Καταστάσεις που θα λάβουν μεγάλη έκταση και ένταση σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο επίλογος του Μαρτίου και ο πρόλογος του Απριλίου μάς προετοιμάζουν για εκρηκτικά γεγονότα. Ο πλανήτης μοιάζει με ένα καζάνι που βράζει, ο Ποσειδώνας έχει θολώσει τα νερά και η λάσπη δεν έχει κατακαθίσει σε ένα πηγάδι χωρίς πάτο… Οικονομική εξαπάτηση. Πραγματικά δεν ξέρει κανείς ποτέ θα λήξουν οι συγκρούσεις, μια και πίσω από τα χαμογελαστά πρόσωπα και τις χαιρετούρες κάποιοι κρατούν κρυφά χαρτιά και όλα είναι, δυστυχώς, εμπλεκόμενα. Αυτός που την πληρώνει ακόμα μία φορά είναι ο απλός άνθρωπος. Πρωταπριλιά με νέα Σελήνη στον Κριό.

Κριός: Το παρασκήνιο λειτουργεί ευεργετικά

Μόλις αρχίσατε να ξαναπαίρνετε τη δύναμή σας πίσω. Μπορεί να νιώθατε τον τελευταίο μήνα σαν τον Σαμψών που του έχουν κόψει τα μαλλιά. Τώρα όμως μπήκαμε στα γενέθλιά σας με Νέα Σελήνη στον Κριό και οι του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε ενάρξεις και νέα σχέδια. Νέα σχέδια που θα ξεκινήσουν μετ’ εμποδίων αλλά θα προχωρήσουν σύντομα πιο ευοίωνα. Οικονομικές υποθέσεις και επαφές με άτομα κύρους και χρήματος. Οι του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου ξεκινούν μια συνεργασία. Άλλοι αρχίζουν μια σοβαρή σχέση με έρωτα, φιλία και υποχρεώσεις.

Ταύρος: Εγείρονται κερδοσκοπικές καταστάσεις

Σε έξαρση θα είναι η κερδοσκοπία αυτόν τον καιρό και καλό είναι να μείνετε έξω από τέτοιου είδους καταστάσεις. Παίζονται κρυφά παιχνίδια στο παρασκήνιο πέρα από κάθε φαντασία για αυτό προσέχετε τα βήματά σας. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος απώλειας χρήματων από εξαπάτηση. Οι Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου πιθανόν να πληρώσουν το κάρμα τους αυτόν τον καιρό. Ο τομέας που θα θιγεί είναι η προσωπική τους εικόνα και τα επαγγελματικά ζητήματα καριέρας. Διαπλεκόμενα τα οικονομικά και τα θέματα δικαιοσύνης. Προσοχή στη σχέση σας με τον νόμο. Κρυφή ξαφνική εύνοια.

Δίδυμοι: Κάντε έξυπνους ελιγμούς

Καθώς τα θέματα καριέρας έχουν πάρει θετική έκβαση, έχετε εφησυχάσει, πράγμα καθόλου σοφό! Μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά και καλό είναι να είστε σε επιφυλακή για να διαφυλάξετε τα του οίκου σας – του γάμου και της επιχείρησής σας. Αυτόν τον καιρό έχετε το πλεονέκτημα ότι η εικόνα σας είναι πολύ καλή προς τον ευρύτερο περίγυρό σας. Κίνδυνος για αποκάλυψη οικονομικού σκανδάλου ή διαπλοκής. Προσοχή στην υγεία και την ψυχική ισορροπία. Σοβαρή συνεργασία και έναρξη μακροχρόνιας σχέσης με προοπτικές που θα αργήσουν να φανούν. Κάντε έξυπνους ελιγμούς.

