Δέσποινα Βανδή: «Ήξερα ότι στα 35 δεν μπορούσα να κάνω διεθνή καριέρα στο τραγούδι, όποτε αποφάσισα να κάνω ότι μπορώ εδώ στην Ελλάδα».

Η Δέσποινα Βανδή αποτελεί μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του τραγουδιού. Δείχνει πάντα συνειδητοποιημένη σχετικά με την καριέρα και τις επιλογές ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί και στην διεθνή καριέρα που θα μπορούσε να είχε κάνει. Πρόσφατα δημοσιοποίησε και τη νέα της σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη κάνοντας σέξυ εμφανίσεις σαν αυτές που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.

Η τραγουδίστρια αγαπάει τη γυμναστική και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει με ποιον τρόπο διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της. Δεν παραλείπει σχεδόν ποτέ την επίσκεψή της στο γυμναστήριο, ακόμα κι αν βρέχει. Κάθε Σάββατο εμφανίζεται στο J2US και κάθε Κυριακή στα μπουζούκια στη Κύπρο. Πριν κάνει παιδιά της άρεσε να κάνει εκεντρικές εμφανίσεις χωρίς εσώρουχα για να μιλάνε όλοι γύρω από το όνομά της και δημιουργείται ντόρος στα πρωινάδικα.

Μερικές φωτογραφίες της από τις εμφανίσεις της χωρίς στηθόδεσμο:

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΟ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΟ

Σε δηλώσεις τις η Δέσποινα Βανδή είχε πει: «Μικρότερα τα παιδιά αναρωτιούνταν γιατί οι άνθρωποι ζητάνε φωτογραφίες μαζί μας ή αυτόγραφα. Και τους εξηγούσα ότι λόγω της δουλειάς που κάναμε έχουμε μια δημοφιλία. Όταν εσύ ο ίδιος δεν κουβαλάς στην κανονική σου ζωή την, εντός εισαγωγικών, “σταρική” στάση, κρατάς γειωμένο και το παιδί σου. Αυτό που με νοιάζει είναι να είμαι ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή των παιδιών μου. Δεν με ενδιαφέρει το “Βανδή” να συνοδεύει τη ζωή τους».

Για τον αν ξέφυγε ποτέ, ειδικά την εποχή της τεράστιας επιτυχίας: «Την ώρα που το ζεις, δεν ξέρεις αν αυτό είναι το απόλυτο ή έχει και πιο πέρα. Δηλαδή με το “Γεια” ταξίδεψα σε όλο τον κόσμο. Το όνομά μου μπήκε στο Billboard στο Νο1 και από κάτω έχω ονόματα όπως η Madonna και η Beyonce. Ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου αυτό, αλλά δεν ξέρεις ποιο είναι το απόλυτο. Απλώς χαμογελάς και λες “Ωραία, μετά τι γίνεται;”».

«Ήμουν αρκετά μεγάλη με παιδιά και οικογένεια»

Σχετικά με το αν αυτή η στάση της δεν την βοήθησε να συνεχίσει αυτή την επιτυχία στο εξωτερικό: «Όχι, γιατί ήξερα ήδη ότι ήμουν αρκετά μεγάλη για να έχω τις αυταπάτες ότι θα κάνω και άλλα πράγματα στο εξωτερικό. Είναι άλλο να κάνεις μια διεθνή επιτυχία και άλλο η διεθνής καριέρα. Εδώ μιλούσαν για διεθνή καριέρα κι εγώ ντρεπόμουν. Γνωρίζοντας τον Γιώργο Λεβέντη, ήξερα ότι οι μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες επενδύουν συνήθως σε πιτσιρίκια. Εγώ ήμουν ήδη 35. Και από την άλλη, εγώ η ίδια δεν είχα κανένα καημό να σου πω την αλήθεια, γιατί είχα γυρίσει σελίδα στη ζωή μου. Μόλις είχα γίνει μάνα. Δεν γυάλιζε το μάτι μου. Αν μου είχε συμβεί στα 25, θα ήταν αλλιώς».