Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Τα ερωτικά «Πρέπει» και «Μη» των Ζωδίων, σύμφωνα με τα πλανητικά δρώμενα της εβδομάδας, είναι και πάλι εδώ!

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα σας δημιουργηθεί άρνηση να πέσετε σε παρελθοντικά λάθη, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τη δυναμικότητά σας. Σήμερα στόχος σας θα είναι να διώξετε από τη ζωή σας το ανούσιο και το ασήμαντο. Αναστατωμένη θα είναι και η σκέψη και η καρδιά σας, δε θα λείψουν τα συναισθηματικά απρόοπτα, θετικά ή αρνητικά. Κάποιο πρόσωπο έχει καλό σκοπό για εσάς, το νου σας να μην παρεξηγήσετε τις προθέσεις του.

AGRIES MELISSES ELENI ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΕΛΕΝΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, οπλιστείτε με υπομονή γιατί οι υποθέσεις σας θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις. Η σημερινή μέρα δε θα σας αφήσει να καταθέσετε τα όπλα, όμως μην προβείτε σε βιαστικές πράξεις, η χρονική στιγμή δε θα σηκώνει πιέσεις. Αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του, θα είναι ο μοναδικός τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα βρεθείτε σε νέο κύκλο γνωριμιών μέσω διαδικτύου, κάποιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικές αναταραχές που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να λύσετε παλιούς ερωτικούς κόμπους, ωστόσο το αποτέλεσμα δε θα είναι άμεσο. Χαλιναγωγήστε το άγχος σας, μην επιτρέψετε να σας πιέσουν για θέματα που αφορούν το μέλλον και όχι το άμεσο παρόν. Βραδινή ώρα, απρόσμενο τηλεφώνημα θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, προσοχή σε σκηνές ζήλειας, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην πέσετε στην παγίδα ανυπόστατων αμφιβολιών, μην κρίνετε με βάση παρελθοντικά συμβάντα. Ερωτικό και ψυχολογικό στήριγμα θα αποτελέσει για εσάς πρόσωπο, που αν κάνετε τη σωστή επιλογή να το εμπιστευτείτε, τότε πολύ σύντομα οι δυο σας θα βιώσετε έντονες στιγμές έλξης.

 

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα εστιάσετε με σοβαρότητα στα ερωτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Ένα συμβάν θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα σφάλματά σας και να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες φοβίες σας, σας οδήγησαν σε αυτά. Τώρα θα βρείτε την ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος πρόσωπα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε μια μικρή απόσταση από το ταίρι σας, ενδεχομένως να μπλεχτείτε σε βαθιές συναισθηματικές σκέψεις. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να κρατήσετε στη ζωή σας και να διώξετε οριστικά. Μια έντονη συζήτηση θα σας δώσουν το έναυσμα να σκεφτείτε τι ζητάτε από την ερωτική σας ζωή, θα περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, το νου σας να μην πέσετε με τα μούτρα στην απαισιοδοξία, κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες σκέψεις, μη καταθέσετε τα όπλα. Σας αποκαλύπτω πως ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ σας, το μόνο που θα χρειαστεί θα είναι υπομονή κα συγκέντρωση. Ένα πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοίξει την καρδιά του, μην κλείσετε τα μάτια σας στις ερωτικές βλέψεις που θα διακρίνετε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη ίσως να σας φέρει ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε στάση ζωής. Η κατάληξη μιας συνομιλίας θα σας πείσει να στρίψετε το τιμόνι προς άλλη κατεύθυνση, θα είναι αποφασιστικός ο τρόπος που θα διεκδικήσετε αλλαγές. Εμπιστευτείτε την οξυδέρκεια σας, εφαρμόστε τη στρατηγική σας, να είστε σίγουροι πως θα καταφέρετε να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα σας οδηγήσει σε βαθιές εσωτερικές αναζητήσεις, θα απαιτήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό, να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα ως προς τις επιθυμίες σας. Θα σας δημιουργηθεί έντονα η διάθεση να διαγράψετε από τη ζωή σας πρόσωπα που σας κουράζουν, με δυναμική στάση θα εισάγετε ριζικές αλλαγές μέσα στην ερωτική σας σχέση. Δε θα λείψουν οι ερωτικές προκλήσεις, ο θερμός τρόπος με τον οποίο θα τις χειριστείτε, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές περιπέτειες.

 

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αναζητώντας ουσιαστικές λύσεις θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε συναισθηματικές εκκρεμότητες, ωστόσο όλα θα γίνουν σταδιακά, βήμα – βήμα. Θα είναι λάθος αν προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις, κυρίως σε θέματα επανασύνδεσης. Θα σας ανοίξει την καρδιά του το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ωστόσο προσοχή να μη φανείτε δύσκαμπτοι ή δήθεν αδιάφοροι, καλό θα είναι να μη δείξετε κάτι που δεν ισχύει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι όψεις της ημέρας θα προκαλέσουν ένα είδος συναισθηματικών εκρήξεων στις ερωτικές σας επαφές. Σήμερα δε θα αρκεστείτε στα επιφανειακά λόγια, θα αναζητήσετε αποδείξεις με στόχο να αποκαλυφθούν τα πραγματικά αληθινά αισθήματα. Στις συνομιλίες σας θα έχετε τη διάθεση να τα πείτε έξω από τα δόντια, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία. Δείξτε εμπιστοσύνη στο χρόνο, να είστε σίγουροι πως θα κάνει σωστά τη δουλειά του.

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα ταράξει κάπως τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα σας φέρει ψυχική ένταση, ίσως να νιώσετε άγχος. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τις εμμονές σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τον προσκολλημένο ή προκατειλημμένο τρόπο σκέψης. Φανείτε ειλικρινείς στο πρόσωπο που αγαπάτε, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας. Η μέρα θα ενισχύσει τη δυναμικότητά σας, θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας.

 

zwdiasimera.gr