Καρκίνος: Οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους

Αλλαγές συνεργατών και πιθανή αλλαγή πλεύσης. Έριδα για έξοδα και σπάταλες μέσα στο σπίτι. Ένα νομικό θέμα που σας απασχολεί θα λάβει θεία βοήθεια και επίλυση. Θέματα υποτροφίας για τους σπουδαστές έχουν κάποια εύνοια. Θέματα καριέρας έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να λάβουν λύση. Στον τομέα αυτόν είστε πιο ευνοημένοι. Χρειάζεται να σταθείτε στο ύψος σας. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν σε ομαδικές εργασίες. Η Νέα Σελήνη σάς σπρώχνει να κάνετε μια νέα συμφωνία. Αλλαγή ομάδας και συνεργατών. Πιθανόν κάποιοι να απαλλαγείτε από κάποιον που σας καταδυνάστευε επαγγελματικά.

Λέων: Υποχρεώσεις σε γάμο και συνεργασίες

Αναρωτιέστε τι στην ευχή κάνετε εδώ και καιρό. Ολημερίς το χτίζατε, το βράδυ γκρεμιζόταν. Αυτό αφορά ένα εγχείρημα που έχετε ξεκινήσει και δεν το βλέπετε να ολοκληρώνεται. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε πολλές υποχρεώσεις και δυσκολίες, είτε από την πολλή εργασία είτε από πολλές απαιτήσεις πελατών. Οικονομικά μπορεί να σας εκθέσει ο συνεργάτης ή ο σύντροφος. Προσοχή σε οικονομική εξαπάτηση. Φροντίστε την υγεία σας. Η Νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα των σπουδών και ίσως θελήσετε να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό ή κάποια επιμόρφωση με σκοπό την απόκτηση πιστοποίησης. Κάποιο ταξιδάκι προκύπτει.

Παρθένος: Καλό το κλίμα στις σχέσεις σας

Είστε από εκείνους τους λίγους που μέσα στη γενική αναταραχή ευνοείστε και θα βρεθεί μια διέξοδος στα οποία προβλήματά σας. Προσοχή στις υπογραφές σε οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια. Ορισμένα πράγματα μπορεί να είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά. Επενδύετε χρήματα και λαμβάνετε χρηματοδοτήσεις ή δάνεια αυτόν τον καιρό. Προσοχή στα ψιλά γράμματα και στους όρους των συμβολαίων, καθώς ό,τι γράφει δεν ξεγράφει αυτή την περίοδο και τυχόν λάθη θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετό καιρό. Ανταγωνιστικοί θα γίνετε στον έρωτα και θα υπάρχουν αψιμαχίες. Συγκρούσεις στον χώρο της εργασίας. Αλλαγές σε συμφωνίες.

Ζυγός: Νέο ξεκίνημα μιας σχέσης ακέραιης…

Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ξεκινάτε μια σχέση και μια σύμπραξη που θα έχει προοπτικές γιαπολλά χρόνια. Προσοχή όμως σε απροσεξίες και λάθος  εκτιμήσεις, μια και ό,τι ξεκινήσετε τώρα θα είναι δύσκολο να το διακόψετε. Οικογενειακές υποχρεώσεις και καθήκοντα. Η τύχη σάς έρχεται στα φλερτ. Οι γονείς καλό είναι να δώσουν χρόνο στα παιδιά τους και θα λάβουν χαρούμενα νέα από κάποια επιτυχία τους. Η τύχη σας έρχεται αναπάντεχα και από εργασιακά γεγονότα και συνεργάτες που σας ανοίγουν τον δρόμο. Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον 7 οίκο του γάμου και των σοβαρών συνεργασιών.

Σκορπιός: Το κάρμα είναι ένα κρύο πιάτο

Έχετε κάνει υπέρβαση και έχετε πάρει το προβάδισμα σε κάποια εργασιακά θέματα. Έχετε πάρει την εκδίκησή σας αφήνοντας εκτεθειμένους και στα κρύα του λουτρού τους συνεργάτες σας. Η Νέα Σελήνη γίνεται στον της τομέα υγείας και της εργασίας. Θα αναγεννηθείτε από τις στάχτες σας και θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στα εργασιακά σας. Θέστε νέους στόχους. Προσοχή σε οικονομικές αλλαγές, καθώς έρχεται ένα ψυχρό βαρομετρικό από συνεργάτες πελάτες αλλά και σύντροφο. Δυσκολίες σάς δημιουργούν οι γνωστοί εχθροί σας. Μην ανοίγετε πολλά μέτωπα, καθώς δεν έχετε πάντα δίκιο και θα το πληρώσετε. Το κάρμα χτυπάει όταν δεν το περιμένεις.

