Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης στο δελτίο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη εκτίμησε ότι ήταν ο κύριος σεισμός αλλά προέβλεψε ότι θα ακολουθήσουν ισχυροί μετασεισμοί της τάξεως ακόμη και των 6,2 ρίχτερ και οι κάτοικοι πρέπει να είναι προσεκτικοί, να μην πηγαίνουν κοντά σε κατοικίες που έχουν υποστεί ζημιές.

Για αρκετούς μετασεισμούς από τον σφοδρότατο σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που έπληξε τη Σάμο και τα Μικρασιατικά παράλια προειδοποιούν οι σεισμολόγοι και καλούν τους πολίτες να μην εισέρχονται σε “καταπονημένα” κτίρια. Ήδη μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί αρκετοί μετασεισμοί με τον μεγαλύτερο στα 4,6 Ρίχτερ.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης εκτίμησε ότι ήταν ο κύριος σεισμός αλλά προέβλεψε ότι θα ακολουθήσουν ισχυροί μετασεισμοί της τάξεως ακόμη και των 6,2 ρίχτερ και οι κάτοικοι πρέπει να είναι προσεκτικοί, να μην πηγαίνουν κοντά σε κατοικίες που έχουν υποστεί ζημιές.

 

 

σεισμοσ,σαμοσ,σεισμοσ σαμοσ,σεισμοσ τωρα αθηνα,σαμοσ σεισμοσ,seismos,σεισμός τώρα,σεισμός,Samos,σεισμοσ αθηνα,σμυρνη,
Σάμος,σεισμόσ τώρα ελλαδα,σεισμόσ τωρα,τσουναμι,samos news,σαμοσ σεισμοσ τωρα,σεισμοσ αθηνα τωρα,τσουναμι σαμοσ,σμυρνη σεισμοσ,σεισμοσ σαμο,σεισμοσ στη σαμο,Σεισμός Σάμος,σεισμοσ σμυρνη,σεισμόσ σαμοσ,σεισμοσ τωρα σαμοσ,σεισμοσ τωρα ελλαδα,τουρκια σεισμοσ,σαμοσ τσουναμι,σάμοσ σεισμόσ,σαμο,Σμύρνη,σεισμόσ αθήνα,καρλοβασι,σεισμοσ τώρα,σεισμοσ στην σαμο,σεισμοσ κρητη,σεισμοσ στη σαμο σημερα,σεισμοσ ελλαδα,σεισμόσ στη σάμο,
δωδεκανησα,σεισμο,τσουνάμι,σαμοσ σεισμόσ,νεκροι στη σαμο,σάμοσ σεισμοσ,αθηνα σεισμοσ,σεισμόσ τώρα αθήνα,σεισμοσ στην αθηνα,σεισμόσ σαμο,Σαμοσ νεα,Sismos