Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Κριός

Ελεύθεροι: μία ευχάριστη συζήτηση θα αποτελέσει την αρχή ενός ρομάντζου. Οι όψεις της σεληνης σήμερα θα φέρουν στο επίκεντρο κάποιες υπέροχες ευκαιρίες για να συνδεθείτε με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο που εκτιμά τις αξίες σας. zwdia σε σχέση: δραστηριότητες που αναπαράγουν διασκέδαση και παιχνίδι, θα σας φέρουν πιο κοντά με τον συντροφο σας.

Ταύρος

Ελεύθεροι: όταν βρίσκεστε με φίλους και με ανθρώπους που σκέφτονται όπως εσείς, θα εμπνευστείτε από τις σκέψεις και τις ιδέες που μοιράζεστε. Σήμερα, μία κοινωνική συνάντηση θα είναι άκρως ικανοποιητική. zwdia σε σχέση: είναι προς όφελός σας να ασχοληθείτε με κάποια οικονομικά θέματα, καθώς θα έχετε πολλά να κερδίσετε.

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: η σεληνη φέρνει μία αισιόδοξη ημέρα, ειδικά αν σκέφτεστε να παρευρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός. Χάρη στην επαφή της αφροδιτης και του δία, μία νέα σχέση πρόκειται να εξελιχθεί. zwdia σε σχέση: με τον αρη στο ζωδιο του τοξοτη, είναι υπέροχη περίοδος να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα –πράγμα που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: συζητήστε τα πράγματα με φίλους και γνωστούς και θα ωφεληθείτε. Αν και δεν θα έχουν όλες τις απαντήσεις, θα βρείτε τα θεμελια για μελλοντική πρόοδο.  σε σχέση: τακτοποιήστε κάποια πρακτικά θέματα και θα έχετε αρκετό χρόνο για εσάς αργότερα. Η σημερινή ευθυγράμμιση σηματοδοτεί πως ένα διάλειμμα από την ρουτίνα θα σας κάνει αρκετό καλό

Λέων

Ελεύθεροι: καθώς ο διας ευθυγραμμίζεται με τον ουρανό, η ζεστή και χαρισματική σας προσωπικότητα θα βγει στην επιφάνεια. Θα υπάρξουν επιλογές για ρομαντικές περιπέτειες αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά. zwdia σε σχέση: αν και τα οικονομικά χρειάζονται κάποια συζήτηση, η σημερινή ημέρα δείχνει μία γενική βελτίωση στις σχέσεις σας.

Παρθένος

Ελεύθεροι: οι ρομαντικές ευκαιρίες συνεχίζουν να ευνοούνται από την επαφή της αφροδιτης με τον πλούτωνα που ενισχύει το πάθος. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ερωτική επιρροή όσο κρατήσει. zwdia σε σχέση: η σελήνη στο ζωδιο των διδυμων θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάποιους στόχους κλειδιά, ειδικά όσους χρειάζονται έρευνα για να απογειωθούν.

Ζυγός

Ελεύθεροι: η διασκεδαστική πλευρά της ζωής θα παράσχει όμορφες εμπειρίες, καθώς η σεληνη στο ζωδιο των διδυμων δημιουργεί την τέλεια ημέρα για κοινωνικές επαφές. Μία ερωτική συζήτηση θα σας αφήσει διψασμένους. zwdia σε σχέση: επενδύστε σοφά την ενέργειά σας για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την ημέρα, καθώς έτσι θα ξεπεράσετε ένα αρκετά δύσκολο εμπόδιο.

Σκορπιός

Ελεύθεροι: η σεληνη στον ευαίσθητο τομέα του χάρτη σας ευθυγραμμίζεται με την αφροδίτη, τον δια και τον ουρανό, φέρνοντας σπίθες που θα εκτοξεύσουν την χημεία με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Μία επαφή με αυτόν που σας ενδιαφέρει θα σας οδηγήσει ακριβώς εκεί που θέλετε να πάτε. zwdia σε σχέση: δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό, που θα σας βοηθήσει να ξοδέψετε χρήματα τις επόμενες εβδομάδες

Τοξότης

Ελεύθεροι: ο αρης στο ζωδιο σας σηματοδοτεί πως έχετε την δύναμη να προσελκύσετε οτιδήποτε επιθυμείτε, καθώς και ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε όμως να μην προβείτε σε υπερβολές, καθώς το σχέδιο θα γυρίσει εναντίον σας. zwdia σε σχέση: βγείτε με τον συντροφο σας για μία αυθόρμητη βραδιά ή μαγειρέψτε του το αγαπημένο του φαγητό.

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: η σημερινή ημέρα θα φέρει κάποιον στη ζωή σας, ο οποίος θα είναι στοργικός και συνεργάσιμος και έχει τη θέληση να σας προσφέρει την υποστήριξή του. Αν υπάρξουν ρομαντικές κουβέντες, ίσως αποφασίσετε να ενδώσετε. zwdia σε σχέση: όσον αφορά τον τρόπο ζωής, λίγη έρευνα θα επιφέει λύσεις που θα ενισχύσουν την υγεία σας.

Υδροχόος

Ελεύθεροι: ο αρης, που βρίσκεται στον κοινωνικό σας τομέα, θα ταρακουνήσει θετικά τα πράγματα. Θα νιώσετε το κίνητρο να κινηθείτε σε νέους κύκλους ή να οργανώσετε ένα γεγονός που θα σας προσφέρει απίστευτη ικανοποίηση. zwdia σε σχέση: αν θέλετε να γίνει κάτι σωστά, μην το κάνετε οι ίδιοι. Αφήστε τον συντροφο να σας βοηθήσει και το αποτέλεσμα θα είναι καταπληκτικό.

Ιχθύς

Ελεύθεροι: η σημερινή σας γοητεία θα είναι σαν αφροδισιακό που θα φέρει ένα ερωτικό ενδιαφέρον πιο κοντά στη καρδιά σας. Είτε διασκεδάζετε στο σπίτι είτε έξω με φίλους, ο έρωτας πρόκειται να εμπλουτιστεί! zwdia σε σχέση: ακόμα και αν δεν έχετε σχεδιάσει κάτι, κάποιοι αναπάντεχοι επισκέπτες θα δημιουργήσουν ένα μαγικό απόγευμα.

Πηγή: astro-live