Τοξότης: Προοπτικές με ένταση και διάρκεια

Νέος, φρέσκος ανοιξιάτικος αέρας φυσά στα ερωτικά σας με προοπτικές για κάτι νέο και με διάρκεια. Το περιβάλλον σας είναι πηγή δράσης και έμπνευσης. Η τύχη σάς χαμογελάει μέσα στην οικογένεια, με τους γονείς και στη θαλπωρή του σπιτιού. Τα παιδιά θα είναι το κέντρο του ενδιαφέροντός σας και θα χρειαστεί να δώσετε μεγάλη φροντίδα αυτόν τον καιρό. Ένα φλερτ θα σας ανανεώσει. Η Νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα των ερωτικών σας και είναι καιρός να εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο ώστε να γίνετε πιο εύκολα ορατός σε κύκλους νέων γνωριμιών.

Αιγόκερως: Πρωταγωνιστές οικονομικά και εργασιακά θέματα

Έχετε κάποια έξοδα και υποχρεώσεις που θα σας πάρουν καιρό να τα φέρετε σε λογαριασμό. Γίνεστε επινοητικοί και εφευρετικοί για αρκετό καιρό ακόμα, καθώς θα έχετε να διαχειριστείτε διάφορες κρίσεις. Παρ’ όλες τις δυσκολίες θα έχετε τη λύση στο τσεπάκι σας. Η Νέα Σελήνη ίσως είναι η έναρξη σε μια συνεργασία και σε ένα πάντρεμα με σκοπό την ένωση δυνάμεων για το κοινό συμφέρον και καλό σας. Ερωτικά κάποιοι δεν θα μπορέσετε να ζήσετε ξέγνοιαστα. Προτεραιότητα τα επαγγελματικά σας. Αλλαγές και πάγωμα σχέσεων, καθώς όλα γίνονται μετ’ εμποδίων.

Υδροχόος: Γοητεία αλλά και δημοτικότητα

Η Νέα Σελήνη σάς ζωγραφίζει τον καμβά βάζοντας νέο χρώμα στις σχέσεις με αδέλφια αλλά και συνεργάτες. Ο περίγυρός σας είναι υποστηρικτικός. Αν έχετε διάφορα πάρε – δώσε με τον τομέα της εκπαίδευσης, τώρα είναι η στιγμή να ξεκινήσετε πράγματα μαζί με μια ομάδα. Πληγές που επηρεάζουν το συναίσθημά σας ήρθε ο καιρός να τις επουλώσετε, κάνοντας μια νέα αρχή με άτομα που αγαπάτε. Η ενέργεια της άνοιξης σας ανανεώνει. Ένα οικονομικό έξοδο έρχεται από τον τομέα του σπιτιού ως ακίνητο, αλλά και ως σπιτικό, καθώς οι ανάγκες είναι πιο έντονες εκεί.

Ιχθύς: Ερχεται σύντομα βοήθεια!

Κάτι νέο έρχεται με τη Νέα Σελήνη στον τομέα των αισθηματικών αλλά και των οικονομικών σας. Μια ανέλπιστη επαγγελματική στροφή της τύχης θα σας αναπτερώσει δίνοντας προοπτικές για νέες ενάρξεις. Έχετε όμως ακόμα να κλείσετε κάποιες τρύπες και έτσι και θα κάνετε. Αποστασιοποίηση από το κοντινό περιβάλλον σας. Έχετε πέσει με τα μούτρα να δείτε τι θα κάνετε με τα οικονομικά που σας προβλημάτισαν. Έρχεται βοήθεια και να είστε σίγουροι. Επαγγελματικά έχετε ακόμα επιβλητικούς προϊσταμένους. Ένας νέος κρυφός και ίσως παράνομος έρωτας σας φτιάχνει την ψυχολογία σας.


Πλούτωνα

* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: dewa222@hotmail.com

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί