Αστροπροβλέψεις από 28 Φεβρουάριου έως 6 Μαρτίου

Με τρία Stellium στα ζώδια του Αιγόκερου, του Υδροχόου και των Ιχθύων στις 28 ξεκινάει η εβδομάδα και ο μήνας Μάρτιος. H Σελήνη κάνει σύνοδοo με Κρόνο και τον Ερμή στον Υδροχόο, παροτρύνοντάς μας να έχουμε πιο πειθαρχημένο και στοχευμένο το συναίσθημα μας και τις σκέψεις μας. Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Πλούτωνας κάνουν μια παθιασμένη, επιθετική και υστερόβουλη σύνοδο στον Αιγόκερω. Στις 2 Μαρτίου λαμβάνει χώρα η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων κάνοντας και ένα καταπληκτικό Stellium στο ζώδιο των Ιχθύων προδιαγράφοντας την έναρξη μιας ευλογημένης περιόδου, όπου Δίας, Ήλιος και Ποσειδώνας κάνουν μια δυναμική σύνοδο στέλνοντας θεϊκές ευλογίες και τύχη σε όλο τον διψασμένο για ελπίδα και ειρήνη πλανήτη.

Κριός: Κρυφοί έρωτες και ίντριγκες

Η νέα σελήνη γίνεται στον 12ο ηλιακό σας οίκο και σηματοδοτεί δύο βδομάδες με παρασκηνιακές δραστηριότητες, κρυφούς έρωτες και μάχες μέχρι τελικής πτώσεως. Στόχος τα εργασιακά, η καριέρα και το status. Η νίκη σας ανήκει, αλλά ίσως να είναι πύρρειος και θα σας κοστίσει ο «κούκος αηδόνι». Το κέρδος είναι ότι σώζετε τον πληγωμένο εγωισμό και το prestige σας. Τις επόμενες μέρες ο Χείρων θα συναντηθεί με τη Σελήνη και είναι ευκαιρία να γλείψετε τις πληγές σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα δείτε τα οικονομικά σας να αλλάζουν προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Ταύρος: Πανανθρώπινη η αλλαγή…

Ο Ουρανός στον Ταύρο κάνει ένα εξάγωνο με Ήλιο, νέα Σελήνη, Δία και Ποσειδώνα. Και στο τέλος της βδομάδας η Σελήνη κάνει μια σύνοδο και βόρειο δεσμό στον Ταύρο. Αυτό είναι ένδειξη μεγάλων αλλαγών σε φυσικούς πόρους και στην οικονομία. Πιθανή ένδειξη αλλαγής ορίων σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Η εβδομάδα μπαίνει με δυσκολίες στα επαγγελματικά σας, αλλάζοντας την εικόνα που έχει η κοινωνία και η ομάδα που συνεργάζεστε προς το καλύτερο. Διορθώνει κάπως τα οικονομικά για κάποιους, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ακόμα ελλείψεις. Ένας παθιασμένος έρωτας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Δίδυμοι: Επαγγελματική πρόοδος

Ο έρωτας είναι επιτακτικός, ζηλιάρης και απαιτητικός. Ένα ταξίδι σας δημιουργεί υποχρεώσεις και δυσκολίες. Τα επαγγελματικά πάνε υπέροχα καθώς ένας «από μηχανής θεός» βάζει το χέρι του και ανοίγουν πόρτες και παράθυρα για κάτι μεγάλο. Μια ψυχολογική ανασφάλεια σας προτρέπει να καλύψετε τα νώτα σας. Το παρασκήνιο σας ετοιμάζει εκπλήξεις και ανατροπές. Οι συνεργάτες ίσως είναι ανεπαρκείς. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Είστε οργανωμένοι, ώριμοι και στοχευμένοι. Στην παρούσα φάση ίσως το πιο έξυπνο από μέρους σας θα ήταν να κρατήσετε μια μετριοπαθή στάση.

