«Φίδι στον κόρφο της» έκρυβε εν αγνοία της μία 36χρονη γυναίκα, η οποία προσέλαβε ντετέκτιβ για να παρακολουθεί τον 38χρονο σύζυγό της και τον έκανε «τσακωτό» σε θερμές περιπτύξεις με τη σέξι 22χρονη ανιψιά της!
Το hot περιστατικό συνέβη σε περιοχή της Αττικής. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», οι τίτλοι τέλους στον γάμο της 36χρονης άρχισαν να γράφονται όταν αποφάσισε να φιλοξενήσει στο σπίτι της τη νεαρή και όμορφη ανιψιά της.
Ομως, σύντομα μπήκε στην… εξίσωση και ο σύζυγος της 36χρονης, ο οποίος γοητεύτηκε από την εντυπωσιακή και ζωηρή κοπέλα, και άρχισαν να κάνουν στενή παρέα. Μάλιστα, συχνά η 36χρονη έφευγε από το σπίτι και άφηνε μόνους τον σύζυγό της και την «πέτρα του σκανδάλου», μη γνωρίζοντας ότι έβαζε τον… λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Εξάλλου, η 22χρονη ήταν άτομο υπεράνω υποψίας και δεν είχε δώσει δικαίωμα στη θεία της να πιστεύει πως έβλεπε με «άλλο μάτι» τον θείο της!

Σαν φιγουρίνι

Ομως, ο ερωτοχτυπημένος άντρας άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά, να γίνεται απόμακρος και να φεύγει από το σπίτι ντυμένος σαν… φιγουρίνι! Η ύποπτη στάση του 38χρονου κίνησε υποψίες στη γυναίκα του, που αποφάσισε να προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή.
Τις επόμενες μέρες ο ντετέκτιβ έγινε «η σκιά» του 38χρονου και, όταν τελείωσε την έρευνά του, μετέφερε τα μαντάτα στην 36χρονη!

Το σοκ ήταν διπλό για την άτυχη γυναίκα, καθώς δεν επιβεβαιώθηκε απλώς ο χειρότερος φόβος της, αλλά έμαθε επιπλέον πως η γυναίκα που είχε ξεμυαλίσει τον άντρα της δεν ήταν άλλη από την αγαπημένη της ανιψιά!

Οπως ήταν αναμενόμενο, η απατημένη γυναίκα έγινε πυρ και μανία και αποφάσισε να πιάσει η ίδια στα πράσα τον… μπερμπάντη σύζυγο και την «άτακτη» ανιψιά. Μία μέρα, όταν ο άνδρας της βγήκε από το σπίτι, τον ακολούθησε και τον έπιασε σε τρυφερό τετ α τετ με την 22χρονη!
Το παράνομο ζευγαράκι τα έχασε βλέποντας μπροστά του την 36χρονη και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Είναι άγνωστο τι ειπώθηκε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, αν και σε έξαλλη κατάσταση, η απατημένη κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της. Ομως, κατέστησε σαφές στους δύο «προδότες» ότι δεν θέλει να τους ξαναδεί στα μάτια της

espressonews