Zώδια: Αστροπροβλεψεις από 17-23 Ιανουάριου 2022

Δύσκολο ποδαρικό της χρονιάς με ραγδαίες αρνητικές εξελίξεις Με αντίθεση Πλούτωνα – Σελήνης ξεκινά η εβδομάδα. Αυτό είναι ένα σύνηθες σημείο που δείχνει μια πύλη απ’ όπου αποχωρούν οι ψυχές. Το αξιοσημείωτο στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι συμμετέχει στην Πανσέληνο στις 18 και σημαίνει ότι οι αποχωρήσεις θα είναι πολλές. Όπως και να έχει, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος θα είναι δύσκολοι μήνες. Μόνη λύτρωση στις αντιξοότητες είναι ο θεός Έρωτας. Ένας έρωτας που σκοπό έχει να μας δώσει τονωτικές ενέσεις. Ο Ερμής και η Αφροδίτη, ανάδρομοι και σε όψη με τον Πλουτωνα και τον Ήλιο. Αισιόδοξη είναι η όψη Δία – Ουρανού, που σημαίνει καινούργιες επιστημονικές ανακαλύψεις. Επίσης σε μια φάση που οι αρνητικές εξελίξεις είναι ραγδαίες, ο ανάδρομος Ερμής κάνει να καθυστερούν ορισμένα κακώς κείμενα ή να ναυαγούν οι προσπάθειες κάποιων. Ο Άρης με τον Ποσειδώνα κάνει τετράγωνο και είναι η όψη που δείχνει αυξημένη μεταδοτικότητα και κρούσματα.

Άρης

Aπό την Ευτυχία Αθανασίου

Κριός: Δυσκολίες σε γάμο – εργασία

Η Πανσέληνος γίνεται στον δέκατο ηλιακό σας οίκο και βοηθά να προοδεύσετε εκεί, έχοντας πάντα στο… σβέρκο σας τους προϊστάμενους σας να ξεφυσάνε. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, τον ρόλο αυτό τον παίρνουν το κράτος και οι υπηρεσίες. Οι σχέσεις με αδέλφια δύσκολες. Χαρές μέσα στο σπίτι μετά τις 18, 19, 20. Στις 22 προσοχή στην υγεία και στα εργασιακά σας. Θέματα σπουδών και ταξιδιών θα έρθουν στο προσκήνιο και θα προχωρούν μετ’ εμποδίων. Ευκαιρία, όσο κι αν νιώθετε πίεση, να έρθετε πιο κοντά στον Θεό και να διορθώσετε τον εαυτό σας χωρίς να σας νοιάζει να διορθώσετε τους άλλους.

Ταύρος: Ψυχρότητα επικρατεί στις σχέσεις

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό και οι σχέσεις παθαίνουν… κρυοπαγήματα. Αποστασιοποίηση και πιθανός χωρισμός. Δυσκολίες σε σπουδές. Ερωτικές επαφές με πάθος, χωρίς συναίσθημα όμως. Η Πανσέληνος γίνεται στον ένατο ηλιακό σας οίκο και αυξάνει μετακινήσεις και ταξίδια επαγγελματικά ως επί το πλείστον. Στις 19 νιώθετε ότι καταπιέζεστε ψυχολογικά. Στις 22 πιθανότητα εγκυμοσύνης. Προσοχή σε θέματα υγείας στις 21, 22, 23. Ο Δίας στους Ιχθύς και ο Ποσειδώνας σάς κάνουν να ευεργετείστε από φίλους και από το κοινό σας, αν κάνετε εργασία που σας εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας. Το μυαλό σας δεν λειτουργεί ξεκάθαρα στις 23, οπότε προσοχή.

Δίδυμοι: Καθυστερήσεις και επιστροφές του παρελθόντος

Η Πανσέληνος γίνεται στον όγδοο ηλιακό σας οίκο, οπότε, πάρα τις αναταραχές, εσείς έχετε ορεξούλες. Παρέα ίσως σας κάνει ένας Σκορπιός. Δύσκολες όψεις κάνει η Πανσέληνος αυτή, καθώς προμηνύει μετάβαση στις 18, αλλά και για δύο εβδομάδες. Διαλογιστείτε και ασχοληθείτε με κάτι βαθιά πνευματικό. Ασχοληθείτε με επενδύσεις. Δώστε βαρύτητα στα επαγγελματικά. Ένα ταξίδι προγραμματίζεται γύρω στις 20. Προσέχετε θέματα δικαστικά και σπουδών. Οι σχέσεις με τον σύζυγο έχουν μια κάποια δραστηριότητα και ενίοτε και μια σύγκρουση. Στις 23 η μέρα είναι σημαντική για εσάς, καθώς ο Ήλιος κάνει τέλεια σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ερμή. Γενικές καθυστερήσεις και επιστροφές του παρελθόντος.