Καρκίνος: Αυξημένες υποχρεώσεις

Νιώθετε ότι οι άνθρωποι που σας πλαισιώνουν αυτόν τον καιρό είναι απαιτητικοί, παράλογοι και πιεστικοί. Είτε αυτοί βρίσκονται στην εργασία είτε στον έρωτα. Η ευλογία έρχεται από χώρα και άτομα του εξωτερικού και ανοίγει το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε και αργότερα να μετακομίσετε. Εργασιακές απαιτήσεις για αναβάθμιση και αλλαγή, ακόμα και αποχώρησή σας. Η ψυχική σας υγεία είναι κλονισμένη και χρειάζεται να την προστατέψετε. Ίσως σας επισκέπτονται παλιές φοβίες που νομίζατε ότι σας είχαν ξεχάσει. Τα παιδιά σάς ζορίζουν με τις ανάγκες τους. Κάντε υπομονή και έχετε χαλύβδινα νεύρα. Έχετε δρόμο
ακόμα.

Λέων: Οργάνωση των οικονομικών

Εργασιακοί ανταγωνισμοί και ίντριγκες. Σας επιδεινώνουν την υγεία η οικογένεια, η ανασφάλεια και το άγχος. Η νέα σελήνη φέρνει ποθητή οργάνωση και εξυγίανση στα οικονομικά. Μετακινήσεις και ταξίδια με λίγα προβλήματα. Επιθυμητές επαγγελματικές θετικές αλλαγές. Οργάνωση στο να καταλάβετε ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι σας. Η Ψυχική σας υγεία δημιουργεί θέματα και στη σωματική υγεία. Ζήλειες και ίντριγκες από τα παιδιά σας. Ώρα να τα νουθετήσετε. Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε ένα πένθος και προχωρήσετε στη ζωή τιμώντας τον χρόνο και τα όνειρά σας.

Παρθένος: Νέο ξεκίνημα σε μια σχέση

Εργασιακό ή προσωπικό νέο ξεκίνημα όπως ένας γάμος μπαίνει στα πλάνα σας για το επόμενο διάστημα της άνοιξης τώρα. Διόλου απίθανο να ξεκινήσετε μια νέα εργασία ή ένα νέο εγχείρημα σε κάτι που σας είχε απαιτηθεί από τις γενικές ανάγκες των συνεργατών σας. Συμπράξεις, συνεργασίες και συνεταιρισμοί. Πνευματική και ψυχική θεραπεία. Ανατροπές σε ταξίδια και μετακινήσεις. Αλλαγή οχήματος. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών του συντρόφου. Ακίνητο που σας φέρνει προβλήματα. Υποχρεωτική μετακόμιση. Οργάνωση στα επαγγελματικά και στην αμοιβή σας από την εργασία σας. Οι συνεργάτες σάς υποστηρίζουν ικανοποιητικά.

Ζυγός: Αλλαγές στην οικογένεια

Ένα μέλος της οικογένειάς σας παίρνει προαγωγή ή του τυχαίνει μια καλή οικονομική πρόταση που ίσως επωφεληθείτε και εσείς. Ένα πάθος ξαναγεννιέται από τις στάχτες του. Όλο τον Φεβρουάριο σας γυροφέρνει ένας παλιός έρωτας. Τα παιδιά σας δημιουργούν οικονομικές υποχρεώσεις και έξοδα πέραν του συνηθισμένου. Ίσως ξοδέψετε για να κάνετε τα κέφια του έρωτά σας. Εργασιακά περνάτε την καλύτερη φάση των τελευταίων χρόνων που θα σας βγει και σε πολύ καλό. Ευλογίες που είναι μεταμφιεσμένες σε πρόσκαιρες δυσκολίες. Ο σύντροφος λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά, αλλά και εσείς τον στηρίζετε υπέροχα. Παροδική ερωτική απομάκρυνση.

Σκορπιός: Ενας έρωτας με πάθος…

Αναβαθμίζεστε σε γνώσεις και συνεργασίες. Βιώνετε τον έρωτα με πάθος. Συνεργάζεστε με άτομο που δημιουργείτε και σχέση μαζί του, παρότι αυτά τα δύο δεν συνδυάζονται εύκολα. Ένας ρομαντικός έρωτας σας δίνει φτερά. Θέλετε να ταξιδέψετε μαζί του. Οικογενειακές υποχρεώσεις και φροντίδα γονέων. Τα παιδιά είναι πηγή χαράς και ευλογίας, καθώς έχουν εκπληκτική πρόοδο. Η εργασία έχει ακόμα κάποια συνεχή θέματα. Αλλαγή συνεργατών και ίσως και πόστου εργασίας. Σοβαρεύετε μια σχέση από ερωτική σε κάτι πιο βαθύ. Επαγγελματικές ισχυρές συμμαχίες. Προετοιμάζεστε δυναμικά για το καλοκαίρι που θα είναι ανεπανάληπτο.

Τοξότης: Οικονομικές συμμαχίες

Κρυφά κέρδη και οικονομικές συμμαχίες. Έχετε γίνει λιγάκι killer στα οικονομικά και στα συναισθηματικά σας. Είστε κάπως απαιτητικός, γκρινιάρης και ίσως σας έχουν βγει φοβίες. Ο κοντινός σας περίγυρος σάς περνάει τεστ νεύρων, εάν ανήκετε στον τομέα της εκπαίδευσης ή κάποιου είδους επιμόρφωσης. Η πατρική σας οικογένεια περνάει μια φάση ανάπαυλας και ευλογιών και αυτό σας δίνει μια παροδική ανακούφιση. Τα παιδάκια σας είναι και αυτά πηγή ψυχοθεραπείας και ανάτασης πάρα τις δυσκολίες. Στην καθημερινότητα έχετε συνεχή απρόοπτα στα εργασιακά σας και σε θέματα υγείας δικά σας και άλλων.

Αιγόκερως: Βαράτε… βιολιτζήδες

Εύνοια και προαγωγή στα επαγγελματικά σας. Τελευταία έχετε γίνει απαραίτητος και σημαντικός για εξίσου σημαντικούς ανθρώπους. Σύντομα θα κάνετε συμμαχίες και ήδη σας έχουν προταθεί θέσεις και καλά συμβόλαια. Οικονομικά οργανώνεστε και βάζετε τάξη σε χρέη και πρόστιμα προς το Δημόσιο. Ξεκινάτε μια βαθιά επιμορφωτική περίοδο. Τα αδέλφια, οι γείτονες και το κοντινό σας περιβάλλον σάς υποστηρίζει και σας ανοίγει πόρτες με πολύ καλές προοπτικές και μέλλον. Φροντίδα και επισκευή χρειάζεται το σπίτι ή κάποιο ακίνητο στην ιδιοκτησία σας. Θέλετε να απομακρυνθείτε από τη βοή και να μείνετε με τον εαυτό σας να χαλαρώσετε.

Υδροχόος: Οικονομική «ευλογία»

Ο έρωτας χτύπησε την καρδιά και σας έχει αλλάξει το σημείο της εστίασής σας. Βιώνετε κάτι εξιδανικευμένο και πνευματικό εξίσου με σαρκικό. Κάτι φτιαγμένο μέσα από το υλικό των ονείρων. Αλλαγές ευνοϊκές στα οικονομικά. Αλλαγές στο περιβάλλον σας. Η πιθανή ανάγκη για μετακόμιση ή επιδιορθωτή σπιτιού και γραφείου ή εργασιακού χώρου, θα σας φέρει κάποιες δυσκολίες που δεν είχατε υπολογίσει. Δεν έχετε ελευθερία κινήσεων λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων σε παιδιά και εφήβους. Ο σταθερός σύντροφος έχει τον ρόλο πνευματικού οδηγού ή ψυχοθεραπευτή. Θέλετε κάτι πιο σοβαρό από περιστασιακές σχέσεις. Τολμήστε το.

Ιχθύς: Το Συμπάν συνωμοτεί

Όλες οι δυνάμεις του Σύμπαντος συνωμοτούν για να αποκτήσετε αυτό που ποθεί η ψυχή σας. Ο Κρόνος σας καθυστερεί απαιτώντας να ξεπληρώσετε κάποια καρμικά χρέη σας. Υπάρχει παρασκήνιο. Θέματα υγείας δικά σας ή οικείων σας φέρνουν προβληματισμό. Πολύ σημαντικό είναι ότι πραγματοποιούνται συμμαχίες με σκοπό να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας. Οικονομικές ανάγκες προκύπτουν αλλά και καλύπτονται ως διά μαγείας. Συναισθηματικά είστε ευάλωτοι αλλά λαμβάνετε την απαραίτητη βοήθεια. Νιώθετε απομονωμένοι λόγω φόρτου εργασίας ή υποχρεώσεων. Τα οικονομικά μπορεί να είναι αιτία απομάκρυνσης από τους φίλους σας. Σύντομα όλο το ζόρι αυτό τελειώνει με νικητή εσάς.


Πλούτωνα* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: dewa222@hotmail.com

 

 

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί