Ιωάννα Τούνη metoo: Ο Μάκης Κατμετζόγλου διερρεύσε το ερωτικό ροζ βίντεο

Αυτή τη στιγμή στα social media το κορυφαίο θέμα που απασχολεί την κοινή γνώμη είναι η αποδοχή μέσω του Instagram ενός επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη ότι προέβη σε βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας μαζί με τους φίλους του σε σουίτα ξενοδοχείου όπου οργάνωσε σουαρέ!

Αυτός ιδιοκτήτης γνωστού καταστήματος εστίασης στη Θεσσαλονίκη και οι φίλοι του, δύο αδέρφια γόνοι τεράστιας επιχειρηματικής οικογένειας της Ελλάδας


Η παρέα σύμφωνα με τις αναφορές στα social media και κυρίως του Twitter από τη Θεσσαλονίκη έχει απαξιωτική συμπεριφορά στις γυναίκες και το έχουν κάνει αρκετές φορές.

Μεταξύ μάλιστα των κοντινών ατόμων της συγκεκριμένης παρέας από τη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τις αναφορές στο Twitter φαίνεται ότι είναι και το άτομο που διέρρευσε το βίντεο της Ιωάννας Τούνη

Τι απάντησε ο ίδιος

«Εδώ και λίγες ώρες δέχομαι μια αναίτια επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τη δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη, η οποία αναφέρει το όνομά μου ως το πρόσωπο που διέρρευσε το ροζ βίντεο που μας αφορά και τους δύο πριν δύο χρόνια.


Οι λόγοι για τους οποίους γίνεται τώρα από μέρους της αυτή η αναφορά, μου είναι πραγματικά ακατανόητοι καθώς όπως η ίδια λέει “δεν έχει και ισχυρές αποδείξεις”. Το όνομά μου όμως έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ίντερνετ και στα social media, καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντει, άλλο τόσο έχω θιγεί και εγώ και έχω ήδη υποβάλλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020. Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη.

Συνεπώς δεν θα μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλω τον εαυτό μου στην αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη ασφαλώς, αλλά το απέκρυψε στην δημοσίευσή της.

Με δεδομένο ότι η δική μου τιμή και υπόληψη έχει πληγεί και επειδή δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να συνεχίζει να με διασύρει, δηλώνω ότι έχω ήδη υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και θα κινηθώ σε βάρος όλων όσων, χωρίς να γνωρίζουν, συνεχίζουν να με διαπομπεύουν και είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Δηλώνω δε ότι ως άνθρωπος αποδοκιμάζω κάθε μορφή βία και εκδικητικότητας σε οποιοδήποτε επίπεδο. Εξ’ άλλου από τη δημοσιοποίση του εν λόγω βίντει έχω υποστεί προσωπική ανεπανόρθωτη βλάβη και ως εκ τούτου, είμαι θύμα κκι εγώ ο ίδιος και στηρίζω κάθε πρόσωπο, άνδρα ή γυναίκα του οποίου η προσωπική ζωή έχει παραβιαστεί με αυτόν τον τρόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά σε story του στο Instagram.