Καρκίνος: Θέματα γάμου και εχθρών…

Με την Πανσέληνο στον πρώτο και 7ο οίκο αυτή η εβδομάδα θα είναι η χρονική στιγμή που θα συμβούν διαφορά στους τομείς του γάμου, των συνεργασιών και των ανοικτών μετώπων με παλιούς λογαριασμούς. Ίσως οι εχθροί σας δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Μην υποτιμάτε κάποιες κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν. Οι καθυστερήσεις που θα παρατηρηθούν είναι σε κάποια οικονομική βοήθεια και σε χρήματα άλλων που ίσως αργήσουν να έρθουν. Προσοχή στη διαχείριση. Εύνοια στις μετακινήσεις και σε ταξίδια. Η καριέρα σας θέλει βελτίωση και αναβάθμιση. Προσοχή στην υγεία σας και σε πιθανά έξοδα που θα κάνετε για αυτήν. Μια οικονομική ανάκαμψη γύρω στις 19 με 20

Λέων: Επιρροή σε θέματα της υγείας

Με ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να κινηθείτε αυτή την εβδομάδα. Από τη μία η Πανσέληνος σας βάζει σε σκέψεις για θέματα υγείας και, όπως όλοι ,χρειάζεται να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις λοιμώξεις. Θα φανερωθούν θέματα μέσα από εξετάσεις που έχετε κάνει έως τις 11 Ιανουάριου και περιμένετε αποτελέσματα τώρα. Μην κάνετε εξετάσεις με ανάδρομο Ερμή. Η Σελήνη μένει στο ζώδιό σας για περίπου τρεις μέρες και θα σας δώσει ενέργεια και αντοχή. Φροντίστε τα οικονομικά σας και την καλή ψυχική και εν γένει υγεία σας. Κατατροπώστε τους κρυφούς εχθρούς και ανταγωνιστές σας. Ο έρωτας σας δίνει φτερά. Οικονομική βοήθεια. Θετικές αλλαγές στην καριέρα.

Παρθένος: Tα πράγματα βελτιώνονται στη ζωή σας 

Με τις ευλογίες του Δία στον έβδομο οίκο των συνεργασιών και του γάμου μια σημαντική βελτίωση εμφανίζεται στη ζωή σας. Είστε από τους ευνοημένους. Πόρτες θα ανοίξουν από συνεργασίες και με τη βοήθεια του συντρόφου σας. Προσοχή σε θέματα υγείας από τις 21 έως τις 23. Η Πανσέληνος γίνεται στον τομέα της οικογένειας και της καριέρας. Εκεί θα έχετε εύνοια αλλά και ευθύνες. Η υγεία σας βελτιώνεται αλλά μην εφησυχάζετε. Προσοχή στους οικογενειακούς καβγάδες και στις εντάσεις. Συνεργασίες γυναικών με καλά αποτελέσματα. Μην κάνετε ταξίδια και μετακινήσεις αν δεν είναι απαραίτητο. Αναβάλετέ τα για μετά τις 7 Φλεβάρη.

Ζυγός: Αναταραχές εν’όψει και στην οικογένεια

Η Πανσέληνος επηρεάζει με αναταραχή την οικογενειακή σας ζωή. Η καριέρα σας ευνοείται. Ακόμα δεν μπορείτε να κινηθείτε ελευθέρα ούτε να ανοίξετε τα φτερά του έρωτα που τόσο έχετε ανάγκη. Οι παλιές φιλίες και οι παλιοί έρωτες έχουν… μείνει από λάστιχο. Ο κυβερνήτης πλανήτης σας είναι ακόμα ανάδρομος και φέρνει κρυφούς παράνομους έρωτες με αμφιλεγόμενα άτομα. Καθήστε στα αυγά σας, ειδικά αν είστε παντρεμένοι διότι πολλά μυστικά θα βγουν στη φόρα. Χρηματική βοήθεια θα καθυστερήσει να έρθει. Βάζετε το μυαλό σας σε παρελθοντικές αναπολήσεις για να δείτε που έχετε κάνει λάθος και πως να μην το επαναλάβετε. Καλύτερες μέρες έρχονται προσεχώς.

Σκορπιός: Δοκιμασίες σε θέματα περιουσίας

Η πανσέληνος σας κτυπά στο ευαίσθητο σημείο σας. Όμως με υπομονή θα βγείτε από πάνω στα δύσκολα. Ίσως εδώ και καιρό κάποιος προσπαθεί καταφορά να σας εξαπατήσει. Οι οποίες κομπίνες θα βγουν στην επιφάνεια. Ο Κυβερνήτης Πλούτωνας βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου. Όλα θα γίνουν όπως τα θέλετε εφόσον δώσετε τη μάχη σας αυτή την βδομάδα. Ευτυχώς ο ανάδρομος Ερμής δεν θα επιτρέψει να πέτυχουν όποια σχέδια καταστρώνονται εναντίον σας. Το ευχάριστο είναι ότι αυτήν την περίοδο η λίμπιντο σας είναι στα κόκκινα. Με ένα Δίδυμο για παρτενέρ θα κάνατε θαύματα. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω σας δίνει το προβάδισμα και βοηθάει έστω μετ εμποδίων να πάτε μπροστά.

Τοξότης: Αντιξοότητες και…νευρά στον ορίζοντα!

Σε λίγες μέρες θα ανακουφιστείτε αλλά θα νιώσετε εξουθενωμένοι από τον αγώνα των τελευταίων μηνών. Μην γίνεστε εγωιστές ή αλαζόνες. Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και πάει στο φιλικό σας Υδροχόο. Εξομαλύνει θέματα επιμορφώσεων και σεμιναρίων αλλά και τις αδελφικές σας σχέσεις. Συγκρούσεις θα έχετε με σοβαρές σας σχέσεις στο μέσον της εβδομάδας. Προσέχετε και εσείς την υγεία σας όπως και όλοι, όσο ο Άρης κάνει αυτήν τη μοιραία όψη με τον Ποσειδώνα. Ιδιαίτερα από τις 21 και 22. Ερωτικά είστε κάπως στα κάτω σας, εκτός και αν έχετε ωροσκόπο Δίδυμο. Απώλειες σε θέματα εργασιακά με καθυστερήσεις και ακυρώσεις.

Αιγόκερως: Προσωπική λάμψη,αλλά και αλλαγές

Η Πανσέληνος γίνεται στον άξονα πρώτου – δευτέρου οίκου και σας προσδίδει μια ακτινοβολία και ένα κύρος. Ο γάμος σας προσωρινά θα πάρει μια ανάσα. Μια νέα σχέση απασχολεί τους αδέσμευτους ή τους χωρισμένους πρόσφατα. Οικονομικές υποχρεώσεις που συνεχίζονται, αλλά βοήθεια σας δίνει ο Ήλιος στον Υδροχόο. Ο ανάδρομος Ερμής και η Αφροδίτη θα σας… επιστρέψουν δανεικά, φόρους και άλλα παρόμοια καλά. Τους έρωτες σε επιστροφή μην δεχθείτε, γιατί θα τους ξαναχωρίσετε τον Φεβρουάριο. Προσοχή σε θέματα υγείας που μπορεί να προέλθουν και από κάποιο ατύχημα. Μια απώλεια μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Περιορίστε τον παρορμητισμό σας, θα τον πληρώσετε.

Υδροχόος: Απαιτείται κουράγιο λίγο ακόμα…

Έντονο παρασκήνιο με την πολυαστρία να εξοπλίζει τα χέρια των κρυφών «σαμποτέρ» της ζωής σας. Ο Δίας στα αισθηματικά και τα οικονομικά σάς δίνει μια πλούσια καρδιά και μια ακόμα πιο πλούσια τσέπη. Δυσκολίες με τα αδέλφια, που από τη μια είναι κοντά σας από την άλλη σάς ανοίγουν μέτωπα. Αντιπαραθέσεις με άτομα με τα οποία έχετε σοβαρές σχέσεις, όπως γονείς, σύζυγος ή προϊστάμενος. Η Πανσέληνος φωτίζει τα θέματα υγείας και θεραπείας και πολλοί που ίσως ταλαιπωρείστε από κάτι θα βρείτε γιατρειά. Ο Άρης σάς δίνει τη δύναμη και την αισιοδοξία να παλέψετε ό,τι χρειάζεται να κερδίσετε.

Ιχθύς: Δώστε τώρα φροντίδα στην υγεία!

Ο τομέας υγεία βάλλεται λόγω της όψης Ποσειδωνα – Άρη. Στο στόχαστρο είναι άλλοτε η δική σας υγεία και άλλοτε κάποιου που εσείς γιατροπορεύετε. Ακόμα και αυτός ο δύσκολος Ιανουάριος και η πολυαστρία στον Αιγόκερω φαίνεται να μη σας κλονίζουν. Επαγγελματικά είστε πολύ δραστήριοι. Η Πανσέληνος γίνεται στους τομείς του έρωτα, των παιδιών, των κατοικίδιων, αλλά και των προσωπικών ονείρων, των φίλων και της κοινωνικότητας. Έχετε ανάγκη για συναναστροφές. Προσοχή μόνο γιατί η μεταδοτικότητα είναι στο δικό σας κατώφλι. Ας είστε και εσείς προσεκτικοί όσο ο Άρης και ο Ποσειδώνας κάνουν τετράγωνο. Άσχημη όψη για την υγεία.


* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: dewa222@hotmail.com

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί