Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ δεν θέλει να προκαλεί με την προσωπική της ζωή παρότι αυτή τραβά τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Το πρόσφατο δημοσίευμα που θέλει τη Ζέτα Μακρυπούλια έγκυος στο πρώτο της παιδί από τη σχέση της με τον Οδοντίατρο Κωμσταμτίνο Δέδε προκάλεσε την ενόχληση της παρουσιάστριας κυρίως για την εχεμύθεια που θα έπρεπε να έχουν δείξει κάποιοι συνεργάτες της καθώς η διαρροή σύμφωνα με όσα γράφονται πρέπει να έχει γίνει από την παραγωγή της εκπομπής της.

Στο δημοσίευμα περιγράφονται λεπτομέρειες για τον τρόπο που η Ζέτα αντιδρά στα διαλείμματα των γυρισμάτων “ψάχνοντας στο κινητό της για μωρουδιακά” και άλλες υπερβολές που αναφέρθηκαν. ” θα μπορούσαν λίγο να περιμένουν λίγο” λένε φίλοι του ζεύγους που το μόνο που θέλουν είναι η ευτυχία των αγαπημένων τους προσώπων και όχι η δημοσιότητα.

Πάντως η Ζέτα Μακρυπούλια περνά αυτό το Πάσχα ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα και με απόλυτη ηρεμία.

Αυτή τη φορά, και καθώς το θέμα μιας εγκυμοσύνης είναι πάντα λεπτό ιατρικά, θέλει απλά να προσπεράσει τις πληροφορίες και τις φήμες και να αφοσιωθεί στη σχέση την καθημερινότητα και τον εαυτό της.