Αποχαιρετάμε ένα επεισοδιακό έτος για να μπούμε σε ένα έτος διττό, που θα φέρει διχασμούς, συνέπειες αλλά και μεγάλες ευλογίες. Η περίοδος δεν είναι εορταστική, καθώς τα αίματα ανάβουν και σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο. Επιστροφή ενός παθιασμένου έρωτα και αποκαλύψεις σε παράνομες σχέσεις αλλά και κρυφά ειδύλλια. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω μας θέλει μετριοπαθείς και σώφρονες, αλλά ο Άρης δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα με φανατισμό και ακρότητες. Ο Βόρειος και ο Νότιος δεσμός μπαίνουν στα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού δημιουργώντας οικονομικά προβλήματα, πάθη, ίντριγκες και διαπλεκόμενες καταστάσεις…

ΚΡΙOΣ

Κούρσα ταχύτητας μετ’ εμποδίων…

Νιώθετε σαν να είστε σε ένα crash course και έχετε να μάθετε και να πάθετε πολλά. Όλο αυτό σας ιντριγκάρει από τη μια, από την άλλη σας φέρνει αντιμέτωπους με τους πιο βαθείς φόβους σας. Τα κοινωνικά τεκταινόμενα δεν σας αφήνουν αδιάφορους, ενώ κάποιες φορές θα υποστείτε και συνέπειες πολιτικές ή νομικές. Προσοχή στην οδήγηση και μην αψηφείτε τον νόμο. Τα Χριστούγεννα σας βρίσκουν σε κατάνυξη και είναι πιο λιτά από άλλοτε. Την Πρωτοχρονιά με ανεβασμένη διάθεση το ρίχνετε έξω για τα καλά.

ΤΑYΡΟΣ

Σκεπτόμενοι την ελευθερία σας

Το κλίμα των εορτών είναι κάπως διχασμένο και μέσα και έξω σας. Καθώς από τη μια θέλετε να τα περάσετε πατροπαράδοτα και από την άλλη επιθυμείτε να κάνετε εξόδους και διασκεδάσεις αποζητώντας κάτι διαφορετικό. Η χρονιά κλείνει με ανταμοιβές και δώρα. Προσοχή σε πεπτικά προβληματάκια και σπάταλες. Το 2022 θέλει οικονομία. Τα καταφέρνετε να τα κάνετε όλα, ενώ οι γύρω σας βλέπουν ότι έχετε αλλάξει ριζικά. Ανταμοιβές, δώρα και ταξιδάκια εορταστικά σας αξίζουν με το παραπάνω.

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φεύγει ένα βάρος από πάνω σας       

Οι γιορτές σάς βρίσ κουν να έ χ ε τ ε κλείσει έναν κύκλο προσωπικό και εργασιών. Το κα- κό κάρμα φεύγει από πάνω σας έχοντας μάθει ότι οι πράξεις σας έχουν συνέπιες. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν, ειδικά αν διαχειρίζε- στε χρήματα άλλων ή δάνεια. Ο έρωτας και το σεξ είναι στο φόρτε τους. Δεν αντέχετε όμως την κτητικότητα του συντρόφου. Ψυχολογικά θα είστε απο- στασιοποιημένοι. Τα Χριστούγεννα τα περνάτε καλά, ενώ την Πρωτοχρονιά το καίτε με  Σελήνη, Άρη στον Τοξότη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άρχισαν τα όργανα

Οπλιστείτε με μεγάλη υπομονή και για τις γιορτές και για κάποιους μήνες θα έλεγα έως τον Μάρτιο. Απαιτήσεις πολλές προς το πρόσωπό σας θα υπάρχουν από πολλά μέτωπα. Μεγάλη δραστηριότητα στην καθημερινότητα και ένταση στα εργασιακά. Προσέχετε λίγο την υγεία σας. Σιγουρά δεν θα ρουτινιάσετε, αλλά δεν θα έχετε κάποιο σταθερό σημείο αναφοράς πέρα από τον σύντρο- φο και ίσως την οικογένεια. Όλα αλλάζουν συνεχώς. Απολαύστε τις γιορτές και αφεθείτε στη ροή των πράγματων χωρίς αντίσταση!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

