Η ηθοποιός μίλησε για την υποκρισία που επικρατεί κατά τη γνώμη της στο ελληνικό #MeToo, τις ενοχές που ένιωθε, επειδή ήταν σέξι και το ενδεχόμενο ενός γάμου

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα Ματσούκα και μίλησε τόσο για το #MeToo, όσο και για τις αναστολές που ένιωθε στο παρελθόν για την σέξι εικόνα της.

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», στην οποία και συμμετέχει, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και δήλωσε αρχικά για το ρόλο της: «Η Μάρθα έχει μία ροπή στο δράμα. Είναι η καλή κυρία που θέλει πάντα να βοηθήσει και να σταθεί στο δράμα του άλλου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός γάμου και μίλησε για το παιδί που δεν ήρθε ποτέ στη ζωή της. «Είναι μικροαστική η ερώτηση για το γάμο και το παιδί, αλλά απαντάω αυτό που πιστεύω. Αυτά είναι τυχερά πράγματα. Αν είχα συναντήσει τον άνθρωπο, με τον οποίο θα ήθελα να είμαι μία ζωή μαζί του, ναι, θα έκανα παιδί. Όταν ήμουν στη σωστή ηλικία, που θα μπορούσα να κάνω παιδί, μάλλον δεν ήμουν ώριμη ή όντως δεν υπήρχε ένας τέτοιος άνθρωπος στη ζωή μου. Ο μεγάλος έρωτας ήρθε κι έμεινε, το έχω βιώσει το συναίσθημα», είπε χαρακτηριστικά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ


Όπως ανέφερε αργότερα, νιώθει πολύ τυχερή κι ευτυχισμένη στην σχέση που βρίσκεται τα τελευταία 5 χρόνια.

Βέβαια, η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε επίσης, στον τρόπο, με τον οποίο την αντιμετώπισε στο παρελθόν ο Τύπος. Μάλιστα, αποκάλυψε πως εκείνη ήταν η αιτία για να κλείσει ένα περιοδικό.

«Σε γενικές γραμμές ο Τύπος μου φέρθηκε καλά, αλλά υπάρχουν πάντα τα βαθυκίτρινα έντυπα που έχουν γράψει ψέματα και ανυπόσταστα πράγματα για να πουλήσουν. Κινήθηκα νομικά, αλλά μετά τα παράτησα. Βαρέθηκα, δεν εμφανίστηκαν καν στο δικαστήριο. Δεν αντέχω να ασχολούμαι με όσα δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι. Τα τελευταία 20 χρόνια κάθε 2 με 3 χρόνια κάτι θα μου τύχει, ένα μύθευμα, μία παραποίηση της πραγματικότητας. Είχα κλείσει ένα περιοδικό, το Dolce Vita, που έγραφε τέρατα και μου εκδικάστηκε αποζημίωση 30 εκατ. δραχμές. Εγώ, λοιπόν, έκλεισα το Dolce Vita, γιατί δεν είχαν να με πληρώσουν», δήλωσε.

Για το ελληνικό #MeToo η Δήμητρα Ματσούκα εξήγησε πως νιώθει πολύ άβολα με την υποκρισία που κυριαρχεί. «Είναι δυνατόν να μιλάς για ελευθερία και να στήνεις στον τοίχο κάποιον που λέει ότι λυπάται και θύτες και θύματα; Τη Σμαράγδα Καρύδη έχω στο μυαλό μου, που μίλησε για τις οικογένειες των θυμάτων κι έγινε δακτυλοδειχτούμενη. Όλο ο θόρυβος αυτός και ο διαγωνισμός κοινωνικής ευαισθητοποίησης με κάνει να μειδιώ και να είμαι επιφυλακτική», εξήγησε.

Τέλος, για την σέξι πλευρά της που πολλές φορές την έχει κάνει αντικείμενο σχολίων, ειδικότερα κατά την συμμετοχή της στη σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα», είπε πως δε νιώθει πλέον ένοχη.

«Δε μετανιώνω για τη σειρά. Ειδικά τώρα, με το Instagram, απενοχοποιώ τη δική μου εμπορική και σέξι πλευρά, που τότε έφερα βαρέως. Πλέν, όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως επαγγέλματος κι ηλικίας, έχουν το δικαίωμα να αισθανθούν ωραίες, γοητευτικές κι ερωτικές. Κρίμα που τότε εγώ πολεμούσα την ερωτική μου πλευρά. Όταν μου το έλεγαν, στεναχωριόμουν. Τώρα τις βλέπω και λέω: Κοίτα να δεις τι ωραία που είναι πια οι γυναίκες», είπε η ηθοποιός.