Η Πολίνα Πορίζκοβα έδειξε τη στήριξή της στην Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ποζάρωντας ολόγυμνη στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της.

Το 55χρονο μοντέλο που έχει ποζάρει πολλές φορές στο περιοδικό Sports Illustrated, μοιράστηκε μια «πικάντικη» selfie της, η οποία προκάλεσε αναταραχή στο διαδίκτυο.

«Φορέστε τα ρούχα σας. Σήμερα, σε μια σοβαρή νότα, οι σκέψεις είναι εμπνευσμένες από μια σέξι φωτογραφία της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ» έγραψε στην λεζάντα, υπενθυμίζοντας πως συνηθίζει να ποζάρει γυμνή, αλλά τώρα επικρίνεται γι’ αυτό λόγω της ηλικίας της.

«Όταν ήμουν στα 20 ή στα 30 μου, όσο λιγότερα φορούσα, τόσο πιο δημοφιλής ήμουν» εξήγησε. «Στα σαράντα μου, περπατούσα σχεδόν γυμνή. Στα 50 μου, όμως: «Φορέστε τα ρούχα σας, γιαγιά. Πεινασμένη για προσοχή, έτσι; Λίγο απελπισμένη; Είστε αξιολύπητη. Γιατί η σεξουαλικότητα και το γυμνό επιδοκιμάζονται στα νιάτα μιας γυναίκας και περιφρονούνται κατά την ωριμότητά της;» αναρωτήθηκε.

«Εξαιτίας των ανδρών. Οι άνδρες είναι βιολογικά προγραμματισμένοι για να διαδίδουν τους σπόρους τους, να τους εισάγουν σε γόνιμα δοχεία που διαφημίζουν την βιωσιμότητά τους μέσω της νεότητάς τους», σημείωσε.

Το διάσημο μοντέλο, που δεν έχει κάνει ποτέ πλαστικές επεμβάσεις ούτε fillers, συνέχισε λέγοντας ότι ο ξεπερασμένος αυτός τρόπος σκέψης είναι κακός για τους άνδρες και τις γυναίκες. «Τι λέει αυτό για τους άνδρες που δεν θέλουν παιδιά; Άνδρες που έχουν όλα τα παιδιά που ήθελαν; Άνδρες που δεν θέλουν παιδιά αυτή την στιγμή; Ανεπίλυτο» είπε.

«Και τι λέει αυτό για γυναίκες σαν εμένα, που πρέπει να επικυρωθούν από το ανδρικό βλέμμα; Ανασφαλής. Το μόνο πράγμα που είναι αξιολύπητο εδώ είναι να επιτρέπετε σε άλλους να καθορίζουν τις προτεραιότητές σας», τόνισε.

Η φωτογραφία αλλά και το μήνυμά του διάσημου μοντέλο έλαβαν περισσότερα από 15.000 likes μέσα σε μία ώρα, με πολλούς να την επαινούν. Φυσικά, ήταν μια απάντηση στα σχόλια του Πιρς Μόργκαν ενδεχομένως, για την γυμνή φωτογραφία της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ την περασμένη εβδομάδα, που έκανε λόγο για ανάγκη προβολής.