Η Ρούλα Κορομηλά, με μια δημοσίευσή της στο Twitter, έδωσε την “δική της εξήγηση” σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας και για τον ανεξήγητο θάνατο των τριών παιδιών. Πρόκειται για μια υπόθεση, που τις τελευταίες εβδομάδες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον την κοινωνίας, αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η Ρούλα Κορομηλά, πολύ συχνά με δημοσιεύσεις της, έχει εκφράσει τις απόψεις της σχετικά με θέματα που αφορούν την ειδησεογραφική επικαιρότητα και μάλιστα, με τα λεγομένα της, έχει προκαλέσει και εντυπώσεις. Πρόσφατα μάλιστα είχε κάνει και μια δημοσίευση σχετικά με την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία.

Αυτήν την φορά, με το θέμα που ασχολήθηκε ήταν με εκείνο που απασχολεί αυτήν την περίοδο το κοινωνικό ενδιαφέρον και δεν είναι άλλο από την υπόθεση της Πάτρας και των ανεξήγητων θανάτων των τριών κοριτσιών. Η ίδια έκανε στο Twitter μια σχετική ανάρτηση, που το μόνο σίγουρο ότι θα συζητηθεί. Η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ένα βιβλίο με τίτλο “Εγκλήματα γένους θηλυκού στην Ελλάδα”. Καλό βράδυ»

Advertisement