Άφησε τις κουτάλες και κατάφερε να… κερδίσει μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Ο Γιάννης Αποστολάκης και η Βάσω Βιλέγκας είναι… φουλ ερωτευμένοι! Ο γνωστός σεφ αποτελεί ζευγάρι, εδώ και λίγους μήνες, με το εκρηκτικό μοντέλο και μάλιστα η σχέση τους έχει δυναμώσει τόσο πολύ ώστε πήραν την απόφαση να συγκατοικήσουν.

Σύμφωνα με κοντινούς τους ανθρώπους, ζουν ένα μεγάλο έρωτα από τον Σεπτέμβριο οπότε και –κατά πληροφορίες- γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά. Οι δύο τους φαίνονται ευτυχισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον. Ο Αποστολάκης κάνει συνεχώς λόγο όχι μόνο για την ομορφιά της αγαπημένης του αλλά και για τον χαρακτήρα της.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 


Έτσι, έκριναν πως έφτασε η ώρα να πραγματοποιήσουν ένα πολύ σημαντικό βήμα και στέγασαν τον έρωτά τους κάτω από την ίδια στέγη. Συγκεκριμένα, επέλεξαν να ζήσουν μαζί στον Άλιμο.

Ενώ από την πλευρά της, εκείνη δηλώσει ενθουσιασμένη με την προσωπικότητά του. Θεωρούν ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό και μοιάζουν αχώριστοι.

Χαμηλοί τόνοι

Η μελαχρινή καλλονή και ο master chef αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας καθώς εκτιμούν ότι με αυτόν τον τρόπο προφυλάσσουν τον δεσμό τους. Προτιμούν να βγαίνουν σε μέρη χωρίς πολύ κόσμο και σίγουρα δίχως φωτογράφους.

Σημειώνεται πως ο Αποστολάκης είναι ο γιος του Ευάγγελου Αποστολάκη, πρώην ΓΕΕΘΑ και υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Πριν από τη συμμετοχή του στο «MasterChef» σπούδαζε μηχανικός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος στα Χανιά.

Όμως, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σχολή έπειτα από τρία χρόνια φοίτησης.

Από την πλευρά της, η Βιλέγκας με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με το μόντελινγκ.

Κατέκτησε τον τίτλο «Miss Europe Face» στο διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Τουρισμός». Επιπλέον συμμετείχε στο ριάλιτι σόου «Next Top Model».