Αστροπροβλέψεις: Βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή των δύο εκλείψεων. Της ηλιακής που έγινε μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 30 Απρίλιου και της σεληνιακής που γίνεται στις 16 Μαΐου μαζί με την Πανσέληνο. Ενώ η ηλιακή έφερε πολλά τραγικά γεγονότα που θα συνεχιστούν χειροπιαστά για αρκετό καιρό ακόμα και ξαφνικά και αναπάντεχα φαινόμενα, η σεληνιακή θα φέρει διάφορες ανακατατάξεις στο υποσυνείδητο και στον ψυχισμό των μαζών, αλλά και στον καθένα μας ξεχωριστά. Είναι χαρακτηριστική η επιρροή του Κρόνου που σκοπό έχει να μας δείξει τον τομέα όπου χρειάζεται να ξεπληρώσουμε τις καρμικές μας οφειλές από αυτήν ή και από άλλη ζωή.

 

Κριός: Επιπτώσεις στα οικονομικά

Εδώ και καιρό σάς λέω να μαζέψετε τα χεράκια σας στις τσέπες σας, αλλά… Είναι μέρος του σχεδίου της διόρθωσής σας ως χαρακτήρα να είστε πιο προγραμματισμένοι. Έχετε επιδοθεί σε πνευματικές εργασίες και εσωτερικές ζυμώσεις με το υποσυνείδητό σας. Όλο αυτό είναι θεραπευτικό και απαραίτητο, αφού σύντομα θα κληθείτε να βάλετε τα δυνατά σας και να τα «δώσετε όλα» σε μια έκρηξη επιτυχιών. Ενώ κάποιοι θα ξεκουράζονται το καλοκαίρι, εσάς θα πηγαίνετε τρένο προς ολοταχώς, με σπουδαίες επαγγελματικές εξελίξεις και τον έρωτα της ζωής σας. Οι επιτυχίες είναι στον ορίζοντα.

 

Ταύρος:  Ξεπερνάτε τον σκόπελο

 

Στην αστρολογία πολλές φορές το κάρμα συσσωρεύεται, με όλες τις απρόβλεπτες διαφυγούσες δυνάμεις να συγκεντρώνονται σε ένα σημείο. Το σημείο αυτό είστε εσείς και, αν έχετε ωροσκόπο Tαύρο, ακόμα πιο πολύ. Προσέχετε την υγεία και τα υπάρχοντά σας. Καθώς εσείς του 2ου και 3ου δεκαήμερου ίσως αντιμετωπίσετε ψυχοσωματικά θέματα υγείας. Ήδη μια πιθανή απώλεια σας έχει απασχολήσει. Η Πανσέληνος γίνεται στον 7ο ηλιακό οίκο και υπάρχει πιθανότητα να αλλαγής συνεργάτη ή απομάκρυνσης συζύγου. Τα γεγονότα θα πάρουν καιρό για να εξελιχθούν σε όλο το φάσμα και την εμβέλειά τους.

 

Δίδυμοι: Οι συνήθειες αλλάζουν…

Μια πιθανή οικονομική αλλαγή με ιδιαίτερες εξάρσεις και σκαμπανεβάσματα στην καθημερινή ζωή σας. Ίσως η ρουτίνα σας ανατραπεί, αλλά και θέματα υγείας μπορεί να αναμοχλευθούν παροδικά και να κατευναστούν με την πάροδο της έκλειψης. Παρ’ όλα αυτά όλο τον Μάιο έχετε τον νου σας. Τύχη θα έχετε στα ομαδικά εγχειρήματα και κάποια όνειρά σας ξεκινούν να πραγματοποιούνται. Διαδικτυακές επαφές αλλά και επιτυχίες με άτομα από το εξωτερικό. Νομικές ευθύνες. Ένας βαθύς έρωτας σας αναγεννά. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές που γίνονται πλαγίως και όχι φανερά.

 

Καρκίνος: Νέα όνειρα και επιτυχίες

Για όσους είστε γονείς η προσοχή σας πρέπει να είναι στραμμένη στα βλαστάρια σας. Όσοι είστε γονείς ενός κατοικίδιου επίσης. Άλλοι θα αποκτήσετε ή απόγονο ή κατοικίδιο. Μη γελάτε αλήθεια! Θα δώσετε πολλή αγάπη σε μια ψυχούλα. Αλλαγές σε κοινούς στόχους αλλά και εγχειρήματα ομαδικής εργασίας σε μεγάλη και μικρή κλίμακα. Ένα ταξίδι θέλει καλό προγραμματισμό αλλά και προσοχή. Έχετε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, όπως τράπεζες, εφορίες ή κάποιο ακίνητο. Ο σύντροφος ίσως σας επιβαρύνει με δικές του οφειλές. Σταδιακά απαλλάσσεστε από κάποιον καταδυναστευτικό εργοδότη. Η έκλειψη είναι θετική για εσάς.

 

Λέων: Ανατροπές στη ζωή σας

Συνηθίζεται να λέμε ότι μια έκλειψη είναι σαν μια πανσέληνο που έχει πάρει αναβολικά και έτσι ντοπαρισμένη μας σπρώχνει στην υπερβολή. Ο τομέας που σας επηρεάζει είναι η καριέρα, ο γάμος και η οικογένεια. Οι αλλαγές είναι αναπάντεχες και ίσως η ψυχολογία σας να ευθύνεται για την στροφή 180 μοιρών που θέλετε να κάνετε. Η αναβάθμιση είναι στα μελλοντικά σχέδια και στο πεπρωμένο σας. Παίξτε τα χαρτιά σας σωστά. Ο γάμος για έναν χρόνο ακόμα θα σας ταλαιπωρεί εσάς του 2ου και 3ου δεκαήμερου. Μερικοί ίσως μετακομίσουν ή ανακαινίσουν χώρους.

 

Παρθένος: Δημιουργική η περίοδος

Είστε από τους τυχερούς! Μόνο κάποιες υλικές απώλειες ίσως προκύψουν από τη συνάντηση των ενεργειών των δύο πανσελήνων. Αυτό μη σας προβληματίζει. Οι τομείς που επηρεάζονται είναι ο νόμος ή η δικαιοσύνη αλλά και τα ταξίδια. Ίσως γεγονότα σας προτρέψουν να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής και να κάνετε στροφή στην ποιότητα. Καλό είναι αυτή την περίοδο να αποφύγετε να δανειστείτε ή να διαχειριστείτε χρήματα άλλων. Ο ερωτισμός σας ανθίζει και φαίνεστε πιο γοητευτικοί. Καλή περίοδος για να δείτε μια σχέση πιο σοβαρά και να κάνετε όνειρα για το μέλλον.

 

Ζυγός: Ενας έρωτας αναπάντεχος

Κάποια στιγμή στη ζωή όλων, μας επισκέπτεται ένας άνθρωπος που μπορεί και μας αλλάζει ρότα και προορισμό. Μια τέτοια παρουσία σάς περιμένει στον ερωτικό σας ορίζοντα. Αν είστε σε ηλικία και φάση, ζήστε το! Αν πάλι ψάχνετε για ασφάλεια, δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι θα το καταφέρετε. Κάτι ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα του ψυχισμού σας. Στον ερωτικό τομέα θα πλεύσετε σε αχαρτογράφητα νερά και θα δοκιμάσετε την ηθική και τα όριά σας. Τα συναισθηματικά αλλά και τα οικονομικά αποθέματα σας αυξάνονται. Οικονομική υποστήριξη από συγγενείς και σύζυγο.

 

Σκορπιός: Ερωτικές… απώλειες

Είστε από αυτούς για τους οποίους ο έρωτας και ο πόλεμος είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό σας δίνει φλογερό κίνητρο για να λειτουργείτε στο υπόλοιπο της ζωής σας. Ο σύντροφος λειτουργεί αυτή την περίοδο σαν καθρέπτης του ίδιου σας του εαυτού και σας πετάει το μπαλάκι ώστε να δείτε τα ελαττώματά σας. Η αλλαγή που βλέπετε στο πρόσωπό του είναι η αλλαγή που ίσως χρειάζεστε για να ξεπεράσετε το παλιό και φθαρμένο κομμάτι της ζωής σας. Στο κοντινό μέλλον έρχεται μια αναγέννηση και νέα αρχή. Ίσως χρειάζεστε ένα ταξίδι αναψυχής.

