«Φυσικά και δεν έχει να κάνει με τον σωματότυπο του Στάθη»

Μετά τον ντόρο και την κατακραυγή που που έχει ξεσπάσει κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τις καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του για revenge porn από γυναίκες, αναφέρθηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Η δήλωσή, όμως, που είχε κάνει δημιούργησε αντιδράσεις και η ίδια βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Love It για να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είχε δηλώσει μεταξύ άλλων: «Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο»;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Σήμερα, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου και εξήγησε το εννοούσε. «Φυσικά και δεν έχει να κάνει με τον σωματότυπο του Στάθη, αλλά λέω, είναι δυνατόν να ντρέπεται μόνο η κοπέλα και να μην ντρέπεται και ο ίδιος; Γιατί πρέπει να νιώθει άσχημα η γυναίκα και δεν νιώθει άσχημα και ο άντρας; Φυσικά και δεν κάνω bodyshaming.

Δεν έχω κανένα μένος απέναντι στον Στάθη, ίσα ίσα που μου είναι πάρα πολύ συμπαθής. Έβλεπα την εκπομπή με χαρά, με αγάπη. Στενοχωρήθηκα που φέρθηκε έτσι. Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έχει συνειδητοποιήσει αυτό που έχει κάνει και δεν θέλω να πάρω το μέρος του. Απλά, είναι τραγικό και για την κοπέλα και γι’ αυτόν», είπε.