Τη στιγμή που ο Λόρενς Ντορίτι άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο άλλοτε παίκτης του ΠαναθηναϊκούΕϊντριαν Πέιν, έφερε στη δημοσιότητα το FOX35 με ένα συγκλονιστικό βίντεο. Πέρα από τους πυροβολισμούς στο βίντεο ακούγεται και μία γυναίκα -που σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο είναι η μητέρα του Πέιν- να φωνάζει «Θεέ μου, Θεέ μου, τον πυροβόλησε».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και πάλι η ίδια γυναικεία φωνή ακούγεται να συνομιλεί με το κέντρο της άμεσης δράσης και να λέει «παρακαλώ βοηθήστε με, πυροβόλησε το παιδί μου» και να συμπληρώνει στη συνέχεια «δεν ξέρω την διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με».

Το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) της Δευτέρας η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντιτης Φλόριντα έδωσε επίσημα πλέον τα στοιχεία για τη δολοφονία του 31χρονου αθλητή σε προάστιο του Ορλάντο, επισημαίνοντας πως έχει συλληφθεί ο δράστης, ο οποίος -περιέργως- παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος!

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτιμε ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο» σημειώνεται στην ανακοίνωση.