Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο λογαριασμός της Ιωάννας στο Instagram μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι, έχει γίνει σημείο δύναμης και αισιοδοξίας.

Η Ιωάννα ανεβάζει συνέχεια στιγμιότυπα από τη ζωή της ώστε να αποτελέσει παράδειγμα δύναμης για όλους όσοι το έχουν ανάγκη. Πρόσφατα είχε μάλιστα μιλήσει για τη στιγμή που θα ήταν έτοιμη τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά να την «αποχωριστεί« ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή της.

«Το σώμα πετυχαίνει αυτό που το μυαλό πιστεύει», ήταν το μήνυμα αισιοδοξίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η νέα κοπέλα ανέβασε φωτογραφίες από την ώρα που γυμναζόταν με τη βοήθεια της γνωστής γυμνάστριας Χριστίνας Πάζιου.

Στις φωτογραφίες φαίνεται πως δεν φορά την προστατευτική μάσκα, όμως έχει καλύψει το πρόσωπό της είτε φορώντας κουκούλα, είτε χρησιμοποιώντας γάντια του μποξ.

«The body achieves what the mind believes… Μιλάω με τόσο κόσμο αυτές τις μέρες… και όλοι νιώθουμε το ίδιο. Μην εγκλωβίζεσαι μέσα σε αυτό το συναίσθημα… φρόντισε το σώμα σου, το μυαλό σου και βρες την αισιοδοξία και την ενέργεια που χρειάζεσαι… μέσα από «όμορφους» ανθρώπους και από πράγματα που αγαπάς. Take care of yourself», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Η Ιωάννα έχει κάνει πολλά βήματα για να ξεπεράσει το τραγικό γεγονός που της συνέβη και όλα δείχνουν πως τα πάει εξαιρετικά!