Πώς συνελήφθη 45χρονος καθηγητής που παρενοχλούσε μαθήτριες στο Μοσχάτο;  Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση σeξουαλικής παρενόχλησης 12χρονης μαθήτριας από καθηγητή Γυμνασίου στο Μοσχάτο. Αυτή τη φορά πρόκειται για 45χρονο καθηγητή, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο καθηγητής φέρεται να παρενοχλούσε σeξουαλικά μαθήτριες του με ανήθικες προτάσεις.  Η αποκάλυψη έγινε την περασμένη Παρασκευή όταν ο καθηγητής φέρεται να πλησίασε ένα 12χρονο κοριτσάκι που μάζευε τα πράγματα του μέσα στην αίθουσα και άρχισε να το χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη.

Στη συνέχεια μάλιστα το προέτρεψε να βγάλει την μπλούζα του και να ξαπλώσει στο θρανίο. Η 12χρονη άρχισε να ουρλιάζει και βγήκε από την αίθουσα. Στη συνέχεια, πήγε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε τα όσα είχαν προηγηθεί. Οι γονείς του παιδιού έκαναν καταγγελία, με τους Αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων να συλλαμβάνουν τον καθηγητή. Όπως προέκυψε ανέβαζε κορίτσια στον πίνακα και τα κοιτούσε περίεργα.

Σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, τέθηκε τελικά ο 45χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να παρενοχλούσε μαθήτριες σε Γυμνάσιο του Μοσχάτου, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης, με πράξη που υπέγραψε σήμερα η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως.

 

Η συμμαθήτρια του κοριτσιού της πρώτης γυμνασίου πρόσθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι «την Παρασκευή η κοπέλα ήταν πεσμένη ψυχολογικά και ήθελα να ρωτήσω τι της συμβαίνει», ενώ προσέθεσε πως «όταν έμαθα τι συμβαίνει, σκέφθηκα να φύγω από το σχολείο, αλλά ευτυχώς απομακρύνθηκε εκείνος».  Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, λίγες ώρες πριν από το περιστατικό με την μαθήτρια, μέλη του 15μελούς είχαν ενημερώσει τον διευθυντή του σχολείου για προβληματική συμπεριφορά του συγκεκριμένου καθηγητή. Παράλληλα, στη διεύθυνση του σχολείου στο Μοσχάτο μίλησαν ακόμη τέσσερις μαθήτριες για την περίεργη συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Παιδείας, σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, τέθηκε τελικά ο 45χρονος εκπαιδευτικός που φέρεται να παρενοχλούσε μαθήτριες σε Γυμνάσιο του Μοσχάτου, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης, με πράξη που υπέγραψε σήμερα η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως.