Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Ζώδια: Διαβάστε τι λένε τα άστρα

Κριός

Ένα από τα πιο δελεαστικά σκηνικά για τον έρωτα, είναι το να μετατρέψετε την προσωπική σας γωνιά, τον προσωπικό σας χώρο, σε ερωτική φωλιά. Εκεί που εσείς και ο σύντροφός σας θα μοιράζεστε τις προσωπικές σας στιγμές, ή εκεί που αν είστε μόνοι, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, ώστε να τον φέρετε κοντά σας. Ανανέωση σας χρειάζεται, μέσα σας αλλά και στο περιβάλλον που ζείτε και ηρεμείτε, μακριά από τις έννοιες που φέρνει η καθημερινότητα. Δεν απαιτείτε χρήμα αλλά διάθεση για να συμβούν.

Ταύρος

Μπορεί να κουραστήκατε από τις τόσες ανατροπές που συμβαίνουν στη ζωή και στην καθημερινότητά σας, σήμερα όμως την ανατροπή θα τη γευτείτε από τον έρωτα. Εάν επιθυμούσατε μία ερωτική επανασύνδεση και γι αυτό είχατε χάσει το θάρρος και την υπομονή σας, δεν αποκλείεται σύντομα να έχετε την απάντηση που θα σας ενθουσιάσει. Στην περίπτωση που έχετε μία σχέση και βασίλευε η ρουτίνα, θα αρχίσει να γίνεται πιο πικάντικη. Ενώ εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, μην εκπλαγείτε εάν δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις από εκεί που δεν το περιμένατε.

Δίδυμοι

Σίγουρα η δύσκολη αυτή περίοδο που διάγουμε, έχει επηρεάσει και την ερωτική σας ζωή, ή την όρεξή σας να φλερτάρετε και να δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Προσέξτε όμως εσείς που διατηρείτε μία μόνιμη σχέση, να μην την φάει η ρουτίνα ή η γκρίνια τις ημέρες αυτές. Προσπαθήστε από μεριάς σας να γίνετε πιο ευχάριστοι στο σύντροφό σας. Ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς, είτε να προσπαθήσετε να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις ενός ανθρώπου που βρίσκεται ήδη σε μια άλλη σχέση, είτε εσείς να έχετε σχέση και να κοιτάξετε και πιο έξω από αυτή.

Καρκίνος

Τα χρόνια της αθωότητας και της αμετροεπούς δοτικότητας, σε εκείνους που αγαπάτε και προστατεύατε πάντοτε, έχουν περάσει και τώρα είστε στη φάση να απαιτείτε να πάρετε από τον έρωτα και την αγάπη εκείνα που πραγματικά σας αξίζουν. Ο έρωτας τουλάχιστον την εποχή αυτή θα σας το ανταποδώσει, αρκεί να μην κουβαλάτε κουσούρια από την προηγούμενη σχέση σας, στην επόμενη. Οι συνεχείς αναφορές στο παρελθόν, δείχνουν ότι κάτι δεν έχετε ξεπεράσει. Όμως αυτό λειτουργεί ανασταλτικά στο να χαρείτε το παρόν και το μέλλον.

Λέων

Στα επαγγελματικά σας πλαίσια κάποια πράγματα αρχίζουν να διορθώνονται και να υποχωρούν οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που αντιμετωπίζατε από κάποιους ανθρώπους, δε συμβαίνει όμως το ίδιο και στον ερωτικό στίβο. Τώρα πιθανόν να αγνοήσετε κάποιες προειδοποιήσεις του συντρόφου σας, που ίσως εδώ και καιρώ έμμεσα να σας κατηγορεί για αδιαφορία, αφού η επαγγελματική σταδιοδρομία και η καριέρα σας απορροφά πολύ χρόνο. Εάν είστε μόνοι, λόγια που δε θα ευσταθούν μπορεί να ακουστούν για σας.

Παρθένος

Με θετική σκέψη και αισιόδοξη διάθεση να θυμάστε ότι πάντα θα τραβάτε το καλό κοντά σας. Κι αν αυτό το καλό είναι και ερωτικό, τότε ακόμα καλύτερα. Κάποιοι από εσάς τώρα θα σκεφτούν να επανεκκινήσουν την ερωτική τους ζωή, ακόμα και αν χρειαστεί να αποχωρίσουν από μία σχέση που δεν εξελίσσεται πλέον και μόνο δραματική κατάληξη τείνει να έχει.  Ίσως μάλιστα να έχει βρεθεί η επόμενη αγκαλιά που θα χωθούν. Κάποιοι άλλοι, θα αιφνιδιαστείτε από την ερωτική πολιορκία που θα δεχτείτε από ένα φιλικό σας πρόσωπο!

Ζυγός

Αντισταθείτε σε ότι έρχεται στη ζωή και στην καθημερινότητά σας και σας δυσκολεύει. Ερωτευτείτε εκ νέου τον άνθρωπο που έχετε και σας συντροφεύει. Δημιουργήστε εσείς το σκηνικό που θα μπορεί να ξανά νιώσει η αγάπη και ο έρωτά σας, μην εγκαταλείπετε τη σχέση σας. Στην περίπτωση που είστε μόνοι το διάστημα αυτό, ακόμα και αν δεν έχετε τη διάθεση να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη, να θυμάστε αυτό που λένε, τρώγοντας έρχεται η όρεξη.  Πλάσματα από τη φύση σας, γλυκά και θελκτικά, αποκλείεται να μη δεχτείτε τα βέλη του έρωτα.

Σκορπιός

Εάν αφήσετε πίσω, όλα εκείνα τα συναισθηματικά κουσούρια που κουβαλάτε από παλιούς ή τελειωμένους έρωτες, τότε θα δείτε ότι μπορείτε αν ξανά μπείτε στο ερωτικό παιχνίδι και μάλιστα με μεγαλύτερη επιτυχία. Αποφασίστε λοιπόν, εάν αξίζει να μένετε σε μία σχέση που δεν εξελίσσεται με τρόπο που να καλύπτει τα «θέλω» και τις επιθυμίες σας. Αποφασίστε να κάμψετε τις ερωτικές αντιστάσεις του ανθρώπου που σας έχει κάνει κλικ κι ας μην σας βοηθά το περιβάλλον να εκφραστείτε με ευκολία. Τώρα ο έρωτας θα γίνει φυσικός σας σύμμαχος.

Τοξότης

Πιθανόν να υπάρχει στη ζωή σας, ένα άτομο που ερωτικά διακόπηκε η επικοινωνία σας αλλά νιώθετε πως ακόμα υπάρχουν μέσα σας, ψήγματα πόθου γι αυτό. Εάν αυτό ισχύει, βάλτε νερό στο κρασί σας και πηγαίνετε να το συναντήσετε. Όχι μόνο επικοινωνία με μηνύματα υπονοούμενα ή αναφορές για σας από κοινούς γνωστούς για το πρόσωπό σας. Η δια ζώσης επικοινωνία με τη φυσική σας παρουσία αλλά και με το λέγειν σας, έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες να κάμψουν τις αναστολές του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει .

Αιγόκερως

Σε μια περίοδο διεύρυνσης κοινωνικής και φιλικής, αποκλείεται να μη γνωρίσετε το άτομο εκείνο που θα ξεσηκώνει τους πόθους και τις επιθυμίες σας. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα έχετε ερωτική ρέντα, αφού δε θα χρειαστεί να προσπαθήσετε ιδιαίτερα για να αρέσετε. Μόνο ο λόγος και η φυσική σας παρουσία, θα γοητεύει τους άλλου ς ακόμα και αν δεν σας γνωρίζουν καλά. Με τέτοιες προοπτικές θα αφήσετε να χαθεί πολύτιμος χρόνος και να παραμένετε μόνοι; Αυτό ισχύει είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε όχι.

Υδροχόος

Ξεκαθαρίστε τη θέση σας στον άνθρωπο που συντροφεύει την ερωτική σας ζωή, με όποιες κι αν είναι οι αντιθέσεις και οι διαφωνίες που έχετε μεταξύ. Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε το δεσμό σας και να τον επισημοποιήσετε, μη δεχτείτε άλλες αναβολές. Στην περίπτωση όμως που δεν επιθυμείτε εσείς τις δεσμεύσεις, χρειάζεται να το ξεκαθαρίσετε στο σύντροφό σας για να πάρει τις αποφάσεις του. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να νιώθετε την ανάγκη για κάτι πιο σταθερό αλλά προς το παρόν, δύσκολα θα βρείτε έναν άνθρωπο με αξιόπιστο χαρακτήρα.

Ιχθύς

Με υποτονική διάθεση και μία τάση να μελαγχολήσετε, θα κινηθείτε στη μέρα σας σήμερα. Η ερωτική σας ζωή, έχει ασαφή εικόνα για το που κινείται, είτε βρίσκεστε σε μία μόνιμη σχέση, είτε προσπαθείτε με έναν άλλο άνθρωπο το διάστημα αυτό να τα βρείτε ερωτικά. Το σίγουρο είναι ότι δε θα μπορέσετε να βρείτε κοινές συνιστώσες με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, εάν δεν είστε απέναντί του ξεκάθαροι και να του ξεκαθαρίσετε πως φαντάζεστε το μέλλον μαζί του. Ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν σας ξεσηκώνει.

oroskopos.tv