Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Εκλαιγα. Προσπάθησα να αυτοκτονήσω και με σταμάτησε η μάνα μου». Μία 24χρονη κοπέλα, θύμα του revenge porn, περιγράφει με τον πιο σοκαριστικό τρόπο πως έμαθε ότι ο πρώην σύντροφός της ανέβασε βίντεο ερωτικού περιεχομένου τους σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου. Η μαρτυρία της δραματική για τα όσα αναγκάστηκε να ζήσει.

Η 24χρονη κοπέλα δέχτηκε να βγάλει βίντεο με το σύντροφό της σε ιδιωτικές στιγμές και εκείνος αφού χώρισαν, το διακινούσε με αποτέλεσμα, όπως λέει η ίδια στην εφημερίδα Πελοπόννησος, να τη δείχνει όλη η Πάτρα με το δάχτυλο και να γελά. Η 24χρονη μάλιστα περιγράφει στο pelop.gr ότι έφτασε στο σημείο να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, αφού δεν άντεχε τον εξευτελισμό.

 

«Είχα πάει για σεζόν στη Σαντορίνη για δουλειά και εκεί γνώρισα ένα παιδί. Δουλεύαμε στο ίδιο μαγαζί και κάναμε σχέση. Εκείνος έμενε Αθήνα και εγώ Πάτρα, έτσι μετά το καλοκαίρι, συνεχίσαμε την σχέση μας εξ αποστάσεως. Οταν βρισκόμασταν τα Σαββατοκύριακα στην Αθήνα, έκλεινε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, με καθρέπτες, τζακούζι κ.λπ. και εμένα που φαινόταν πολύ περίεργο. Ποτέ δεν βγαίναμε έξω σαν ζευγάρι, πάντα έκλεινε ξενοδοχεία για να βρισκόμαστε σε ερωτική πράξη. Μετά από κάποιο καιρό, μου ζήτησε να βγάλουμε κάποια βίντεο! Δεν ήμουν καν υποψιασμένη ότι μπορεί να γίνει κάτι. Εγώ τυφλωμένη και ερωτευμένη, του είπα “οκ, να το βγάλουμε”, ήταν εις γνώση μου. Το ήξερα. Απλά του είπα, όταν το βγάλει, να το σβήσει. “Ναι, μου είπε, θα το σβήσω“. Βγάλαμε 3 βίντεο και εγώ είχα μείνει με τη βεβαιότητα ότι τα έχει σβήσει από το κινητό του. Μετά από κάποιο καιρό, χωρίσαμε. Ενα μήνα αργότερα, μου έστειλε ένα παιδί μήνυμα, μου λέει “έχω ένα βίντεο που…”, μου στέλνει το βίντεο και μου λέει “το ξέρεις ότι το βίντεο το έχει όλη η Πάτρα; Το έχουνε πάνω από 300 άτομα!”. Εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν φαντάζεσαι το τι έπαθα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ο γνωστός αυτός μου είπε ότι έχουν διαρρεύσει και άλλα δυο βίντεο, μου είπε “εμένα μου το έστειλαν, δεν μπορώ να σου πω από ποιον“».