Η αποκάλυψη που έκανε χθες Κυριακή (13/3) η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”, παρουσιάστηκε από τον Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη “Αλήθειες με την Ζήνα”.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον εύρημα,  δίνει νέες διαστάσεις στο θρίλερ της Πάτρας με τους τρεις αιφνίδιους θανάτους των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, εντοπίζεται στη δεύτερη, μέχρι πρότινος, «εξαφανισμένη» σελίδα της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον θάνατο της Ίριδας (απεβίωσε στις 21 Μαρτίου 2021 στην κούνια της)όπως αποκάλυψε η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ». Στη συγκεκριμένη σελίδα η έμπειρη ιατροδικαστής Πατρών, κυρία Αγγελική Τσιόλα, καταγράφει ότι γύρω από τα χείλη της μικρής Ίριδας «παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής εκζεματοειδούς αντιδράσεως (τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)», κάτι το οποίο είναι γνωστό, με τη μητέρα να ισχυρίζεται ότι το βρέφος έχει ιατρική γνωμάτευση το οποίο πιστοποιεί τη συγκεκριμένη πάθηση.

Δείτε το βίντεο με την έρευνα 

Απόφραξη

Εκείνο το οποίο όμως δεν ήταν γνωστό είναι το γεγονός ότι επίσης παρατηρήθηκε και «μικρή λύση της συνέχειας του στοματικού βλεννογόνου άνευ έτερων χαρακτηριστικών». Σύμφωνα με ειδικούς, το συγκεκριμένο εύρημα, δηλαδή η μικρή αμυχή στο εσωτερικό του στόματος της Ίριδας, έχει εξαιρετικά μεγάλη σημασία, διότι ενδεχομένως, όπως χαρακτηριστικά σχολίαζαν στην «Μ», να σχετίζεται και με βίαιη απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών, αλλά κυρίως (όπως αποκαλύψαμε την περασμένη Κυριακή) η Μαλένα (το κοριτσάκι των 3,5 ετών που κατέληξε στις 13 Απριλίου 2019 μέσα στο «Παίδων) είχε ανάλογα ευρήματα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ: