Κι όμως είναι ο Κοκλώνης – Η απίστευτη throwback φωτογραφία από την πρώτη του κατασκήνωση.

Φωτογραφία από την εποχή που πήγαινε στο δημοτικό ανέβασε σήμερα ο Νίκος Κοκλώνης, γράφοντας «κάπου, κάπως, κάποτε», ο παρουσιαστής και παραγωγός, γύρισε πίσω στον χρόνο, σε μια χαρούμενη στιγμή που χαμογελά στον φακό κάνοντας γκριμάτσες στην κατασκήνωση.

Ο ιδιοκτήτης της Βarking Well μιλά συχνά με νοσταλγία για τα παιδικά του χρόνια στην Πειραϊκή όπου μεγάλωσε, βενιαμίν μιας πολύτεκνης οικογένειας. «Μεγάλωσα στην Πειραϊκή, αγαπώ πολύ τον Πειραιά. Είμαστε 4 αδέρφια, έχω δύο αδερφές και έναν αδερφό και εγώ είμαι ο μικρότερος. Ο μεγάλος μου αδερφός με περνάει 14 χρόνια, δεν ασχολούνται με τον χώρο. Οι γονείς μου είναι πλέον συνταξιούχοι, και το μόνο που σκέφτονται είναι τι θα μαγειρέψουν. Υπήρχαν μέρες που πάλευαν να μαζέψουν χρήματα για να πληρώσουμε το ενοίκιο, το ηλεκτρικό, οπότε όταν ήρθαν τα άσχημα και στη δική μου ζωή, επιβίωσα. Δεν μου έλειπαν τα λεφτά γιατί είχα μάθει να ζω χωρίς αυτά», έχει πει καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Σε άλλη του συνέντευξη έχει δηλώσει: «Πήγα σε δημόσιο σχολείο, οι γονείς μου ήταν απλοί άνθρωποι με τα καθημερινά τους προβλήματα. Ο μπαμπάς δούλευε πωλητής σε επιπλάδικο και μαζί του και η μητέρα μου, προσπαθώντας να μαζέψουν τις υποχρεώσεις του μήνα. Κάποιες φορές δεν τα κατάφερναν. Σαν παιδί δεν ένιωσα να μου λείπουν υλικά αγαθά, μου έλειπαν οι δικοί μου γιατί δούλευαν και τις Κυριακές. Παρ’ όλα αυτά η μεγαλύτερή μου χαρά ήταν όταν ξεκινούσε η σχολική σεζόν, γιατί τότε έπαιρνα καινούργια παπούτσια, φόρμα και τσάντα».

Όπως έχει πει για τα τρία αδέλφια του, «ο αδερφός μου Άγγελος είναι μάγειρας και έχω και δύο αδερφές, η μία είναι η Ελένη -έχει εστιατόριο στη Νέα Υόρκη- και η άλλη η Κωνσταντίνα η οποία ασχολείται με τα οικιακά».