Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις σήμερα Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020,

Κριός

Υπάρχουν τρόποι για να νιώσεις καλύτερα και σε τομείς της ζωής σου που δεν αφορούν την ερωτική σου ζωή. Αν υπάρχει κάποιο χόμπι που θέλεις να ασχοληθείς μαζί του, τότε με τη συμμετοχή του αγαπημένου σου θα δημιουργηθεί μια πολύ ευχάριστη δυναμική στο δεσμό σας. Πάντα όταν ασχολείσαι με κάτι ομαδικό, η ευχαρίστηση είναι μεγαλύτερη.

Ταύρος

Η Σελήνη θα μπορούσε θα παίξει το ρόλο της για να κάνει τα ερωτικά σου πιο συναισθηματικά αυτό το διάστημα. Η λήψη μιας απόφασης ή η προώθηση κάποιου θέματος , μπορεί να απαιτεί λύσεις από τις εμπειρίες του παρελθόντος σου. Ωστόσο, υπάρχουν οφέλη αν παρατηρήσεις αυτό που σε ενέπνευσε παλαιότερα και ίσως αξίζει να εφαρμόσεις τώρα. Προσπάθησε λοιπόν να αξιοποιήσεις τη βόλτα σου στο παρελθόν, γιατί θα σε εξυπηρετήσει πολύ.

Δίδυμοι

Φαίνεται πως έχεις έναν θαυμαστή, υποστηρικτή ή κάποιο αξιόπιστο φίλο αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να είναι ο εραστής σου ή κάποιος με τον οποίο θέλεις να έρθεις πιο κοντά. Μπορεί επίσης να είναι κάποιος με τον οποίο έχεις μια αξιόπιστη σχέση. Φρόντισε να ανοιχτείς σε αυτό το άτομο και να του μιλήσεις για όσα σε απασχολούν γιατί είναι πιο δεκτικό από ό,τι πιστεύεις.

Καρκίνος

Με λίγη προσπάθεια, θα καταλάβεις ποια «κουμπιά» να πατήσεις για να τραβήξεις την προσοχή κάποιου, ή για να κάνεις την καρδιά του να χτυπήσει εντονότερα. Αν κάνεις κάτι ανιδιοτελές για το ταίρι σου, πιθανότατα θα σου βγει πολύ φυσικά. Έχεις όμως πολλούς δημιουργικούς τρόπους διαθέσιμους, για να του δείξεις την εκτίμησή σου. Μπορεί αυτή η έκφραση ευγνωμοσύνης, να οδηγήσει τη σχέση σου σε μεγαλύτερη εξέλιξη.

Λέων

Ίσως η αποφασιστικότητα ή οι φιλοδοξίες σου, εμπνεύσουν τον αγαπημένο σου ν’ αναλάβει πρωτοβουλίες για τη επίλυση των δικών του θεμάτων. Είναι επίσης πιθανό να έχει ανάγκη την εμπειρία και τις γνώσεις σου και θα νιώσει ευγνωμοσύνη για τη βοήθειά σου. Δεν μπορείς όμως να κάνεις τα πάντα γι’ αυτόν. Χρειάζεται να αποκτήσει τις δικές του εμπειρίες στην πορεία της ζωής του, για να οδηγηθεί σε μεγαλύτερη επιτυχία και πρόοδο, με τις δικές του δυνάμεις. Προς το παρόν, πρόσφερε τις γνώσεις σου, μόνο όταν σου ζητηθούν.

Παρθένος

Η Σελήνη επηρεάζει ό, τι είναι μυστηριώδες και απαιτεί χρόνο. Αυτό όμως, μη σε κάνει μελαγχολική! Αν έχεις κάποιες ιδέες για να βελτιώσεις τη σχέση σου ή να κάνεις κάποιες αλλαγές σ’ αυτή, τότε ό,τι πεις θα είναι ουσιαστικό και το βάλει βαθιά μέσα του ο αγαπημένος σου. Η παθιασμένη καρδιά σου, μπορεί να χρειάζεται μια νέα διέξοδο. Για να το αντιμετωπίσεις, χρειάζεσαι χρόνο και απομόνωση.

Ζυγός

Για να εξελιχθεί η σχέση σου στο μέλλον, πρέπει να αποδεχτείς πως χρειάζονται σταθερά συναισθηματικά θεμέλια. Με τη σωστή στάση και προσέγγιση, θα ενθαρρύνεις περισσότερη αυθεντικότητα, αγάπη και πάθος στο δεσμό σου. Για ν’ αντιμετωπίσεις ό,τι χρειάζεται διόρθωση, θα σου φανεί ευκολότερο αν συμφωνεί και η καρδιά σου.

Σκορπιός

Η ανιδιοτέλειά σου θα λειτουργήσει υπέροχα, ειδικά αν εντοπίσεις έναν τρόπο να κάνεις πιο ευχάριστη τη ζωή του εραστή σου. Μπορεί να έχει τα όριά του σχετικά με το βαθμό που αποδέχεται την υποστήριξή σου, αλλά οι διαισθητικές συμβουλές σου θα τον εμπνεύσουν και θα τον καθησυχάσουν. Δεν θέλεις να υποφέρει το ταίρι σου σιωπηλά. Πρόσφερε τη βοήθειά σου κι ετοιμάσου να απολαύσεις την εκτίμησή του.

Τοξότης

Η ευγνωμοσύνη θα βρει τον δρόμο της στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Βέβαια αυτό, μπορεί να μην έχει τη μορφή της «υλικής προσφοράς». Αλλά ο τρόπος που βρίσκεσαι πάντα δίπλα στο ταίρι σου, προσφέροντας την αμέριστη προσοχή σου, του θυμίζει πόσο σημαντικός είναι για σένα. Μπορείς να είσαι ο άγγελός του, με το να είσαι πάντα εκεί για αυτόν, με όποιο τρόπο μπορείς.

Αιγόκερως

Οι ελπίδες, τα όνειρα και οι επιθυμίες που έχεις για άλλους τομείς της ζωής σου, δεν σημαίνουν πως πρέπει να βάλεις την ερωτική σου ζωή σε δεύτερη θέση. Τα όνειρα που έχεις για το ρομαντικό σου μέλλον, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν φευγαλέες ιδιοτροπίες. Αυτό που συλλαμβάνει το μυαλό σου, μπορεί να το πετύχει η παθιασμένη καρδιά σου. Ίσως είναι καιρός να μετατρέψεις ένα μακροχρόνιο όραμα σε κάτι πραγματικό.

Υδροχόος

Η Σελήνη επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, αλλά μπορεί να παίξει ρόλο και στην ενίσχυση της υπερβολικής σου ενέργειας. Όσον αφορά τις ρομαντικές ή παθιασμένες αναζητήσεις σου, θα νιώθεις πως είναι «όλα ή τίποτα». Μη πιστεύεις όμως πως η πρόοδος της σχέσης σου, είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα. Δώσε την ευκαιρία στο ταίρι σου να συμμετέχει στις προσπάθειες. Αξιοποίησε στο έπακρο την ευαισθησία που προσφέρεται… αποκαλύπτοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Ιχθύες

Πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να συνδεθείς με το ταίρι σου που προσπαθεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Ο εραστής σου, μπορεί να είναι το τέλειο τονωτικό για να σε βοηθήσει να βρεις το πάθος και την ενέργεια, για να τα αξιοποιήσεις όπως εσύ νιώθεις καλύτερα. Κάποιος φαίνεται να θέλει την ευτυχία σου. Το μόνο που ζητάει από σένα…είναι να είσαι ανοιχτόμυαλη.

 

Πηγή: astro-live.gr