 

Τοξότης: Οι σκιές της ψυχής

Οι εκλείψεις είναι φαινόμενο που η σκιά της γης καλύπτει τα δύο φώτα. Άλλοτε τον Ήλιο και άλλοτε τη Σελήνη. Αυτή η απουσία του φωτός αλλά και μαγνητικά πεδία της έκλειψης σας επηρεάζουν στο πιο σκοτεινό και περιοριστικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, στο υποσυνείδητό σας. Όπως επίσης και στον τομέα της καθημερινής εργασίας και ρουτίνας που φαίνεται να ανατρέπεται. Προσοχή χρειάζεται να δώσετε και στο θέμα υγεία ανάλογα με τις ευαισθησίες σας. Νέα ξεκινήματα θα έχετε στον ερωτικό τομέα ,αλλά θα περάσει καιρός μέχρι να δείτε τα πράγματα σοβαρά.

 

Αιγόκερως: Τρικυμία στην καρδιά…

Εδώ και καιρό παλεύετε με τα κύματα ενός τρελού κόσμου. Η αλήθεια είναι ότι έχετε παροιμιώδη υπομονή και τελικά ό,τι και να γίνει βγαίνετε λάδι. Η ψυχούλα σας το ξέρει βέβαια από τι συμπληγάδες περνάτε και πόσο θα σας κοστίσει τόσο στρες. Οι συνεργάτες δεν συντονίζονται ούτε καν με την κοινή λογική και αυτό είναι κάτι που σας αφήνει άναυδους μεν, αλλά και δεν περιμένετε και τίποτα καλύτερο από την ανθρωπότητα. Τα παιδιά σας θα σας προβληματίσουν και ίσως αποστασιοποιηθούν για αυτή την περίοδο. Δώστε χώρο και χρόνο να γίνει η απαραίτητη αναδίπλωση.

 

Υδροχόος: Μια ηλιαχτίδα αναφαίνεται…

Όσο έχετε τον Κρόνο στο ζώδιό σας, όλο και κάτι θα πηγαίνει στραβά. Οι Υδροχόοι των πρώτων ημέρων έχουν κατά πολύ απαλλαγεί από τη βαριά σκιά του Κρόνου. Η καριέρα και η οικογένεια θα νιώσουν τους κραδασμούς της έκλειψης. Από μια άποψη όμως ευνοείστε σε θέματα οικονομικά που κερδίζονται με πλάγιους τρόπους. Μερικοί ίσως και να λάβετε μια προαγωγή και βελτίωση στη θέση σας. Έχει έρθει η ώρα να βγάλετε όποιες μάσκες δεν σας αντιπροσωπεύουν και να τα βρείτε με τον πραγματικό σας εαυτό. Η περίοδος είναι γλυκιά και ευοίωνη.

 

Ιχθύς: Δέκτες τύχης και πλούτου

Η αλήθεια είναι ότι δεν κόπτεστε για την ύλη και τόσο πολύ, αλλά αυτή η περίοδος θα σας ανταμείψει πολύ καλά. Ταξίδια και ονειρεμένοι προορισμοί που σκοπό έχουν να σας διευρύνουν γνώσεις και ορίζοντες. Εξασφαλίζετε την οικονομική υποστήριξη για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Σημαντική η παρουσία ενός μέντορα στη ζωή σας που θα σας μπολιάσει με τις γνώσεις, τη φιλοσοφία και τη στάση ζωής του. Η τύχη είναι γενικά με το μέρος σας. Λίγη προσοχή σε κάποια νομικά θέματα αλλά και σε κάποιο ταξίδι που ίσως πραγματοποιήσετε. Αλλαγές στον περίγυρο έξω από εσάς.

 

 

 


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: dewa222@hotmail.com

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