Κατερίνα Στικούδη: Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε στον Γρηγορή Αρναούτογλου και την εκπομπή The 2Night Show την Τρίτη 22/02, για τη νέα της ζωή ως μητέρα.

Τέσσερις μήνες μετά τον ερχομό του γιου της η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για την καθημερινότητα, τα συναισθήματα και στις δυσκολίες.

«Ο γιος μου είναι τεσσάρων μηνών. Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου, θα το πιάσεις αγκαλιά, μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά με τον που το βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη για να ξεκουραστώ εγώ. Είναι μαγικό», ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

Στο γνωστό ερώτημα σε ποιον μοιάζει το παιδί, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε, «Είναι ίδιος ο άνδρας μου. Είναι ίδιος σου λέω, ένας πανέμορφος μπέμπης. Ακόμη και να ήθελα να λέω ότι μου μοιάζει, θα μείνω μόνο με την σκέψη, είναι copy ο άνδρας μου. Να είναι γερός τώρα και σε ποιον θα μοιάζει, δεν έχει σημασία».

όσον αφορά το όνομα του αγοριού, το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει, «Θα το ονομάσουμε Βύρωνα, το όνομα του πεθερού μου και το αγαπημένο δικό μου όνομα, είμαστε όλοι ικανοποιημένοι», παραδέχτηκε η Κατερίνα Στικούδη για το όνομα που θα δώσει στον γιο της.

Τα καλύτερα είχε να πει και για τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη, «Είναι εξαιρετικός πατέρας, πολύ καλός και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα. Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού που αλλάζει τα πάντα, οι γονείς ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές».

Οι σκέψεις για δεύτερο παιδί: «Μου λέει να πάμε για δεύτερο παιδί αλλά εγώ του λέω ας το απολαύσουμε το πρώτο, να το χαρούμε και θα δούμε μετά. Δεν είμαι αρνητική βέβαια. Θέλω ότι μωράκι έρχεται να έρχεται γερό και δυνατό», δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε όμως ότι δεν είχε εύκολο τοκετό, «Είχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με στήριξαν, ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω. Ήταν και ο σύζυγος μέσα», είπε χαρακτηριστικά.