εργασίες. Οι συνεργάτριες, οι ομοϊδεάτες και οι φίλοι σάς στηρίζουν σε ό,τι έχετε ονειρευτεί φέρνοντάς σας τύχη.

Καρκίνος: Ανακατατάξεις στον ορίζοντα

Έχετε στο μυαλό σας μια συνεργασία και μια ένωση δύναμης αναμεσά στο αρσενικό και στο θηλυκό σας στοιχείο. Κάτι θεραπεύεται μέσα στο υποσυνείδητο σας. Γίνεστε πιο εκφραστικοί και επικοινωνιακοί. Οι ομαδικές εργασίες σας φέρνουν δυσκολίες. Υποχρεωτικές αλλαγές και απομάκρυνση στελεχών. Επαγγελματική αναλαμπή μέσα από ανταγωνισμό και επικράτηση του ισχυρότερου. Έντονη κινητικότητα στον τομέα της καριέρας. Νομικές πλάνες. Προσοχή: ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ερωτική δυστοκία μέσα στο γάμο. Η καταπίεση λειτουργεί ανασταλτικά στη λίμπιντο. Δικαστική πλάνη. Βελτίωση σε θέματα υγείας γονέων ή και δικά σας. Μαγική, απρόσμενη λύση σοβαρών θεμάτων σας.

Λέων: Υποστήριξη από συνεργάτες

Είστε πάντα ο αρχηγός, αλλά να θυμάστε ότι οι άνθρωποι που σας πλαισιώνουν είναι ο άνεμος κάτω από τα φτερά σας που θα σας ανεβάσουν στα ύψη. Οι Αλλαγές και η αστάθεια θα συνεχίζονται ακόμα για καιρό, σε μια σταθερά ανοδική πορεία που θα σας πάει στο βάθος χρόνου στην κορυφή. Σε νομικές και οικονομικές υποθέσεις έχετε εύνοια και τύχη. Έχετε δύναμη να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή και η εργατικότητά σας θα ανταμειφθεί. Νέες συνεργασίες και όνειρα που επιτέλους μπαίνουν σε υλοποίηση. Ένα οικονομικό εμπόδιο διαλύεται.

Παρθένος: Ρομαντισμός και ερωτικό πάθος

Μερικοί από εσάς είστε στον έβδομο ουρανό και απολαμβάνετε μια σχέση ή έναν γάμο που σας δίνει ανεπανάληπτες στιγμές έρωτα. Άλλοι επισημοποιείτε μια συνεργασία που θα σας αλλάξει τη ζωή. Εργασιακά αρχίζετε να διαχειρίζεστε πιο καλά τις υποχρεώσεις σας. Η Νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα που αφορά την καριέρα και επηρεάζει και το σπίτι. Τα παιδιά πολλούς γονείς σάς ωθούν να βελτιωθείτε προσωπικά και στη συμπεριφορά σας ως προς τους άλλους. Βοήθεια από δανεισμό ή διαχείριση ξένου πλούτου. Η προσωπική σας λάμψη εξαργυρώνετε σε χρήμα αλλά και ευκαιρίες να ανοίξουν πόρτες.

Ζυγός: Προσοχή στην υγεία σας

Για πολλούς τώρα το καλοκαίρι είναι περίοδος που θέλουν να τελέσουν το μυστήριο του γάμου τους. Τι καλύτερο με Δία στον 7ο ηλιακό οίκο σας. Αυτό σημαίνει ότι ο γάμος και η σχέση θα είναι τυχερά και θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε. Άλλοι θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Κάποιοι θα κάνετε γνωριμίες και πιθανές συνεργασίες με άτομα από το εξωτερικό. Προσοχή σε κάποια θέματα υγείας που δεν δίνουν ξεκάθαρες ενδείξεις και χρειάζεται να το ξαναελέγξετε μετά την επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία μετά τις 4 Ιουνίου.

Σκορπιός: Ερωτική ανανέωση

Νέα ξεκινήματα στα ερωτικά, καθώς τελικά επικυρώνετε μια σχέση βάζοντας το νερό στο αυλάκι. Οικονομικές επιτυχίες μέσα από μεγάλες επενδύσεις χρησιμοποιώντας επενδυτικά κεφάλαια τρίτων. Οι αλλαγές που είχατε επιδιώξει στο παρελθόν θα σας δώσουν σύντομα τους καρπούς τους. Οι επιχειρηματίες θα κάνετε συμφωνίες ανάλογες με το μέγεθος της επιχείρησης και των προσδοκιών σας. Δύναμη, κυριαρχία και τύχη. Αν κάποιοι αντιμετωπίζατε θέματα με μια σχέση, θα βρεθεί λύση. Τελειώνουν τα θέματα που είχατε με τα παιδιά και τα κατοικίδιά σας. Επιθυμία για κυριαρχία στον οικονομικό τομέα. Προσοχή σε θέματα υγείας.

Τοξότης: Δυναμική και επιτυχία

Μια νέα σύμπραξη και ίσως η επιθυμία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα ακόμα άτομο με σκοπό το οικονομικό κέρδος. Η Νέα Σελήνη σας ενεργοποιεί τον τομέα του γάμου, αλλά και των συνεργατών και των πελατών. Θα δείτε αύξηση και κινητικότητα. Ο Δίας και ο Άρης ενδυναμώνουν όλες τις ομαδικές σας ενασχολήσεις και θα σας δώσουν τύχη και καλά αποτελέσματα μέσα απ’ το ομαδικό πνεύμα. Έμπνευση και ένστικτο για το πού χρειάζεται να επενδύσετε χρόνο και προσπάθεια. Η καθημερινότητα σπάει τη ρουτίνα. Λύση σε προβλήματα οικογένειας και καριέρας.

Αιγόκερως: Στον τροπικό του Αιγόκερω

Πάρα τις αντιξοότητες που περάσατε, η πορεία σας είναι σταθερά ανοδική. Αποφύγετε την ακαταστασία παντός είδους. Βάλτε τα πράγματα στη σειρά. Η Νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα της υγείας και της εργασίας, δίνοντας ένα νέο εναρκτήριο λάκτισμα στην καλοκαιρινή περίοδο. Παρότι ετοιμάζεστε για διακοπές, θα βρείτε τρόπο να τις συνδικάσετε υπέροχα με κάτι επαγγελματικό. Μια συνεργασία ίσως είναι στα σκαριά και στις επόμενες δύο βδομάδες θα αποδώσει καρπούς. Τα πράγματα συνεχίζουν κάπως δύσκολα. Ένας έρωτας σας δυσκολεύει. Αποζητήστε την αλλαγή και την πρωτοτυπία. Συνέχεις αλλαγές στο εργασιακό τοπίο.

Υδροχόος: Χαρούμενες στιγμές

Πολλοί θα είστε εκείνοι που θα ξεκινήσετε ένα κοντινό ταξίδι και θα θέλετε να ζήσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια αλλά και με τους δικούς σας ανθρώπους γενικότερα. Η Νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα του έρωτα. Είστε πιο εκφραστικοί και βγάζετε τον καλύτερο εαυτό σας. Λίγη προσοχή για κάποιο καιρό ακόμα στα οικονομικά σας. Μια οικονομική θετική αλλαγή εκκολάπτεται και πριν οριστικοποιηθεί καλό είναι να μην την ανακοινώνεστε. Ο Ουρανός σας αλλάζει τη σχέση με το σώμα, τον αισθησιασμό και γενικότερα ό,τι αντιπροσωπεύει την ύλη. Νέες ανορθόδοξες σχέσεις.

Ιχθύς: Με έμπνευση για ξεκινήματα

Με πλούσια οικονομικά και συναισθηματικά αποθέματα προχωράτε σε μια νέα αρχή στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Κάποιοι μπορεί να ευλογηθούν από μια εγκυμοσύνη, άλλοι από μια συγκατοίκηση. Γενικά φροντίστε να ασχοληθείτε με ένα νέο οικονομικό εγχείρημα. Η οικογένειά σας θα σας στηρίξει. Υποχρεώσεις απέναντι στα αδέλφια αλλά και χαρές και συνεργασίες για ένα οικογενειακό θέμα. Ευνοούνται οι μετακομίσεις και η ανακαινίσεις. Είναι πολύ πιθανόν να είστε σε συζητήσεις για κάποιες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες με οικονομικά υποσχόμενο μέλλον αλλά και προοπτικές για κάποιες οικονομικές επενδύσεις.

Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: dewa222@hotmail.com

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