Ειρήνη Στεριανού: Τι δήλωσε το μοντέλο για τον νέο της ρόλο στη θεατρική παράσταση «Guilty Choices» και τις ερωτικές σκηνές, που καλείται να συμμετάσχει. Για τη νέα παράσταση «Guilty Choices», στην οποία συμμετέχει, μίλησε η Ειρήνη Στεριανού.

 

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνες, τις οποίες θα χρειαστεί να παίξει.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, στην παράσταση καλείται να εμφανιστεί γυμνή μπροστά στο κοινό και να συμμετέχει σε ερωτικές σκηνές, όμως αυτό δεν την προβληματίζει.

«Καλούμαι να παίξω ερωτικές σκηνές και να εμφανιστώ γυμνή μπροστά στο κοινό, αλλά είμαι ηθοποιός και δεν έχω πρόβλημα με αυτό», δήλωσε.

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετάσχει σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

«Θα ήθελα να παίξω σε ένα σίριαλ στην τηλεόραση. Η αγαπημένη μου σειρά είναι ο Σασμός. Μου αρέσει πολύ ο ρόλος της Βασιλικής», ανέφερε.

«Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη, αλλά είναι πολύ ωραία παράσταση με ωραία μηνύματα. Στην αρχή, φοβόμουν για τα σχόλια που θα ακούσω, αλλά όσο γνώριζα το έργο και το έβλεπα από τη δική μου οπτική, κατάλαβα ότι είναι ένα έργο που έχει τα ρίσκα του και πρέπει να το τολμήσεις», είπε αρχικά η Ειρήνη Στεριανού.