Μποφίλιου: Στον Ελληνικό Fm μίλησε και η τραγουδίστρια Νατάσσα Μποφίλιου, τόσο για τον σύντροφό της όσο και την κακοποίηση που βίωσε στον χώρο εργασίας.

H Νατάσα Μποφίλιου, προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον ραδιοσταθμό «Ελληνικός», αναφέροντας μεταξύ άλλων πως κάποτε δέχθηκε σοβαρή σωματική κακοποίηση στη δουλειά της αλλά δεν έκανε καταγγελία.

Συγκεκριμένα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το κίνημα #MeToo, η γνωστή τραγουδίστρια είπε «μου έχει συμβεί ένα γεγονός μέσα στη δουλειά, πολύ σοβαρό. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω. Δεν ήταν σεξουαλική κακοποίηση, ήταν σωματική κακοποίηση… Ήταν επίθεση. Υπήρχε στη δική μας γενιά το “γίνονται αυτά, είναι στο χέρι σου να το αντιμετωπίσεις”. Όχι δεν είναι στο χέρι μου να τα αντιμετωπίσω, δεν πρέπει να γίνονται».

Όπως προβλήθηκε από την τηλεόραση του ALPHA, η δημοφιλής τραγουδοποιός έκανε και μια σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της, τονίζοντας ότι δεν αναζητούσε τη συντροφικότητα, ωστόσο «όταν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος είναι ένα φοβερό ταξίδι. Υπήρξε και συνεχίζει να είναι φάρος στη ζωή μου. Είμαι από αυτές που κλαίνε όταν λένε για τον άντρα τους.

Κατ’ αρχήν δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευτώ, επίσης δεν ήμουν από αυτούς που θεωρούσαν τη συντροφικότητα αυτοσκοπό. Ήμουν από αυτούς που τη ψιλοσνομπάρουν. Δεν είχα πολλές σχέσεις ούτως ή άλλως αλλά όταν γνώρισα τον άντρα μου είπα ότι αυτός ο άνθρωπος θα κάνει τη ζωή μου καλύτερη και θα την πάει παρακάτω».