Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής μίλησε για το διαζύγιό της, καθώς και τη συμμετοχή της στο J2US

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρίνα Πατούλη και μίλησε για τον γάμο της, το δύσκολο διαζύγιο, καθώς και τη συμμετοχή της στο J2US. Όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να διαλυθεί ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη.

«Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας, ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος. Βίωσα ένα ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά ανέτρεψε όλη τη ζωή μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως, αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Μου έδωσε τεράστια δύναμη αυτό για να το αντιμετωπίσω», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επανασύνδεσής της με τον Περιφερειάρχη Αττικής.

 «Ποτέ δε θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη. Όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, κλείνει οριστικά. Η αγάπη μου κι ο σεβασμός μου για τον Γιώργο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν πολύ μεγάλος, ο θάνατος ήταν θάνατος και δε θα κάνουμε νεκρανάσταση», δήλωσε. Τέλος, μίλησε για τη συμμετοχή της στο show του Νίκου Κοκλώνη, Just the 2 of Us«Ήθελα να κάνω κάτι ανατρεπτικό μετά το διαζύγιο. Πραγματικά το χάρηκα το J2US. Η Δέσποινα Βανδή δεν με στεναχώρησε, μου είναι αδιάφορη», είπε κλείνοντας.