ΛEΩΝ

Αλλάξτε διάθεση και γίνετε παιδιά

Οι σοβαρότητες της φάσης αυτ ής δεν σας ταιριάζουν. Αλ- λιώς τα φανταζόσασταν και αλλιώς είναι. Θα σας βοηθού- σε να στραφείτε μέσα σας και να βρείτε τι σας κάνει ευγνώ- μονες και χαρούμενους. Ακόμα και κάτι μικρό. Βρείτε τη χαμένη παιδικότητά σας. Καλύψτε τις ξεχασμένες σας ανά- γκες. Τα εργασιακά δείχνουν  να μην τελειώνουν ποτέ, σας δί- νουν όμως κύρος και επιβάρυνση. Ένας αναπάντεχος έρωτας σας παίρνει τα μυαλά. Απολαύστε τον και περάστε ζεστά Χριστούγεννα και αξέχαστη Πρωτοχρονιά.

 

ΠΑΡΘEΝΟΣ

Όλα με άξονα τα παιδιά

Δεν έχετε καταλάβει καν πότε ήρθαν οι γιορτές, αφού όλο τρέχατε τον τελευταίο καιρό και γιατί η ατμόσφαιρα δεν εί- ναι και τόσο γιορτινή. Θα σας απασχολούν τα παιδιά σας με  τα οποία θέματα τους. Φτιάξτε μια ωραία ατμόσφαιρα και αντισταθείτε στην κακή διάθεση. Ένα μυστικό θα αποκαλυφθεί σταδιακά, καθώς θα μαθαίνετε την αλήθεια σε δόσεις. Σαν να ξεφλουδίζετε ένα κρεμμύ- δι που ίσως σας φέρει δάκρυα αλλά και ανακούφιση. Τα Χριστούγεννα θα είναι υπέροχα με Σελήνη στην Παρθένο και η Πρωτοχρονιά ανάλαφρη, διασκεδαστική με φίλους.

Γη της Ελιάς

 

ΖΥΓOΣ

Περίεργο κλίμα

Νιώθετε ότι κάτι αλλάζει βαθιά στο κατεστημένο της ζωής σας, που ανατρέ- πεται από γεγονότα μέσα στην πατρική οικογένεια. Αναπόφευκτα επηρεάζεστε και εσείς. Ερωτικά νιώθετε αποστασιοποίηση και εστίαση σε κάτι μόνο σαρκικό.
Επαγγελματικά θέλετε την ησυχία σας και έως έναν βαθμό το καταφέρνετε. Τα Χριστούγεννα τα περνάτε με κατάνυξη στην καρδιά κάνοντας και έναν απολογισμό ζωής. Η Πρωτοχρονιά σάς δίνει ευκαιρίες για διασκέδαση και ξεγνοιασιά με παρέες και φίλους. Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται.

 

 

ΣΚΟΡΠΙOΣ

Έρωτας με την εξουσία

Βούτυρο στο ψωμί σας η πολυαστρία στον Αιγόκερω. Είσ τε οι βιρτουόζοι των power games. Ένα παιχνίδι γάτας με το ποντίκι. Έχετε βάλει τις παγί- δες σας και περιμένετε να πέσει το θήραμα μέσα. Και έτσι γίνεται, καθώς έχετε μεγάλη εύνοια τώρα και για κάποιους μήνες ακόμα. Να σας προσέχουμε, καθώς θα είστε ακαταμάχη- τοί και στον έρωτα και στο σεξ, που ειδικά για εσάς θα είναι έξτρα πικάντικο. Θα ευφρανθούν όλες οι αισθήσεις σας τις γιορτές και θα βρεθείτε να είστε στο επίκεντρο. Όμορφα Χριστούγεννα και επεισοδιακή Πρωτοχρονιά.

ΤΟΞOΤΗΣ

Ένταση και πάθος

Ο Άρης στον Τοξότη σάς δίνει ενέργεια και μερικές φορές εντάσεις. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω ενεργοποιεί το συναίσθημά σας. Οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται δεόντως. Θαλπωρή νιώθετε μέσα στην οικογένειά σας. Εργασιακές αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα οικονομικού χαρακτήρα.  Οι οργανωμένοι τύποι θα πάτε μπροστά. Τα Χριστούγεννα φροντίζετε έναν φίλο που έχει την ανάγκη σας και η Πρωτοχρονιά σας βρίσκει σε σούπερ ερωτική διάθεση. Όσοι οραματίζονται έναν απόγονο εκείνη τη μέρα, στοχεύσατε. Άντε και καλή επιτυχία.

ΑΙΓOΚΕΡΩΣ

Η δύναμη είναι πλέον μαζί σας…

Αναγνωρίζετε τη δύναμή σας ή τη βλέπετε ως βαριά σκιά πάνω σας; Νιώθετε πιο ερωτικά συντονισμένοι και διεκδικητικοί από άλλοτε. Το παρουσιαστικό σας είναι πιο επιβλητικό και η επικοινωνία σας βρίσκει τον στόχο. Οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και κάποια καλά κέρδη που τα κυνηγούσατε καιρό. Αλλαγή συντρόφου… Ναι έτσι απλά. Όταν κάτι κάνει τον κύκλο του είναι σαν τη γρίπη. Κάποτε τελειώνει και γίνεσαι καλά. Τα Χριστούγεννα σας βρίσκουν να μετράτε τις ευλο- γίες σας και η Πρωτοχρονιά να διασκεδάζετε δίχως αύριο.

ΥΔΡΟΧOΟΣ

Χαμόγελα ελπίδας

Πολλά αφήσατε πί σω. Μυστική αγάπη αναθερμαίνεται. Μεγάλο παρασκήνιο παίζει πίσω από την πλάτη σας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να χα- μογελούν δειλά δειλά. Βελτίωση γίνεται στη σχέση με αδέλφια ή και γείτονες. Μέσα στην πατρική οικογένεια υπάρχει μια σημαντική αλλαγή. Η αυτοέκφρασή σας είναι πιο πειθαρχημένη. Μια σημαντική αλλαγή ή και απώλεια στα επαγγελματικά θα λάβει χώρα γύρω στις 29 Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα δίνουν ό,τι θέλει η ψυχή του καθενός. Έρωτας, θαλπωρή, πνευματικότητα.

ΙΧΘΕIΣ

Έρωτας και κτητικότητα

Ενώ είστε πολύ γλυκείς και με κατανόη- ση, αυτές οι γιορτές σας βρίσκουν να εί- στε κάπως πιο απαι- τητικοί. Θέλετε άλλα πράγματα από αυτά που σας προσφέρονται. Τα Χριστούγεννα θα ασχοληθείτε με ένα θέμα υγείας του συντρόφου ή του συνεργάτη και κάποιων πελατών. Είστε ο «καλός Σαμαρείτης» και το αποδεικνύετε. Την Πρωτοχρονιά θα ζήσετε κάποια απροσδόκητα γεγονότα. Θα θέλετε να το ρίξετε έξω με κάποια υπερβολή. Έρωτες θυελλώδεις και αναπάντεχα αισθήματα. Την Πρωτοχρονιά λίγη προσοχή…


κριός* Η Ευτυχία Αθανασίου είναι πτυχιούχος Αστρολόγος. Ρεφλεξιολόγος NHS, σύμβουλος ολιστικών μεθόδων Αυτοθεραπείας, Αστρολογίας & Αυτογνωσίας στο Tree of Life και Astroheart Academy. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και στο Industrial Design τής έχουν δώσει το επιστημονικό υπόβαθρο για τις έρευνες της. Master FENG SHUI. Master Reiki. Απόφοιτος της ακαδημίας ASIACT Aura-Soma Great Britain. NLP Life Coach βοηθάει μέσα από την ψυχική αναζήτηση στο βρει κάποιος τον δρόμο του στους τομείς των προσωπικών σχέσεων, της επαγγελματικής επιτυχίας και της πνευματικής εξέλιξης.

Τηλ. 6980056170
Email: dewa222@hotmail.com

 

 

 

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί