Η Στέλλα πηγαίνει στο ιατρείο του Άγγελου και του ζητάει να μιλήσουν και να του εξηγήσει τι έχει γίνει. Ο Άγγελος της λέει ότι κι εκείνος την είχε ανάγκη και είχε πράγματα να μοιραστεί μαζί της αλλά εκείνη δεν ήταν κοντά του.

Η Στέλλα του ζητάει να μην την διώξει αλλά η απάντηση του Άγγελου δεν είναι αυτή που περίμενε. Ο Άγγελος αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και την Μαρίνα. Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν ήταν αυτή που πίστευε μέχρι τώρα.

 

 

Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση. Η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει τη δουλειά. Θα έχει όμως μία συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της.

Εκμυστηρεύεται στον Μανόλη ότι ο μόνος λόγος που είπε για τον Πέτρο ήταν για να τον «τραβολογάνε» στην αστυνομία. Ο Μανόλης της λέει για τον εφιάλτη που έβλεπε όταν παραμιλούσε στον ύπνο του και η Θοδώρα καταρρέει στην αγκαλιά του. Η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει τον γιο της…