Σοκάρει ο Θάνος Ασκητής, για τις αλλαγές στις σεξουαλικές συνήθειες των Ελλήνων στην περίοδο της πανδημίας: 36 χρόνια γιατρός, πρώτη φορά έδωσα τόσα πολλά υπνωτικά και ηρεμιστικά!

O Δρ. Θάνος Ασκητής Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Διδάκτωρ Ψυχιατρικής Παν/μίου Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας στην εκπομπή Western με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο

  • ► «Έδωσα τόσα πολλά υπνωτικά και ηρεμιστικά στο lockdown όσα έδωσα σε μια πενταετία»
  • ► «Είμαι της γνώμης να ανοίξουν όλα, με ένα μέτρο ελέγχου που θα φέρει συμμόρφωσει. Όταν απελευθερώνεις τον άλλον τον οδηγείς στο να αναλάβει ευθύνες μιας συμπεριφοράς που τώρα καταπιεσμένη δικαιολογεί το άλλοθι της φυγής του»

Για τις αλλαγές στις σεξουαλικές συνήθειες των ανθρώπων την περίοδο της πανδημίας μίλησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αγωγής Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας, Θάνος Ασκητής, εκείνο, ωστόσο, που, ίσως, προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση, είναι η δήλωσή του περί… αϋπνίας! « έδωσα τόσα πολλά φάρμακα όσα έδινα σε 5 χρόνιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ασκητής, επισημαίνοντας το πόσο πολύ μάς έχει επηρεάσει σε ψυχοσωματικό επίπεδο ο διαρκής εγκλεισμός.